Mafia 2
Re: Mafia 2
lama mam brobleme ma ten xinput1_3dll otvoriť alebo ho dať k zložkam mafii 
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nespamuj , on ked pride si ten odkaz najde pripadne pouzi SSpeťooo napísal:lama mam brobleme ma ten xinput1_3dll otvoriť alebo ho dať k zložkam mafii
//autoeditácia príspevku (04 Jan 2011, 13:21)
no ted som dohral zaklad mafie a normalne ze keby som zato dal viac ako 10 € tak som nasraty, btw naco robili mega velke mesto ked absolutne nevyuzili potencial na takyto pribeh stacila 1/5 mapy :-/ a ani do lietadla som nesadol to ma tez hneva ani lodky nic no krute sklamanie
-
lekoklatik
VIP
Runes Mafia nie je GTA. O akých lietadlách a loďkách sa bavíme?
potenciál mesta bude využitý DLC packmi ktoré sa kupujú.
potenciál mesta bude využitý DLC packmi ktoré sa kupujú.
-
Runes
Addict
dlc mam vsetky kupene
len som ich este nezahral, a nemusi byt gta ale aj v M1 bola free ride co mi tuna chyba len tak sa poflakovat mestom ked som presiel dej a uzivat si auta v garazi, potom naco som si ich tam ukladal a tunoval ??? kedy sa mam s nimi vyblaznit ??? a voda vzduch heh sorry ale sme uz o par rokov popredu a taketo veci povazujem za samozrejme a nie len hlasku sorry nevzal sem si plavky. Ja cem rabovat obchody nahanat sa s policiou atd atd proste absolutne nevyuzity potencial, kasli nato ze je to Mafia proste mimo dejovej linie to je par prikazov aby si sa mohol hybat mestom
s tymto suhlasim,nedokazem pochopit ako tam nemohli dat free ride mode.akoze verim tomu ze 2K urcite vyda este dake dlc kde odomkne aj tento mod + dalsie vecicky kt nie su odomknute,ale malo to tam byt uz od zaciatku.pribeh ani neoslnil,ale zase ani nesklamal.tod moje hodnotenie 
Pozeral som dnes na youtube toto video
...vie mi niekto vysvetlit ze co je to zac? je tam plno veci, ktore dostupna Mafia 2 neobsahuje, ine misie, auta, prostredie....zeby to bolo len ako ukazka od 2K?
...vie mi niekto vysvetlit ze co je to zac? je tam plno veci, ktore dostupna Mafia 2 neobsahuje, ine misie, auta, prostredie....zeby to bolo len ako ukazka od 2K?
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Túto misiu si môžeš kúpiť ako DLCčko Joes adveture, nebude presne rovnaká, ale aspon ten výbuch v garáži zažiješ na vlastnej koži, je to proste hnus.
-
kukiak
Addict
Zapol som to hral som, presiel som prvu misiu, teraz som u seba doma, ako sa mam obliect a tak.. vonku stretnem toho chlapa co mam zmlatit.. no ale otazka je co je to za debilina, ze mam ciernobiely obraz, stale pocujem tlkot srdca a vsetko je rozmazane???
-
Space5800
Medium Professional
kuklak: myslim že sa to tu už riešilo veľa krát...skús pohľadať 
normalne sa to stava ked si zraneny, po chvilke zaucinkuje autoheal..
inak to co ma byt za hru :O ? NACO tam dali take velke mesto s mnoho miestami (bruski, harry etc.) ked som ich ani raz nenavstivil ? nerozumiem tomu preco tam nedali ten free ride..
inak to co ma byt za hru :O ? NACO tam dali take velke mesto s mnoho miestami (bruski, harry etc.) ked som ich ani raz nenavstivil ? nerozumiem tomu preco tam nedali ten free ride..
prosim,kde zozeniem product code??
-
Soviet
Darca
Nemali ste niekto problem na Win 7 64bit s mafiou 2 ?...ked ju dam spustat tak len na zaciatku sa zjavi ta mala mala ikonka mafia 2 tak to nabehne do hry ale len prva obrazovka niejake tie dristy a logo nvidia ci ako a potom by mali ist dalsie obrazovky s logami atd az menu ale mne da len tu uvodnu a potom uz len ciernu obrazovku mam a nic ...spravca uloh nehlasi nijak zeby hra neodpovedala ale dalej to nejde..tu istu verziu som mal na XP a tam isla bez problemov
-
lekoklatik
VIP
Ja som to hral na win7 64bit.
Skús si nainštalovať nejaké video kodeky
pretože napríklad pri Mafii 1, keď si nemal Indeo Codec,
hra ťa nepustila ani do menu, pretože sa neprehralo intro z hry.
Možno aktualizovať ovládače grafiky?
Skús si nainštalovať nejaké video kodeky
pretože napríklad pri Mafii 1, keď si nemal Indeo Codec,
hra ťa nepustila ani do menu, pretože sa neprehralo intro z hry.
Možno aktualizovať ovládače grafiky?
Bude asi problém so súborom info. Mne tiež po spustení zostala čierna obrazovka. Skús pohľadať na nete "Mafia 2 black screen fix".slavo120 napísal:Nemali ste niekto problem na Win 7 64bit s mafiou 2 ?...ked ju dam spustat tak len na zaciatku sa zjavi ta mala mala ikonka mafia 2 tak to nabehne do hry ale len prva obrazovka niejake tie dristy a logo nvidia ci ako a potom by mali ist dalsie obrazovky s logami atd az menu ale mne da len tu uvodnu a potom uz len ciernu obrazovku mam a nic ...spravca uloh nehlasi nijak zeby hra neodpovedala ale dalej to nejde..tu istu verziu som mal na XP a tam isla bez problemov
-
slipknot1506
Light Star
Mafiani nevete prečo miiii to nejde ??
-
DeJF
Addict
Vieme.Kedže si dostatočne popísal tvoj problem tak nám to je dosť jasné
-
slipknot1506
Light Star
DeJF napísal:Vieme.Kedže si dostatočne popísal tvoj problem tak nám to je dosť jasné
uz v teme GTA4 som ti chcel jemne naznacit, ze ta graficka karta co mas je nanic(gf210)..tu sa to prejavilo tiez, vyhodene peniaze, ak sa chces hrat, musis kupit novu 
-
slipknot1506
Light Star
GTA je grafikou ale toto ...nemyslim simarcus-16 napísal:uz v teme GTA4 som ti chcel jemne naznacit, ze ta graficka karta co mas je nanic(gf210)..tu sa to prejavilo tiez, vyhodene peniaze, ak sa chces hrat, musis kupit novu