Slobodomurari, Illuminati + New World Order
Re: Satanisticke skupiny, texty - mytus pravda ?
aj tie som videl
ale ty asi nie poriadne...dokument nadava na cirkev ako taku nie na krestanstvo, prave naopak hovoria ze kebyze krestanstvo sa pouziva tak ako sa ma uz od sameho zaciatku a nezneuziva ho cirkev tak by tomuto svetu bolo dobre... Nosic svetla hej doslovne mas pravdu : lux – svetlo ferrere – nosiť ale nevies ze lucifer je synonimum k slovu satan? a to ti nepripada falosne?
a k alexovi jonesovi - CO? nepochopil sm ci to kritizujes alebo chvalis tak som zvedavy jaky argument das na toto video
a k alexovi jonesovi - CO? nepochopil sm ci to kritizujes alebo chvalis tak som zvedavy jaky argument das na toto video
Hlavne ukazuje, že kresťanstvo má vratké nohy. Nehnevaj sa, ale čo je to za náboženstvo, kde je minimum originálnych myšlienok, ktoré iba preberá všetko, čo bolo pred ním? A potom ešte pindá na všetky ostatné, aké sú zlé.
Z Lucifera spravila až cirkev Satana. Rovnako ako z templárov satanistov. Áno, cirkev mi pripadá falošná.
Určite nechválim. Akosi sa nedajú rozoznať tváre. Proste partia ľudí tam niečo robí, celé, ako to je, to môže byť zinscenované, na tom videu nie je nič, čo by ma presvedčilo. Jasné, je to preto, lebo týpek bol v utajení, lebo mal príliš lacnú kameru, lebo venuša bola v konjunkcii s Jupiterom a tak sa nedalo... Proste náhodička, ale to nič, lebo čo týpek tvrdí je proste pravda, veď je to všetko v tom videu a je to také očividné, to len ja som hlúpy, že to nevidím.
Z Lucifera spravila až cirkev Satana. Rovnako ako z templárov satanistov. Áno, cirkev mi pripadá falošná.
Určite nechválim. Akosi sa nedajú rozoznať tváre. Proste partia ľudí tam niečo robí, celé, ako to je, to môže byť zinscenované, na tom videu nie je nič, čo by ma presvedčilo. Jasné, je to preto, lebo týpek bol v utajení, lebo mal príliš lacnú kameru, lebo venuša bola v konjunkcii s Jupiterom a tak sa nedalo... Proste náhodička, ale to nič, lebo čo týpek tvrdí je proste pravda, veď je to všetko v tom videu a je to také očividné, to len ja som hlúpy, že to nevidím.
presne tak, vyzerá to ako nejaká divadelná inscenácia ktorú točí niekto čo má alzheimera a nevie použiť kameru. a čo je na tom satanistické? vyzerajú ako nejakí druidi čo tliapu o matke prírode a jej objatí.Svarog napísal:Určite nechválim. Akosi sa nedajú rozoznať tváre. Proste partia ľudí tam niečo robí, celé, ako to je, to môže byť zinscenované, na tom videu nie je nič, čo by ma presvedčilo. Jasné, je to preto, lebo týpek bol v utajení, lebo mal príliš lacnú kameru, lebo venuša bola v konjunkcii s Jupiterom a tak sa nedalo... Proste náhodička, ale to nič, lebo čo týpek tvrdí je proste pravda, veď je to všetko v tom videu a je to také očividné, to len ja som hlúpy, že to nevidím.
ten dokument "Bohemian grove" bol na nete zotretý nielen skeptikmi, ale aj samotnými "fanúšikmi" konšpirácií. autori sľubujú rôzne odhalenia vysokopostavených politikov a že ukážu satanistické orgie ale houby z toho. zmätený bullshit z ktorého sa dá vyvodiť satanistické spiknutie len s veľkou dávkou fantázie a inkvizičného fanatizmu.
