Pokazená N95
Pokazená N95
Spadla mi do snehu a od vtedy ked ju zapnem sa stále resetuje... Komplet všetko som vyčistil... stále robí to isté na kábel ju nedokážem zapnut pretoze sa vypne hned ako nabehne... Neviete co mam robit? do servisu ju nechcem davat povedal mi ze 30€ a to sa neoplatí...
-
Andreso
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pokazená N95
No keď tam už je skrat, tak to ťažko budeš doma robiť. Môžeš ju rozpredať na diely.
ked ti padla do snehu mal si z nej hned vybrat bateriu aj ked neviem ci by to pomohlo..potom by si ho rozobral a vyfenoval a mozno by ti isiel..pravdepodobne v tom bude skrat a s tym uz nic nespravis.
-
mamo4ever
Light Star
no určite by som nefenoval, ešte to viac dobabreš
-
Andreso
Medium Professional
Vždy vybrať baterku, sim a pamäťovku a stačí hodiť do ryže na 2 dni(na tmavom mieste). Čím je tomu viac dní, tým sa rapídne znižuje šanca k záchrane a ak sa nebodaj snaží zapnúť, tak to je 0 bodov. Vďaka tomu, že neznalí tento postup nepoznajú, majú servisy stále čo robiť 
-
bb5unlock
Light Professional
no toto je rada odbornika
preto oficialne servisy vobec neopravuju vytopene telefony ale opravu vzdy riesia len vymenou dosky
v tomto mas pravduAndreso napísal:...a stačí hodiť do ryže na 2 dni(na tmavom mieste)...
napriek tomu ziadne vysusenie telefonu 100% nepomoze (a preto poriadny pozarucny mobilshop nikdy telefon len nevysusi)Andreso napísal:Vždy vybrať baterku, sim a pamäťovku ... ...Čím je tomu viac dní, tým sa rapídne znižuje šanca k záchrane a ak sa nebodaj snaží zapnúť, tak to je 0 bodov.
preto oficialne servisy vobec neopravuju vytopene telefony ale opravu vzdy riesia len vymenou dosky
och
ale ona funguje aj tiesnove volania idu ked chytro pred resetom natukam 112 ale potom sa zase vypne
-
bb5unlock
Light Professional
ja by som to nenazyval fungovanim, ale ako myslis
neviete mi hodit dáky link na dosku k n95 z ebayu?
-
bb5unlock
Light Professional
funkcna doska je draha
urcite ju nekupis lacnejsie ako suma opravy co ti povedali v servise
urcite ju nekupis lacnejsie ako suma opravy co ti povedali v servise
-
Andreso
Medium Professional
A čo je s tou ryžou ¨neodborné¨? Slovo stačí možno hej, ale tá ryža je predsa len dobrá, nie? Ja som si tak zachránil iPod.