Ja dám len na margo témy že som pred pár dňami kupoval LEDku od Samsungu za 150 evri, otvoril som, vypálené dva pixle, resp. jeden biely a jeden čierny, stojan zlomený od výroby obidva šróby urvaté. Nejako ma to so Samsungom prestáva baviť

alebo mám fakt len "štastie"? S eizom a iiyamou sa mi to v živote nestalo, s LG a Samsungom pravidelne, samozrejme teraz sa ma to dotklo, lebo LED panel je pre priateľku a nie pre klienta, takže som nas*ratý dvojnásobne.
A ich mail ma tiež zrovna 2x nepotešil, som im povedal že je vypálený pixel a jeden zaseknutý a oni že chcú fotky. Ja že človek je povinný mať doma 10 mipix foťák aby Vám mohol fotiť Vaše chybné produkty?!
Dobrý den,
dekujeme, že jste se obrátili na zákaznickou linku spolecnosti Samsung Electronics.
Omluváme se vám za potíže spojené s naším produktem.
V tomto případě prosím obratem kontaktujte svého prodejce pro reklamaci.(k reklamaci produktu stačí vámi zaslaná kopie dokladu o koupi zařízení)
Máte–li jakýkoliv další dotaz, kontaktujte nás na bezplatné zákaznické lince 800 726 786.
S pozdravem,
Aleš Nosek
Zákaznická infolinka Samsung Electronics
Takže v utorok nabieham do servisu a zase sa začnú patálie, už sa "teším". Osobne by som si doplatil na eizo, alebo iiyamu s LED podsvietením, už len z princípu, lebo tam mám 99% istotu