Re: Slobodomurari, Illuminati + New World Order
prave som si precital 2 strany tejto diskusie, a poviem vam otvorene, som zhnuseny...toto nie je diskusia, ale len osobne invektivy...stale som cakal, ze akosi pridu tie dokazi o existencii boha, o satanizme, konecne nejake mena fararov a psychologov, ale akosi som sa od uzivatela Koraga nedockal absolutne nic...mimochodom, ste aj dost OT, preco sa o tomto nebavite v sekcii nabozenstvo ? tu? http://www.hojko.com/post1562509.html#p1562509
takze moja reakcia na dane strany:
1/v prvom rade by sme si mali polozit otazku, kto urcuje co je satanisticke a co je dobre ? kto ??? no predsa cirkev, vatikan...pojem satanizmus v takom vyzname ako ho pozname dnes vznikol najma vdaka krestanstvu a mytuse o padlom anielovi...potom sa uz rozbehol mocensky vplyv naplno a snaha zlikvidovat vsetko nekrestanske, takze za "satanisticke" a "hriesne" boli oznacene viacere zvyky a tradicie...
2/ako mozes ziadat dokazy o neexistencii niecoho (niekoho), koho existenciu nevie NIKTO preukazat ???
3/udajne "dokazy" ziskane pod tazkym psychickym a fyzickym mucenim ty pokladas za relevantne ???
4/jedinym faktom v diskusii krestanstvo/satanizmus zostava fakt, ze tisice psychicky chorych ludi boli mucene a tyrane "exorcistami", vela z tychto nevinnych ludi bolo umucenych k smrti, a co je najviac zarazajuce, ze exorcisti a krestanske ovecky si mysleli, ze este urobili dobru vec, lebo nevinnu dusu zbavili diabla a poslali ju k bohu...pritom mnoho diagnoz, vie dnesna moderna psychiatria/psychologia pomerne ucinne liecit, kontrolovat resp. aspon objasnit priciny, priznaky a priebeh danej choroby...
takze moja reakcia na dane strany:
1/v prvom rade by sme si mali polozit otazku, kto urcuje co je satanisticke a co je dobre ? kto ??? no predsa cirkev, vatikan...pojem satanizmus v takom vyzname ako ho pozname dnes vznikol najma vdaka krestanstvu a mytuse o padlom anielovi...potom sa uz rozbehol mocensky vplyv naplno a snaha zlikvidovat vsetko nekrestanske, takze za "satanisticke" a "hriesne" boli oznacene viacere zvyky a tradicie...
2/ako mozes ziadat dokazy o neexistencii niecoho (niekoho), koho existenciu nevie NIKTO preukazat ???
3/udajne "dokazy" ziskane pod tazkym psychickym a fyzickym mucenim ty pokladas za relevantne ???
4/jedinym faktom v diskusii krestanstvo/satanizmus zostava fakt, ze tisice psychicky chorych ludi boli mucene a tyrane "exorcistami", vela z tychto nevinnych ludi bolo umucenych k smrti, a co je najviac zarazajuce, ze exorcisti a krestanske ovecky si mysleli, ze este urobili dobru vec, lebo nevinnu dusu zbavili diabla a poslali ju k bohu...pritom mnoho diagnoz, vie dnesna moderna psychiatria/psychologia pomerne ucinne liecit, kontrolovat resp. aspon objasnit priciny, priznaky a priebeh danej choroby...
