PS3 vs Xbox360

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.

PS3 or Xbox360???

PS3
101
39%
Xbox360
156
61%

Celkom hlasov: 257

Andr3w
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: PS3 vs Xbox360

Príspevok od používateľa Andr3w »

no ked vidim v obchode dvd alebo blu-ray za skoro taku istu cenu tak je kupa jasna...na move som si vsimol velmi dobru cenu ale co som cital clanky na sectore tak v recenziach move obstal velmi dobre, zvlast vychvalovali vynikajuce odozvy...ja si ale move nehodlam kupit a ani kinect, ono to po case i tak prestane ludi bavit a vratia sa k starym dobry ovladacom ci klavesnici a myske

no stymi rukami, skus hrat nejaku zavodnu hru s vystretymi rukami vo vzduchu par hodin a ver ze uz to viackrat nespravis :) nevravim ze to nema buducnost ale citit volant a aspon kusok si tu realitu priblizit je lepsie nez sa od tej reality vzdalovat a pripadat si ako nejaka poskakujuca opica pred TV

mne osobne sa paci Wii to je konzola na spravnom mieste, odporucam si zahrat silent hill cez wii a mate o par radostnych vecerov postarane...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

skús si zahrať neakú tanečnú hru s ovládačom, alebo neaký cvičebný program s ovládačom alebo s tou žiarovkou :)
tento rok kinect kupujem na 100%
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

ved jasne, ja na taketo pohybove veci nie som, to sa radsej pojdem vyblaznit von ako tancovat pre TV :) ale nevravim je to urcite zaujimave pre pobavenie a hlavne na dlhe zimne veceri alebo ked je vonku na nic pocasie

zase na druhej strane clovek aspon spravi nieco pre telo a nekvasi stale rozvaleny na gauci :)
Filipito
Darca
Darca

presne tak a s kamošmi večer to musí byť iná prča
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Ja keby mám aj PS3 tak určite beriem PSMove [nie kvoli cene] .
Viac sa mi to páči,kinect sa mi tak nepozdáva ako Move .
markus
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa markus »

kinect a move sa nedaju celkom porovnavat, na kinect sa robia a aj budu robit uplne ine hry ako na move

sam mam move a napr ping-pong alebo petang su uzasne, kinect taku presnost nemoze nikdy dosiahnut
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Veď práve . Ked som pozeral tech dema Move tak som riadne pozeral an tu presnosť a rychlu odozvu. U kinectu to bolo akesi pomalšie a nepresnejšie ,síce u kinectu bude vylepšená presnosť...ale i tak,radšej by som bral move [keby mam aj ps3 :D]
Keby sa mi tu vála dakde navyše 150€ tak radšej kúpim Wii ako Kinect .
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Kinect je podľa mňa viac na priestor. Všimni si všetky ich promo videá, sú robené vo veľkej priestranej obývačke. U Move mi to príde ako s Wii ovládačom, teda je to zamerané skôr na ten pohyb rukou ako celým telom.
markus
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa markus »

ved move ani nieje robene na pohyb celym telom, to je kinect a ked si precitas porovnania tak zistis ze niekto ani nema sancu si kinect uzit lebo by musel vypratat izbu pred hranim, move nieje na priestor tak narocny, ale na bojovku trochu miesta treba a hlavne pozor na luster :)
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

presne tak, ked kinect tak na nejaku narodeninovu party alebo ako zabavu s kamosm ale na kazdodenne pouzitie mi to nepride.
ostri
Novice
Novice

Príspevok od používateľa ostri »

Zdravim chcem sa pripojit do tejto temy lebo planujem v blizkej dobe poriesit jednu z tychto konzol coto som nastudoval zatial po veceroch ked bolo casu o nich ale stale sa neviem rozhodnut vela tem je aj dost starych tak mam aj pocit ze nazory a buduce vyzie sa mohli zmenit a niesom v tom a z taky odbornik tak sa chcem poradit

