Problem FEI STU radsej SJF ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Problem FEI STU radsej SJF ?

Príspevok od používateľa Masaker »

PROSIM VAS , KTO CHODI NA STROJARINU? ja chodim na fei a zatial zvladam.. ale chcem ist radsej na strojarinu... nenavidim to tu.... prosim o neake postrehy o strojarine na stu
odbor najskor motory :-)
ako je to tam s matematikou? lebo na fei :-) je vyslovene likvidačná :-) aj ked to vypočítate, tak vam dajú neakú podmienku , niečo ako "musite vediet aj teoriu k matematike" a nakonec neprejdete... tato skola ide doprdele :-) lutujem ze som si myslel ze fei ma lepsiu pespektivu ako neco co ma bavi... bol som prijaty na sjf a isiel som na fei... "pľujem na fei" :DDDDDDD
dajte mi neake skusenosti so sjf dik
(strojarina ma bavi:) narozdiel od informacnych kktin)
kachna
King
King

Re: Problem FEI STU radsej SJF ?

Príspevok od používateľa kachna »

to len ty si taky trt, ze nezvladnes nejaku teoriu k matike /matice az derivacie :D /, bez prec. bez takych ako ty nam bude lepsie
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

este by som chcel podoktnut ze na feike mate tej teorie asi tolko, zeby mi to nestacilo ani na utretie urcitej telesnej partie po urcitej potrebe
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

to bude tym ze som sa neucil:) ale to je vedlajsie... mna to nebavi:)
kahna:to len ty si taky mudry ze zvladnes vsetko... chel by som ta vidiet normalne... daky ch*j s okuliarmi a tenky:)
neboj sa , zatial vam tu budem kazit vzduch nadalej:)
(pre k- ... aspon sa podpis ko*ot)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ta matika na feike je trapna, aj co sa tyka teorie, len ciste zaklady, je to na oddelenie zrna od plena, a ty si to pleno. takze radsej chod robit pokladnika to tesca, lebo na sjf to nie je o nic lahsie v matike, plus plno geometrie tam mas :)
informatici uz davno nie su tenki chujkovia s okuliarmi, to ze ty to tak vnimas, znamena ze si ostal niekde vo veku opic.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

"aspon sa podpis ko*ot" :D

nuz ked som studoval onehdy SjF TUKE tak okrem 4 matik, 2 fyzik, 7 mechanik (fyz+mat) a rysovania prevodovky to bola celkom lahka skola.

aj to som narysoval hriadel pre 1 stupnovu prevodovku s vykonom par kW jak na tank :D
kachna
King
King

mirak2 ta matika na fei nie je trapna, urcite nie. mozno matika s oznacenim matematika1 a matematika2 ano ale tie ostatne urcite nie.

a ani zdaleka nie som suchy okuliarnaty informatik. priznam sa ze na fei som sa este poriadne neucil, je to velmi lahka skola, ked to nezvladas tak chod na nejaku prifku na geografiu a kresli si mapy na skusku
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

kachna: nehras to na prilis mudreho? ... "teba nebyt a drobnej švábky, tak aj prasce pohynu"
teba este neco zrusi;) na kazdu opicu ma pan boh truhlicu:)
kachna
King
King

nie nehram /poriadne ucit u mna znamena sediet 2 tyzdne pred skuskou a ucit sa ako napr medici, co medici ti sa ucia mesiac pred skuskou/, je to lahka skola ked sa vies pohybovat v systeme, ja som student co skolu strasne flaka a radsej sa ide rozbit vecer pred skuskou a potom dojdem na opravny

ono tie matiky su len zdravy zaklad aby si pochopil to co ta budu ucit o 2 roky, tiez sa mi nepacilo ked odomna chceli teoriu ale ked pochopis teoriu tak s riesenim prikladov nemas velky problem
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

Co robis vlastne na technickej skole ked sa ti matika zda nepodstatna a tazka?? nechcem radsej vediet aky si odbor.

FEI fakt nie je narocna, ak sa jej aspon troska venujes. Ja mam jedine problemy s fyzikou pre AI, ale ked sa naserem aj tu dam.

Ale tak chod prec, lebo fakt, vysoka skola je len o jednom -> o chceni.
kachna
King
King

ty si este nemal fyziku s valkom, ze?
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

praveze hej, a tu pseudofyziku ci ako to on nazval, co prebera za 1 semester to iste co do teraz za 2 a naroky moc nezmensil... :|
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

som PI , a nevravim ze tazka... to sa da povedat ze som lenivy:D musim sa premoct do buducna... ja som frcal systemom sredna skola:D nechodil som na prednasky...nekedy ani na cvika ... a ani som sa do toho nekukol:) mozno preto pi*ujem ze je tazka:)
kachna: ale ty rozpravas ako keby si sa narodil učený:)
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

ja osm teraz na SŠ so zameranim an strojara a idem utekam čo najdalej od toho....a zrovna chcem isť na FEI..ale do KE..? da sa?..k strojarine nemam fakt nič...a čo sa týka matiky veď to je vraj všade to isté?..naučiš sa vieš neučíš sa letíš....
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