ephramko:
1. k cirkvy sm sa uz vyjadril...asi pozorne necitas teda...ale pre zopakovanie: Ja tiez nesuhlasim s cirkvou...ale co ju porovnavas s krestanstvom...ked sa pisala biblia a ked prisiel na Zem Jezis ziadne krestanstvo neexistovalo...o cirkvy si mysli vela veriacich ze je zla tak preco tu pchas tie vety o cirkvi...je to len spolocnost ktora si mysli ze bojuje na strane Boha a veriacich ale skutocnost je uplne ina:Je to pápež, ktorý nesie titul 666, V I CAR IUS FIL II DE I, lebo ak sa toto číselne spočíta tak vychádza suma 666
2.co? vysomar sa z toho niecoho niekoho coho bud konkretny neviem co mas na mysli mi to pripada jako keby basnik hento napisal
3.vid.1 zas sem pletes stredoveku cirkev
tym obrazkom neviem co si chcel povedat ked si k nemu nic nenapisal
1. k cirkvy sm sa uz vyjadril...asi pozorne necitas teda...ale pre zopakovanie: Ja tiez nesuhlasim s cirkvou...ale co ju porovnavas s krestanstvom...ked sa pisala biblia a ked prisiel na Zem Jezis ziadne krestanstvo neexistovalo...o cirkvy si mysli vela veriacich ze je zla tak preco tu pchas tie vety o cirkvi...je to len spolocnost ktora si mysli ze bojuje na strane Boha a veriacich ale skutocnost je uplne ina:Je to pápež, ktorý nesie titul 666, V I CAR IUS FIL II DE I, lebo ak sa toto číselne spočíta tak vychádza suma 666
2.co? vysomar sa z toho niecoho niekoho coho bud konkretny neviem co mas na mysli mi to pripada jako keby basnik hento napisal
3.vid.1 zas sem pletes stredoveku cirkev
tym obrazkom neviem co si chcel povedat ked si k nemu nic nenapisal
ako nemozem spajat krestanstvo s cirkvou, ked ludia, ktori stali za zrodom cirkvy tak sformovali zaklady krestanstva ??? biblia sa pisala este starocia potom ako tu bol nejaky jezis, okrem toho neexistuju hmotne dokazy o existencii jezisa (pretoze udajne vstal z mrtvych a zmizlo jeho telo a vsetko co s nim suviselo) a uz absolutne neexistuju dokazy o tom, ze bol bozi syn...
krestanstvo ma pekne myslienky, to ti nikto neberie...beriem ti ale to, ze tieto "prikazania" nepochadzaju od boha, ale vymysleli ich zase raz len ludia...
tiez si musime polozit otazku, ci tieto pekne myslienky stoja za to, ked v ich mene bolo preliatych velmi vela litrov krvi nevinnych ludi...
tak isto si musime polozit otazku, ktory clovek podla myslienok krestanstva skutocne zije ??? nikto...
papez verejne prirovnava ateizmus k nacizmu, tak ja urobim to iste...oddelit krestanstvo a cirkev je asi take hlupe, ako keby si oddelil nacizmus a zlociny nacistov, ktore robili pretoze vyznavali narodny socializmus...
krestanstvo ma pekne myslienky, to ti nikto neberie...beriem ti ale to, ze tieto "prikazania" nepochadzaju od boha, ale vymysleli ich zase raz len ludia...
tiez si musime polozit otazku, ci tieto pekne myslienky stoja za to, ked v ich mene bolo preliatych velmi vela litrov krvi nevinnych ludi...
tak isto si musime polozit otazku, ktory clovek podla myslienok krestanstva skutocne zije ??? nikto...
papez verejne prirovnava ateizmus k nacizmu, tak ja urobim to iste...oddelit krestanstvo a cirkev je asi take hlupe, ako keby si oddelil nacizmus a zlociny nacistov, ktore robili pretoze vyznavali narodny socializmus...
preco? povedz mi jediny dovod...biblia bola napisana raz(ano bola pisana aj neskor,skor prepisovana cirkvou ked mala najvacsiu moc),biblia sa ale hebrejska povodna zachovala a bola uz davno napisana este pred cirkvou...vobec nespajaj cirkev a krestanstvo ako som povedal najvacsou vyhoru satana je cirkev mozno to tym chcel dosiahnut ze ju urobil taku aku je...ludia nemusia pochopit dobre krestanstvo tak co to s tym spajas...zato ze existuje 1000 rokov? a co je na tom aspon vidis dalsi dovod kvoli comu je v dnesnej dobe znechutene krestanstvo.Nacizmus - bol zly zlociny nacistov - boli zle...vychadzaju s tej iste myslienky
hmotne dokazy o jezisovi - ach pochop ze musis uverit inak by to nebolo nabozenstvo(tak to chcel Boh aby sa nenasli dokazy)
hmotne dokazy o jezisovi - ach pochop ze musis uverit inak by to nebolo nabozenstvo(tak to chcel Boh aby sa nenasli dokazy)
Korag, ešte by ma zaujímalo, či si myslíš, že kostry dinosaurov tiež nastrčil do zeme Boh, aby skúšal našu vieru.
