myslím, že názov témy hovorí za všetko. len podotknem, že to nie je pre mňa ale pre známu. vysvetlenie je priamo tu.
prevzatie karty osobne v PK alebo jeho okolí, alebo po dohode BA a okolie.
cenový strop nemám. len viem, že by bola najradšej, keby ju to vyšlo +/- 20€ za tú GK.
požiadavky na GK: aby jej na tom išiel The Sims 3, takže minimálne 128MB pamäte a podpora pixel shader 2.0 a samozrejme AGP rozhranie a 100% funkčnosť. záruka mi stačí na vyskúšanie GK. nepotrebujem ku tomu žiadne príslušenstvo, no CD s ovládačmi poteší. (aby som nezabudol, bude na tom pripojený 19" LCD monitor)
a ešte jedna vec. možno jej bude treba aj RAM. teraz tam má (výrobcu a typ neviem, nakoľko mám info len z Everestu) 512MB DDR2-533 DDR2 SDRAM. takže môžte dať aj ponuky na nejaké 512MB DDR2 alebo 1GB DDR2 RAM pamäte. pri tejto položke cenu netuším, tak ponúknite. čo sa týka požiadaviek, platí to, čo pri GK. čiže 100% funkčnosť a záruka na otestovanie.
ak som na niečo zabudol, tak to neskôr doplním. nakoľko to nie je pre mňa, počítajte s tým, že nie na každú ponuku bude hneď aj odpoveď. ďakujem za pochopenie. ale vyjadrenie dám každému.
samozrejme zháňam aj mimo tohto fóra.
I/K: VGA s AGP rozhraním a podporou pixel shader 2.0
Re: I/K: VGA s AGP rozhraním a podporou pixel shader 2.0
Nvidia geforce fx5200 nič k nej nemám, je to čisto iba karta s pasivnym chladením, je to 128mb a pixel shader 2.0 myslím že podporuje, stačá zagoogliť. Ak by si mal záujem Tak napíš.
také niečo by aj stačilo. akú cenu si za to predstavuješ? a ako si predstavuješ predaj? ide o to, že to nechcem pre seba a požadujem aj záruku aspoň na to vyskúšanie. každopádne to zatiaľ registrujem.
šak jasné, ja by som ti ju poslal a potom nejakých symbolických 10 evri na účet, ak by šla.
tak tu môžme LOCK. PC sa upgradovať nebude, nakoľko by musela známa investovať do viacerých vecí. dnes mi dala vedieť, ako sa veci majú.