No matiky a fyziky mi až také ťažké na FEI neprišli aj keď som sa pri nich dosť zapotil.... skôr Elektromagnetické Pole a Elektrické obvody 2 mi prišli ako celkom schopná makačka.
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

t osnáď nepatrí k odborom informatiky?..alebo PC modelovania?.. či? v elektrotechnike samej o sebe som total nula ved som sa s tym nikdy nestretol...
vvoody
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa vvoody »

servus Rubiki jak sa dari na FEI? mal som takeho tusaka ze ty s tou skolou seknes ale jak tak pozeram tak si to davas :D

k teme: da sa ta skola urobit len mesmiete byt fakt uplny debil a este k tomu neskutocne lenivy (imho takych sudentov sa tam hlasi vela) cez matiku sa da preliezt bez ucenia na 56 bodov ale o to horsie to bude neskorsie a fyzika... som na AI cize v mojom pripade Valkova fyzika, robim ju u neho 4ty krat :D jeden krat nespravena F1, nasledne dva krat F pre AI (kinematika, dynamika, mechanika, kmity, vlny, elektrina, el a mag polia za jeden semester) a teraz tento semester mam 40 bodovy zapocet... ano, ani ja tomu neverim ale je to tak a trvalo mi to tak dlho len vdaka mojej lenivosti. Bohuzial som lenivy tak sa moc na skusku neucim ale tak 16 bodov z 54 snad dam =D a ked ne tak na opravak
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

ta lenivost je pravda... kukol som sa do toho trosku:D a ani na opravaku ziadnom som nebol:D
a to s tou blbostou by som si moc isty nebol... poznam chalanov ktory niesu blby a neadali to:)) mozno je to mnozstvom al. neviem cim...
vvoody
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa vvoody »

no ved seci niesu blbi :) to by museli Valka vymenit aby niekto presiel :) Valko ma véééélmi dlhy meter na studentov ktori dociahnu len na jeho zaciatok, ono dlhe roky ma na zapoctoch priemer bodovej uspesnosti tak 1-2bodov z 10 slovom DESIATICH :D proste kopec ludi s nulou a to do toho priemeru nejsu zaratani ti ktori neprisli na zapocet. Celkovo ku skuske sa vzdy tak dostane stvrtina az tretina zapisanych no a skusku tiez dost ludi neda, ked si to tak zratam 16b za labaky potom treba 9 bodov z 30 zo zapoctoviek aby student mal 25b a aj ked chyba jeden bod tak da sa valka ukecat no a potom treba 31 z 46 bodov na vecsinou uplne sialenej skusky co studen ktory ledva dostal zapocet snad ani nema sancu dat. Pozeram teraz historiu fyziky, semester dozadu z 69 studentov co bolo pripustenych ku skuske ju spravilo 20, rok dozadu z 113 spravilo 40 no a tento semester bolo zapisanych myslim vyse 200 studentov, ku skuske (zajtra :D) pojde tak 40-45 ked som to dobre zratal, no a nech z nich spravi dajme tomu polka studentov dokopy aj po opravnom, to je tak 10% zapisanych :D tomu sa hovori sito, ale tento semester to je nejake biedne, no zadelil tazku prvu zapoctovku a vela ludi na druhu uz neprislo pricom ta bola neskutocne lahka

po matiku je to flakacka a aj ta sa da ako tak odflaknut, no pri tej fyzike to uz je ako pises tym mnozstvom, tej fakt treba venovat mozno aj tolko casu co setkym ostatnym predmetom v tom roku, ono je to krasne vidiet jak pocas tych 3 zapoctoviek a na prednaskach rapidne klesa ucast, taky priemerny feikar co prvykrat pride na fyziku absolvuje 1-3 prednasky a po prvej zapoctovke (samozrejme ktora je ohodnotena nulou) si povie ze sere na to nepojde uz na ziadny zapocet ani na prednasky a spravi si len labaky a cvika si len odsedi a mozno si na nich aj nieco napise... no a praveze to neni vobec na skodu si tam tie prednasky odsediet, ja viem ze nikomu sa urcite nechce ale na dalsi semester sa do toho omnoho jednoduchsie dostane a moze hned zacat pocitat priklady (ktorych je vnodne vyratat za cely semseter aspon 100 a vobec nie nejakych primitivnych) a kedze zapoctovky su 3 a dost na husto vedla seba tak na to ratanie nie je dost casu popri inych predmetoch, aby student este stihol pred zapoctom konzultovat nevyratane priklady s cviciacim alebo s valkom na seminari a spociatku bude tych nevyratanych sakra vela :D je to proste boj s casom a lenivostou

sry ze som sa tak rozpisal ;)
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

vvoody: Valka momentalne tromfol Bokes:)) vdaka tomu od buduceho roka údajne nemôže prednášať:)))
Napísať odpoveď