nie lebo ziadne dinosaurie nabozenstvo neexistovalo...od veci
Korag napísal:ach pochop ze musis uverit inak by to nebolo nabozenstvo(tak to chcel Boh aby sa nenasli dokazy)
mna len zaraza jeden fakt, cele krestanstvo je na urovni nejakych greckych baji a mytov...pribehy, ktore sa nikdy neodohrali, ktore su vymyslene, ale obsahuju myslienky, ktore maju vypovednu hodnotu aj dnes...ale kolko roznych takych pribehov a mytov existuje, kolko roznych nabozenstiev...a na zaklade coho usudzujes, ze prave ten pribeh, ktory si si vybral je pravdivy a realny?
zase hry s číslami a pi*ovinami. takže satan ráta v rímskych čísliciach? a prečo nie v desiatkovej sústave? alebo šestnástkovej? naozaj používajú v pekle latinskú abecedu? prečo nie cyriliku?Korag napísal:1. k cirkvy sm sa uz vyjadril...asi pozorne necitas teda...ale pre zopakovanie: Ja tiez nesuhlasim s cirkvou...ale co ju porovnavas s krestanstvom...ked sa pisala biblia a ked prisiel na Zem Jezis ziadne krestanstvo neexistovalo...o cirkvy si mysli vela veriacich ze je zla tak preco tu pchas tie vety o cirkvi...je to len spolocnost ktora si mysli ze bojuje na strane Boha a veriacich ale skutocnost je uplne ina:Je to pápež, ktorý nesie titul 666, V I CAR IUS FIL II DE I, lebo ak sa toto číselne spočíta tak vychádza suma 666
sám si to povedal: jeho existenciu nemôže NIKTO dokázať. ja poviem že mesiac je dutý a vovnútri žijú ružoví jednorožci. nemôže to NIKTO dokázať, poďme sa teda tváriť že je to pravda.Korag napísal:2.co? vysomar sa z toho niecoho niekoho coho bud konkretny neviem co mas na mysli mi to pripada jako keby basnik hento napisal
ak ti vadí stredoveká cirkev tak skúsme dačo z nedávnej histórie: čo ti hovorí klérofašizmus? napoviem: spolupráca kňazov s fašistami a nacistami. Vatikán bol založený Mussolinim. Pius XII kolaboroval s nemeckými (hitlerovskými), talianskymi (mussoliniovci) aj balkánskymi (ustaševovci) nacistami. Vatikán pomáhal po vojne utekať vysokým hodnostárom SS pred spojencami a doteraz má vo svojich trezorov zlato nacistov. odmieta uverejniť sumár svojich majetkov. tak čo? páči sa ti moderná cirkev viac než tá stredoveká? mne teda ani jedna.Korag napísal: 3.vid.1 zas sem pletes stredoveku cirkev
to niečo svedčí o tvojom IQKorag napísal: tym obrazkom neviem co si chcel povedat ked si k nemu nic nenapisal
//autoeditácia príspevku (10 Jan 2011, 19:27)
máš pravdu, je to určite sprisahanie satanistov voči dobrým veriacim kresťanom. najprv dinosaurie kostry, neskôr videoklip Alejandro. súvislosti sú evidentné a len slepý debil ich nevidí.Korag napísal:nie lebo ziadne dinosaurie nabozenstvo neexistovalo...od veci
silmarill napísal:zase hry s číslami a pi*ovinami. takže satan ráta v rímskych čísliciach? a prečo nie v desiatkovej sústave? alebo šestnástkovej? naozaj používajú v pekle latinskú abecedu? prečo nie cyriliku?
