Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Momo46
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa Momo46 »

127 hours
Výborný film , celý som ho pozrel z otvorenou hubou , James Franco to zahral neskutočne , celý film som bol s ním zžitý :o
10/10
luculiiik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa luculiiik »

Cez víkend som si pozrela:
- "Medvěd (1988)" - ten malý macko nemá chybu a "Zlo mezi námi (2003)" - len ten koniec mohol byť prepracovanejší
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

no natalie portman si zasluzi minimalne nominaciu na oscara /black swan/
ventilare
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ventilare »

Law Abiding Citizen - znova po roku. dostal som chut a vnimal som to uplne inak ako prvy krat v kine. 8/10
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

Tak dneska v kine Turista - viacmenej taka oddychovka, pomaly sa to rozbiehalo a vlastne sa to ani nejak moc nerozbehlo, dej dobry, herci dobri, prostredie dobre. Chcel som prave tak odpocinkovy film. Ucel splnil - kto hlada nieco take tomu doporucujem.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

127 hours 9/10 IMDB | CSFD
Keby to nebolo podla skutocnej udalosti, tak hodnotenie je samozrejme nizsie..Momentalne sa vsak vzit do koze daneho chlapca a skusit prezit, to co naozaj prezil v tej diere si radsej nechcem predstavit..Film ukazuje len zrychleny pohlad na danu vec..On si to tam vsak musel odstat sam s rukou uvaznenou par dni..Co si neviem predstavit..By som asi skolaboval raz dva..Klobuk dole pred nim..Aspon sa poucil..Inak porovnavat to s buried nema zmysel..Ten bol premna uplne iny pribeh..
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Pozreli sme Tron 1982 pred tým než sme sa nakoniec rozhodli na to ísť do kina.
Teraz veľmi váham či ísť alebo nie, pretože nápad je to rozhodne zaujímavý, ale až tak mi to neulahodilo.
Neviem to ohodnotiť, som v rozpakoch ^_^
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Naposledy Red (2010). Dobre herecke obsadenie, nenuteny humor. Zaujimavy pribeh. Proste nieco na pozretie, ked ste den predtym hrozne pili a na druhy den potrebujete len tak pred TV vypnut. Odporucam a davam 7/10.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ja som si vcera vecer zapol Megamind. Nic moc..prislo mi to ako nejaky remake Madagaskaru. Tie iste tvare, ten isty humor. Nuda 5/10
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

True.Grit.2010 http://www.csfd.cz/film/268611-opravdova-kuraz/
trosicku nuda na zaciatku ale potom sa to rozumne rozbehne...
a ten koniec NO.... :)
8/10]\
dalej filmy co sa oplati ceknut :
Unstoppable - neviem ci si to len ja myslim ale tak dost dlho im to trvalo ho zastavit ..( no kebyze ho zastavia v 10min tak by nebol ziadny film ) 6/10
4.3.2.1. no ten lesibicky "sexik" stal za to naozaj tam boli pekne dievcata
ale inac tento film podobny ako vsetky ang. filmy ....(tohto zanru- mlady ludia -gangstry -fet )
5/10
Legend Of The Guardians mne sa to pacilo!! aj ked som cakal ze jeho brat bude zly ..ale akcia /-/ bitky stacilo mi 7.5/10
The-Town v ten den som si pozrel aj film Takers a vsetko som mal zmiesane.... ale MESTO jasne lepsi..
The American velke hallo a nakoniec nic moc. a ten farar OMG...slabsi film ani neviem preco to sem pisem :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Soviet napísal:A Fish Called Wanda 8/10 IMDB | CSFD
Hladal som nazov filmu, ktory dal Maki v teme Uhadni film a neviem ako som sa dopracoval cez google k tomuto filmu..Pozeram, ze sice starsi film, ale hodnotenie vysoke, tak som stiahol a pozrel..
Vidno, ze humor v tych rokoch bol paradny a opat som sa schuti dokazal pri filme aj unaveny zasmiat..Film o lupicoch, ktory ukradli diamanty :) Sice stary, ale zato mne sa pacil..Sprvu kusok pomensie tempo, ale potom je to o inom :P
Tak akoze K+ :lol:
Na odporucanie som to pozrel a je to fakt dobra old school komedia. 9/10
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

harold and maude /1971/

http://www.imdb.com/title/tt0067185/
http://www.csfd.cz/film/16019-harold-a-maude/

co ma spolocne cerstvy dospelak a zena na sklonku zivota? jednoducho klasicka cierna morbidna surrealisticka komedia, kt aj mna priviedla k slzam od smiechu
ventilare
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ventilare »

lekoklatik napísal:Pozreli sme Tron 1982 pred tým než sme sa nakoniec rozhodli na to ísť do kina.
Teraz veľmi váham či ísť alebo nie, pretože nápad je to rozhodne zaujímavý, ale až tak mi to neulahodilo.
Neviem to ohodnotiť, som v rozpakoch ^_^
urcite chod o tom nepochybuj ! :!:
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

film RED. Teraz som to dopozeral a som nadšený :) akčná lahôdka pri ktorej sa dá zasmiať. John Malkovich tam je fakt skvelý :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Grosay, Malkovich uplne dostal aj mna v tom filme. :hehe:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Samaria 5/10 IMDB | CSFD
Predstavoval som si nieco uplne ine..Ako myslienka dobra, ale spracovane trochu na moje pomery nudnejsie..Hlavne ten koniec..

