Co sa da kupit cez SMS ?
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Co sa da kupit cez SMS ?
mne to samizda tiez vratili mal som tam niejake 3 € a tiez som siel na podla seba 3 
poukazky na bazos... ak by ich niekto chcel predat, tak kludne ich za vyhodnejsiu cenu odkupim, aj viac
(ale len od osob z WL)
No, ja som si to tiež myslel, lenže ako mi povedala tá pani, tak tam nemám žiadny zvyšok. Ja som si vždy kredit dobíjal len o povinné minimum, v mojom prípade 9 Eur + každý mesiac som dostal od T-Mobilu 4,5 Eur ako bonus. Všetok tento kredit teda spadá pod povinné zmluvné dobitie a teda nemám nič navyše. Preto to chcem minúť, aby im to nepripadlo.94jakub napísal:rados915: Ten kredit by ti ale mali vrátiť aj keď si meníš program. Malo by ti to prísť v najbližšej faktúre.
Ja som mal tiež kredit (zvyšok asi 7€) a v ďalšej faktúre to stiahli z ceny.
Teraz je to tak že ten kredit vracajú. Aj keď u nich skončíš tak by ti mali ten zvyšný kredit teoreticky vyplatiť.
A k téme určite nejaké servery, poprípade ak hrávaš nejaké online hry alebo niečo také.
//autoeditácia príspevku (04 Jan 2011, 20:28)
Tak kľudne ti ich môžem pár kúpiť ak chceš. Pozerám, že cez smsku stojí jedna takáto poukážka 1,2 €. To príde nejaký kód, ktorý po zadaní topne inzerát vyššie?smejo napísal:poukazky na bazos... ak by ich niekto chcel predat, tak kludne ich za vyhodnejsiu cenu odkupim, aj viac(ale len od osob z WL)
Koľko by si bol ochotný ty dať?
pise tam max 1,2€ - konkretne cez o2 to stoji 1,05 (osobna skusenost)
cez paypal stoji jedna euro, takze pod tuto cenu... a ano, po odoslani sms ti obratom pride sms s kodom
ak mas zaujem, navrhni nejaku cenu a pocet, avsak aktualne mam prazdny ucet, cize neviem v tomto okamihu peniaze poslat na ucet, ani paypalom
cez paypal stoji jedna euro, takze pod tuto cenu... a ano, po odoslani sms ti obratom pride sms s kodom
ak mas zaujem, navrhni nejaku cenu a pocet, avsak aktualne mam prazdny ucet, cize neviem v tomto okamihu peniaze poslat na ucet, ani paypalom
Nepozná niekto niečo podobné ako toto (http://www.gopay.cz), len pre Slovensko?
Tam by som si mohol teoreticky kúpiť kupóny a potom poslať peniaze na účet, lenže je to len pre Česko.
//autoeditácia príspevku (04 Jan 2011, 21:41)
Neviem teda koľko si ochotný dať za jednu poukážku resp. koľko by si ich chcel a koľko by si za ne dal. Ja ich môžem kúpiť koľko bude treba.
//autoeditácia príspevku (05 Jan 2011, 14:40)
http://www.hojko.com/p-poukazky-na-bazos-t153150.html
Tam by som si mohol teoreticky kúpiť kupóny a potom poslať peniaze na účet, lenže je to len pre Česko.
//autoeditácia príspevku (04 Jan 2011, 21:41)
No mňa v T-Mobile 1,20 + 0,1139 za klasickú SMSku. Tak logicky nechcem na tom moc prerobiť, predsa len stále beriem ten kredit ako klasické peniaze, keďže som to poctivo platil, ale radšej to využijem takto, ako to nechať T-Mobilu.smejo napísal:pise tam max 1,2€ - konkretne cez o2 to stoji 1,05 (osobna skusenost)
Neviem teda koľko si ochotný dať za jednu poukážku resp. koľko by si ich chcel a koľko by si za ne dal. Ja ich môžem kúpiť koľko bude treba.
//autoeditácia príspevku (05 Jan 2011, 14:40)
http://www.hojko.com/p-poukazky-na-bazos-t153150.html
-
Runes
Addict
btw ja len tak pomimo ked som pred vela vela rokmi teda v dakom 2003 prechadzal z easy na pausal tak mi kredit co bol na karte odcitali z najblizsej faktury :-/ len to bolo dakych 60sk
Hej, len ja som dobíjal vždy len o minimum, nikdy nie viac, takže som nemal žiadny kredit navyše, len ten dobitý + bonus od T-Mobilu. Keby som dobíjal viac ako minimum, tak by mi tam niečo zostalo a to by bolo na faktúre ako preplatok.Runes napísal:btw ja len tak pomimo ked som pred vela vela rokmi teda v dakom 2003 prechadzal z easy na pausal tak mi kredit co bol na karte odcitali z najblizsej faktury :-/ len to bolo dakych 60sk
@Smejo, este stale mas zaujem o tie poukazky na Bazos?
-
audiotrack
VIP
Rapidko upadá a je to iba snaha ho trošku zdvihnúť kým nezanikne úplne. Na stránke rapidko.net:TomAss napísal:rapidko.net sa celkom zide
pritom v novinkách rapidka je písané:Rapidko.net je služba, ktorá Vám umožnuje sťahovať z najznámejších fileserverov Rapidshare.com, Hotfile.com, Megaupload.com a FileServe.com ihneď a bez zbytočného čakania.
čiže rapidko vie sťahovať iba z rapidu, z ktorého sa dobre sťahuje aj bez registrácie (rýchlo a čakanie nie je tak dlhé) a z euroshareZ dôvodu zrušenia filehostingu megaupload.com rušíme na rapidku možnosť sťahovania z tohto servera. Podobne server fileserve.com v súčasnosti povoľuje sťahovanie súborov len ich vlastníkmi, a teda musíme plne zrušiť aj podporu na tento server