sám si to povedal: jeho existenciu nemôže NIKTO dokázať. ja poviem že mesiac je dutý a vovnútri žijú ružoví jednorožci. nemôže to NIKTO dokázať, poďme sa teda tváriť že je to pravda.
ak ti vadí stredoveká cirkev tak skúsme dačo z nedávnej histórie: čo ti hovorí klérofašizmus? napoviem: spolupráca kňazov s fašistami a nacistami. Vatikán bol založený Mussolinim. Pius XII kolaboroval s nemeckými (hitlerovskými), talianskymi (mussoliniovci) aj balkánskymi (ustaševovci) nacistami. Vatikán pomáhal po vojne utekať vysokým hodnostárom SS pred spojencami a doteraz má vo svojich trezorov zlato nacistov. odmieta uverejniť sumár svojich majetkov. tak čo? páči sa ti moderná cirkev viac než tá stredoveká? mne teda ani jedna.
to niečo svedčí o tvojom IQ
//autoeditácia príspevku (10 Jan 2011, 19:27)
máš pravdu, je to určite sprisahanie satanistov voči dobrým veriacim kresťanom. najprv dinosaurie kostry, neskôr videoklip Alejandro. súvislosti sú evidentné a len slepý debil ich nevidí.
-
tehla
podpisalo sa to na tebe dosťsilmarill napísal:mám napočúvaných stovky hodín hudby ktorá je OTVORENE pro-satanistická, anti-kresťanstá alebo aspoň mizantropická či sadistická
fuu ha, človečeZaxman napísal:CHCEEEEEEEEM TIE DôKAZYYYYYYYY , ASPON JEDEEEEEEEEEEEEN NECHAPEŠ , ČI SI FAKT TAKY DEMENT ?
vo Vatikane sedi samy slobodomurar, ani sa tym nijak netaja, za Jana Pavla II bolo zrušena exkomunikacia z cirkvi za členstvo v slobodomurarskych ložach, odvtedy sa tam množia jak potkany.
A čo tie satanisticke odkazy, čo nam nechavaju v klipoch, vo filmoch? Fakt už len slepi to nevidi, či vy tomu verite alebo nie neni dôležite, lebo zjavne niekto, kto stoji vyššie nad vami tomu veri
Mimochodom vela ludi teraz zrazu huči, že jak bola Biblia vo velkom prepisovana. Kto neni schopny tam vidieť tu pravdu je podla mňa mimo a okrem toho všetko sa plni do bodky. Zachvilu vam nainštaluju čipy uplne všade a budete konečne spokojni
poďme sa konečne baviť o sprisahaniach a tajných organizáciách, čož je pôvodná téma tejto diskusie.
podľa mňa sa snaží kresťanstvo ovládnuť svet. (ide o to aj islamu, ale kresťanstvo je určite pár krokov popredu).
je možné že všetky tie tajné organizácie a "satanistické skupiny" majú slúžiť len ako zásterka na odlákanie pozornosti od skutočného diania.
- prečo kresťanstvo ako náboženstvo jediné expandovalo v takej miere?
- bolo kresťanstvo umelo vytvorené ako zlepenec "asimilovaných" vier?
- prečo vatikán neustále odmieta zverejniť svoje majetky?
- prečo sa snaží vatikán zaväzovať štáty zmluvami o náboženstve?
- prečo sú všetky aféry kňazov ututlané a vyznejú do stratena?