The Ultimate Gift 8/10 IMDB | CSFD
Fakt kvalitna drama..Isto sa dala este doladit a zlepsit..Peniaze su svina a aspon bez nich clovek zisti, ze ako svet naozaj vypada a ktory ludia su kamrati a pod..Pekne ukazane celkovo..Diki za odporucanie..
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Bola som v kine na filme Fotri sú lotri - tretie pokračovanie komédie o rodine Jebalových. Film ako taký vychádzal z predošlých častí, zábava a humorné scénky už boli na tom trošku horšie. Nebolo to zlé pozeranie, ničím však ani nepripútalo diváka do kresla. Tento film považujem preto za priemernú komédiu pri ktorej sa dá určite zasmiať, netreba však od neho veľa očakávať a nespoliehať sa, že tretia časť o rodine bude najlepšia.

Medzi veľmi dobrú snímku by som zaradila aj Sociálna sieť (v originále The Social Network). O tej tu už bolo písaných pár viet, tak to nebudem opakovať.
Svarog
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Svarog »

http://www.csfd.cz/film/241326-john-rab ... reti-rise/

Výborne natočený film o takmer neznámej udalosti "Znásilnenia Nankingu".
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Tak pridám nejaký svoj burst:
True Grit - nech sa nik nehnevá, ale ide o ďalší overrated film od Coenovcov, možno iba preto, lebo je od Coenovcov a je tam Dude. Nebol to zlý film a ja osobne mám rád westerny. Veľmi sa mi páčil výkon hlavnej ženskej postavy (alebo skôr dievčenskej), Dude s jeho skoro nezrozumiteľným mrmlaním mi ničím výnimočný neprišiel. Výborná hudba od Cartera Burwella. Ale na Oscara a kadejaké ovácie, ktoré tento film dostáva, to podľa môjho skromného názoru fakt nemá. Dal by som mu 7 z 10.

Megamind - Dodnes jediný film s Willom Ferrellom v hlavnej úlohe, ktorý sa mi páči :) Výborný a milý animák, ktorý síce dejovo nie je bohvieako špeciálny, ale postavy sú neskutočne sympatické. A k tomu všetkému pôsobí ľahko melancholicky. Také príjemné pohladenie na duši. 8 z 10.

Sintel - krátkometrážny nezávislý animák o dievčati, ktoré hľadá svojho strateného draka. Myslím, že aj na tých 15 minút je dej veľmi silný, keď sa človek zamyslí. Na to, že je to fakt nízkorozpočtový projekt bez podpory akéhokoľvek štúdia, je to fakt dobré. 8 z 10.

The Egyptian (1954) - veľmi zle spracovaná knižná predloha od Miku Waltariho Egypťan Sinuhe, ktorej by sa zišlo prečistenie scenára. A to poriadne. Na svoju dobu veľkolepý film, na legendy ako Ben Hur alebo Spartacus sa ale zďaleka nechytá, hoci na to mal potenciál na papieri. 6 z 10.

Tron Anniversary Edition - Nemám čo dodať, legenda, na ktorej som vyrastal, niečo, čo ma ohúrilo už v detstve, keď som poznal maximálne stopmotion animáciu z Cesty do Praveku. 10 z 10.

The Devil Wears Prada - pozrel som si to znovu, keďže keď som to pozeral prvý krát, bol som unavený a nejako som to nevnímal. Film pre ženské, ale s dobrou pointou, výborná Anne Hathaway a úplne excelentná Meryl Streep. A ani Stanley Tucci nebol na zahodenie. Nesedela mi tam hudba, ale dej ako taký bol celkom OK. Dúfam, že nestarnem a neprejdem na telenovely :3

The Lord of the Rings (1978) - animovaná verzia z roku 1978 je hlúposť. Ale je milé pozrieť si predlohu, ktorej sa držal Peter Jackson. 5 z 10.

National Lampoons The Legend of Awesomest Maximus
- Maximálna pí*ovina. Veľká škoda Kristanny Loken.

Toť vsjo, súdruzi.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Marie Antoinetta - http://www.csfd.cz/film/182290-marie-antoinetta/
netypycky historicky film, kde nie su ziadne boje, ziadna krv, prave naopak., oddychove dielo, ktore zobrazuje zivot francuzkej smotanky/alkohol, drogy, sex, hazard, vecierky/, 2 hod. plne prepychu, nadherne kulisy, kostymy, vyborne zahrana rola hlavnej hrdinky a sice moderna, ale velmi dobre zapadajuca hodba pocas celeho filmu, vid. trailer:

Odporucam hlavne kazdemu, kto nadava na dnesnu skazenu mladez, ono sa da vlastne povedat, ze historia sa len opakuje :D
Napísať odpoveď