no ved seci niesu blbi

to by museli Valka vymenit aby niekto presiel

Valko ma véééélmi dlhy meter na studentov ktori dociahnu len na jeho zaciatok, ono dlhe roky ma na zapoctoch priemer bodovej uspesnosti tak 1-2bodov z 10 slovom DESIATICH

proste kopec ludi s nulou a to do toho priemeru nejsu zaratani ti ktori neprisli na zapocet. Celkovo ku skuske sa vzdy tak dostane stvrtina az tretina zapisanych no a skusku tiez dost ludi neda, ked si to tak zratam 16b za labaky potom treba 9 bodov z 30 zo zapoctoviek aby student mal 25b a aj ked chyba jeden bod tak da sa valka ukecat no a potom treba 31 z 46 bodov na vecsinou uplne sialenej skusky co studen ktory ledva dostal zapocet snad ani nema sancu dat. Pozeram teraz historiu fyziky, semester dozadu z 69 studentov co bolo pripustenych ku skuske ju spravilo 20, rok dozadu z 113 spravilo 40 no a tento semester bolo zapisanych myslim vyse 200 studentov, ku skuske (zajtra

) pojde tak 40-45 ked som to dobre zratal, no a nech z nich spravi dajme tomu polka studentov dokopy aj po opravnom, to je tak 10% zapisanych

tomu sa hovori sito, ale tento semester to je nejake biedne, no zadelil tazku prvu zapoctovku a vela ludi na druhu uz neprislo pricom ta bola neskutocne lahka
po matiku je to flakacka a aj ta sa da ako tak odflaknut, no pri tej fyzike to uz je ako pises tym mnozstvom, tej fakt treba venovat mozno aj tolko casu co setkym ostatnym predmetom v tom roku, ono je to krasne vidiet jak pocas tych 3 zapoctoviek a na prednaskach rapidne klesa ucast, taky priemerny feikar co prvykrat pride na fyziku absolvuje 1-3 prednasky a po prvej zapoctovke (samozrejme ktora je ohodnotena nulou) si povie ze sere na to nepojde uz na ziadny zapocet ani na prednasky a spravi si len labaky a cvika si len odsedi a mozno si na nich aj nieco napise... no a praveze to neni vobec na skodu si tam tie prednasky odsediet, ja viem ze nikomu sa urcite nechce ale na dalsi semester sa do toho omnoho jednoduchsie dostane a moze hned zacat pocitat priklady (ktorych je vnodne vyratat za cely semseter aspon 100 a vobec nie nejakych primitivnych) a kedze zapoctovky su 3 a dost na husto vedla seba tak na to ratanie nie je dost casu popri inych predmetoch, aby student este stihol pred zapoctom konzultovat nevyratane priklady s cviciacim alebo s valkom na seminari a spociatku bude tych nevyratanych sakra vela

je to proste boj s casom a lenivostou
sry ze som sa tak rozpisal