- prečo nebol nik z hláv cirkvi obvinený zo spolupráce s Hitlerom, Mussolinim a Paveličom?
nech sa páči, TOTO je organizácia ktorej predstaviteľov môžte vidieť dennodenne. sú fyzicky hmatateľní na rozdiel od nejasných existencií rôznych superultratajných organizácií ktoré tu omieľa každý lamer čo si vie spustiť youtube a nájsť si v ňom zeitgeist či endgame.
podľa mňa sa snaží kresťanstvo ovládnuť svet. (ide o to aj islamu, ale kresťanstvo je určite pár krokov popredu).
je možné že všetky tie tajné organizácie a "satanistické skupiny" majú slúžiť len ako zásterka na odlákanie pozornosti od skutočného diania.
- prečo kresťanstvo ako náboženstvo jediné expandovalo v takej miere?
- bolo kresťanstvo umelo vytvorené ako zlepenec "asimilovaných" vier?
- prečo vatikán neustále odmieta zverejniť svoje majetky?
- prečo sa snaží vatikán zaväzovať štáty zmluvami o náboženstve?
- prečo sú všetky aféry kňazov ututlané a vyznejú do stratena?
- prečo nebol nik z hláv cirkvi obvinený zo spolupráce s Hitlerom, Mussolinim a Paveličom?
nech sa páči, TOTO je organizácia ktorej predstaviteľov môžte vidieť dennodenne. sú fyzicky hmatateľní na rozdiel od nejasných existencií rôznych superultratajných organizácií ktoré tu omieľa každý lamer čo si vie spustiť youtube a nájsť si v ňom zeitgeist či endgame.
tehla, tak to aby si sa nejakym slobodomurarom konecne stal, ked ich je ta tvoja krestanska cirkev plna, aby si nebol pozadu 
pozri tehla, takéto žánre nepočúvam kvôli oslave diabla, ale preto že cukríkový pop z rádia proste neni nič pre mňa. milujem hudbu a prahnem za čímkoľvek novým, originálnym, zvukovo jedinečným a neopočúvaným. takže sa to na mne nepodpísalo nijak. vôbec na sebe nebadám, že by ma to nejak ovplyvnilo.
let's make the story short: ja mám satana, mohameda, buddhu aj ježiša na háku úplne rovnakým dielom.
-
tehla
Z toho si vyrastol, že kresťanstvo ovladlo svet. Ked ovladnu svet moslimovia, talmudisti alebo ti satanisti, tak pojdeš do p..i
Beardie, mimo ako vždy?
tehla prrresne! kresťanstvo OVLÁDLO svet. už to spravilo. preto teraz pchám POVINNE zo svojich daní cirkvi prachy bez toho aby som vedel na aký účel idú a koľko ich vlastne dokopy má.
moslimisti sa nás snažia dostať. nenávistným, primitívnym spôsobom proti ktorému sa však dá bojovať.
talmudisti sa snažia tiež urvať kus koláča. stále mám však dojem že ich je oveľa menej než neonáckov ktorí proti nim chcú silou-mocou bojovať.
satanisti, LOL. už som svoje dôvody napísal v inej téme, nebudem sa opakovať.
mám dojem že keby nebolo prašivých náboženstiev, mali by sme o pár dôvodov menej báť sa o svoj život, zdravie, majetok či slobodu.
moslimisti sa nás snažia dostať. nenávistným, primitívnym spôsobom proti ktorému sa však dá bojovať.
talmudisti sa snažia tiež urvať kus koláča. stále mám však dojem že ich je oveľa menej než neonáckov ktorí proti nim chcú silou-mocou bojovať.
satanisti, LOL. už som svoje dôvody napísal v inej téme, nebudem sa opakovať.
mám dojem že keby nebolo prašivých náboženstiev, mali by sme o pár dôvodov menej báť sa o svoj život, zdravie, majetok či slobodu.
tak krestania ze?
si uplne na smiech aj keby to chceli naozaj stale lepsie ako iluminatski americania co robia pokusi na vlastnych obcanoch uz velice dlho a chcu implantovat mikrocipy...toto krestanstvo a dokonca ani cirkev nikdy nevyzadovala
http://en.wikipedia.org/wiki/Project_MKULTRA
http://en.wikipedia.org/wiki/Project_MKULTRA