Mno,sorry.Tak neustále mám otvorené okno,takze pocítam ze nejakych 20-23 viac urcite nie.Pocitaj s tym,že v bedni mam fukar jak svina,z čoho vypliva že kolobeh vzduchu je tam poriadny.Vzduch má inú telpotu ked sa hybe a keď stojí.
HEj sprostost???Teba by bud trebalo vrátiť do základky aby si sa naučil fyziku,alebo ta poslať lyžovať v zime na skalnaté pleso do Tatier.Tam by si videl aky to je sakra velky rozdiel.Už to prosimta neriesme,jednoducho mam take teplotu a basta.
Janky napísal:HEj sprostost???Teba by bud trebalo vrátiť do základky aby si sa naučil fyziku,alebo ta poslať lyžovať v zime na skalnaté pleso do Tatier.Tam by si videl aky to je sakra velky rozdiel.Už to prosimta neriesme,jednoducho mam take teplotu a basta.
potom skalnate pleso je vo vacsej vyske preto je tam zimsie
No myslim, ze ak mas Core Center ako ja, tak ti ukazuje tie stupne naopak, pretoze mne ukazuje, ze na procaku mam 25 C a ako System Temperature mi ukazuje 41 C. A myslim, ze to ma byt naopak... teeda procak ma 41 C a vnutro skrine ma 25 C.
Aj som to naopak mal, ale ako som nainstaloval novsi Core Center, tak to ukazuje teraz tak
janky isteze . lenze nemyslel som take super procaky ako mas ty..
inak vcelku slusne teploty tu mate. To ja teraz cez leto ked hram tak mam teploty 60 / 41... uz nech je zima..
aquafresh1 napísal:janky isteze . lenze nemyslel som take super procaky ako mas ty..
inak vcelku slusne teploty tu mate. To ja teraz cez leto ked hram tak mam teploty 60 / 41... uz nech je zima..
Janky napísal:HEj sprostost???Teba by bud trebalo vrátiť do základky aby si sa naučil fyziku,alebo ta poslať lyžovať v zime na skalnaté pleso do Tatier.Tam by si videl aky to je sakra velky rozdiel.Už to prosimta neriesme,jednoducho mam take teplotu a basta.
dakujem s fyziky som maturoval za 1 a myslim ze ja nie som ten kto by si ju mal zopakovat. Nebavime sa o teplote okolia ale o teplote prudiaceho a neprudiaceho vzduchu! A to je sakra rozdiel. Ked sa vzduch hybe tak z teba odfukuje teplo a tebe sa zda ze je chladnejsie, ale prudiaci vzduch ma presne tu istu teplotu ako vzduch ktory stoji (v rovnakych tepelnych podmienkach).