Bol som tam minuly rok v maji, ked som bol na par dni v Berline
No, nepacilo sa m to velmi..je pravda,ze je to najvacsi aquapark v EU,ale cakal som viac.
Mas tam obrovsku lagunu - more, okolo neho piesok, akoze plaz

to bolo celkom v pohodicke, vo vode mas aj male domceky, ktore to pekne skrasluju, mas tam volejbalove siete a lehatka, mas tam aj stany, kde si mozes pospat, okolo su stromy,kriky, proste taky velky les,myslim,ze som tam videl aj nejakeho bazanta

ci co to bolo, sklamali ma trochu tobogany, mas tam 3 tobogany,za ktore si musis doplatit, jednu smykalku,co je na taky velky aquapark dost malo, mas tam kopu restauracii,barov,kde sa v noci mozes zabavit na diskotekach,ceny v restauraciach privysoke, 8 eur za nejaky rezen urcite nedam,ked pohladas,najdes aj klasicke bufety,kde sa da tiez dobre najest za normalnu cenu

pozor na otravnych Arabov,ktore pozyvaju dievcata na drinky
Celkovo,ked to mam zhodnotit-nic moc,cakal som ovela viac,je to obrovske,no v plavkach a s uterakom sa ti velmi chodit po tom celom komplexe nebude chciet, bude ti zima a vo vode ta to po 2-3 hodinach prestane bavit,malo srandiciek,toboganov na to,ake je to velke..nic ine pri sebe mat nemusis,daju ti pri vstupe na ruku take hodinky,kde mas cip,ktorym si napriklad blokujes jedlo,vodu,ktoru si kupis a ked uz odchadzas,tak pri klasickej pokladni zaplatis
V nemecku su aj lepsie aquaparky,kde sa za menej penazi zabavis ovela lepsie