Tropical Islands - Nemecko

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
chlapec10
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Tropical Islands - Nemecko

Príspevok od používateľa chlapec10 »

Ahojte
Boli sme ste tam niekto, ak ano, mate nejake skusenosti?

Info: http://www.tropical-islands.de/en/visitors.html

Je to najvacsi "aquapark" v europe, v podstate Tropicky ostrov v byvalom mega hangari pre vzducholode. a z bratislavy sa do zvladnut za 5-6 hodin jazdy autom(respektive menej ked sa niekto vyburi na Autobahne :D :D :D)
Stankoo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: Tropical Islands - Nemecko

Príspevok od používateľa Stankoo »

Bol som tam minuly rok v maji, ked som bol na par dni v Berline :)
No, nepacilo sa m to velmi..je pravda,ze je to najvacsi aquapark v EU,ale cakal som viac.
Mas tam obrovsku lagunu - more, okolo neho piesok, akoze plaz :D to bolo celkom v pohodicke, vo vode mas aj male domceky, ktore to pekne skrasluju, mas tam volejbalove siete a lehatka, mas tam aj stany, kde si mozes pospat, okolo su stromy,kriky, proste taky velky les,myslim,ze som tam videl aj nejakeho bazanta :D ci co to bolo, sklamali ma trochu tobogany, mas tam 3 tobogany,za ktore si musis doplatit, jednu smykalku,co je na taky velky aquapark dost malo, mas tam kopu restauracii,barov,kde sa v noci mozes zabavit na diskotekach,ceny v restauraciach privysoke, 8 eur za nejaky rezen urcite nedam,ked pohladas,najdes aj klasicke bufety,kde sa da tiez dobre najest za normalnu cenu :) pozor na otravnych Arabov,ktore pozyvaju dievcata na drinky :P
Celkovo,ked to mam zhodnotit-nic moc,cakal som ovela viac,je to obrovske,no v plavkach a s uterakom sa ti velmi chodit po tom celom komplexe nebude chciet, bude ti zima a vo vode ta to po 2-3 hodinach prestane bavit,malo srandiciek,toboganov na to,ake je to velke..nic ine pri sebe mat nemusis,daju ti pri vstupe na ruku take hodinky,kde mas cip,ktorym si napriklad blokujes jedlo,vodu,ktoru si kupis a ked uz odchadzas,tak pri klasickej pokladni zaplatis
V nemecku su aj lepsie aquaparky,kde sa za menej penazi zabavis ovela lepsie
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

dakujem za info....
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Počula som o tom mieste, ak by som mala cestu okolo a čas nazvyš, tak by som sa tam možno stavila, ale že by som tam išla cielene, tak to asi nie. Nemám rada takéto umelé miesta. Je to ako to kryté lyžiarske stredisko v UAE.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

zz: No, jak som sa dival na fotky a videa tak to je fakt smiesne v tom stredisku... zjazdovka 200 metrov.. :)
Ale vie to sokovat, prechadzal som na fb kamaratkin album z Dubaja, klasika, vylet do puste, kupanie sa v hotelovom bazene s vyhladom na mrakodrapy... a naraz z nicoho nic su baby v overaloch, na snehu... prva reakcia :shock: a potom mi to doslo :)
Napísať odpoveď