XBOX360
-pozdava sa mi cena kvoli tej noHDD verzii za cenu ps3 mozem mat xko + 2x ovladac a dake hry ktomu ato som na cene le nsamotnej ps3 sa mi zda ak som dobre kukal na nete nehovorim ze som to hrotil a stalacal som vsetky ceny na najmensie mozne bolo to len tak od oka
-fascinoval ma kinect hlavne pri prezentacii ohladne FORZA 4 ako sa dalo ovladat auto s nicim jedno mal len trapi ako pridaval plyn ?!? a ci je nutne pri tom stat pretoze nefjem si pedsatavit to tak hrat po stojacky 4ry h a co sa tyka nejakych FPS neviem si predstavit pohyb v priestore pokial by nebol automaticky(mysli ako v hre ) co sa mi zda pri ovladacoch MOVE vyriesene lepsie kedze drzite daco v ruke a na nich su dalsie ovladace pomocou ktorych sa mozete podla mojho usudky hybat v hre a potom vyuzit funkcii move pre pohybovy boj nefjem hovorim nic tu netvrdim hovorim len svoje stanovisko ako to ja vidim a chcem aby ste ma opravili pripadne doplnili a poradili mi
-ovladac hral som na oboch konzolach nie nejak casto ale ked uz tak sme hrali 5-6 hodin v kuse a nevidel som nejaky rozdiel proste dobre sa mi hralo aj na tom aj na tom jasne xbox ma newage dizajn a ps stale ten isty ale to nevidim ako problem skor ako hlupu obranu ze je lepsi
-PS3 to ma fascinuje kvoli GT5 proste ked som davnejsie videl starsiu verziu hry uz a vravelo sa o tejto 5 tak vtedy som si uz vravel ze PS3 raz budem mat a je to skor atka srdcovka
HDD-to u man neni podstatne mam PC a externy disk 2T cize miesta je dost a multimedia nemusia byt prehrotene tiez na to dokazem vyuzit inu domacu techniku
HRY: vsade sa pisalo rozdiel ceny hier ja som to moc nepostrehol?!?! ako nefjem co ludia hraju ale tak ja mam 24 a planujem tam hrat hlavne NHL FIFA sporty auta multiplayer a nepotrebujem mat doma 50hier ako nejake BATMAN,skakacky atd to nech hraju 15rocny ani na to neni cas a ked som to tak kukal tak tieto co som spomenul (NHL, FIFA, FPS,AUTA DIRT NFS)maju UPLNE ROVNAKU CENU NA OBE KONZOLY cize tam rozdiel tiez nevidim

aj otazny je daky update na NEWGEN Konzoly kedze na forach som sa docitam o PS4 daoc okolo roku 2015 co by som mal este rezervu si to uzit pretoze chcu zachovat ten 10 rocny ciklus a Xko to nefjem moc som nenasiel a tie fora boli aj 3-4-5 rokov stare tak a jto je problem.

viac ma toho zatial nenapada ale budem rad ked mi pomozete s vyberom a vsimi postrehami kedze stie viacej v tejto problematike zainteresovani

ako dalsie + vidim to ze brat ma PS3 a tym zavazil proti mojim kamaratom u ktorych to bolo 2vs2 co sa tykalo pozicania hier mam aj lepsiu zakladnu na PS3
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Xbox je lepsi na multiplatform tituly - PS3 skor na exkluzivity kedze 99% multiplatform hier vyzera lepsie na X360.
Pises ze chces hrat sporty a multiplayer. Pri X360 ked budes mat original hry tak aby si mohol hrat cez internet - budes potrebovat gold ucet, ktory si budes musiet obnovovat. Cize multiplayer hranie na X360 je platene. Na PS3 sa za multiplayer neplati no MS ma kvalitnejsie poriesene sluzby. To ti popisu ostatni, kedze ja som svoju konzolu nepripajal casto na internet.

V tvojom pripade by som isiel do PS3 a to kvoli tomu ze si pisal ze nepotrebujes hrat kazdu novu hru ktora vyjde a pri tych par multiplatform hrach ti grafika vadit nebude. Navyse budes hrat zadarmo cez internet.

//dik za K-. :smt006
ostri
Novice
Novice

Príspevok od používateľa ostri »

diku dik stale mi to vrta hlavou hlavne co sa financii tyka pretoze som vysokoskolak zatial nepracujuci ale asi sa priklonim nakoniec tomu PS3 ten multiplayer som ani ohladne netu nemyslel skor to ze chcem hrat na tom hry pre 2+ hracov cize vecer kamarati dake to pivo spek a playko a zabava o to mi ide dakujem za radu
Filipito
Darca
Darca

PS3 vs Xbox360

My to praktizujeme pravidelne, aj ked uz pomenej (kedze ide leto a cez vikend bary volaju). Nemozes zabudnut na Guitar Hero, lepsia hra pre mp neexistuje. Ak si sportovec tak fifa, nhl alebo nba jam. Ja by som bral xbox, hry zadara + mp za maly poplatok (4€ na mesiac). Co viac moze clovek chciet
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Ked to chces pouzivat vacsinou s kamosmi pri pivku atd. a nepotrpis na online hranie tak potom radsej ako Filipito pise - zobrat X-ko a hrat palenky. To je uz na tebe - ci sa ti oplati stale investovat do gold uctu kvoli online hraniu alebo zoberies radsej PS3.
Musis si urcit priority a podla toho si uz lahko vyberies.
Filipito
Darca
Darca

PS3 vs Xbox360

Kupi goldko na rok cez xlive a ma cca 3€/mesiac. To je v pohodke cena za to ze nemusis investovat do hier a myslim ze microsoft uz nema na hackerov ziadne triumfy, cize banu sa netreba bat
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Hej ale to sa neda dopredu predvidat ze aka bude situacia s hackermi.

//cize tvrdis ze v buducnosti uz nijak raz nebudem moct dostat ban ?
Filipito
Darca
Darca

PS3 vs Xbox360

Staci sledovat neake forum. A nemas sancu dostat flag nie to este ban
adr0z
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adr0z »

Zdravím , chcem sa spýtať , že ak si kúpim http://www.progamingshop.sk/xbox-360-pr ... 39997.html , bude to stačiť ? Myslím tých 4 gb , dá sa to , že hry nechcem inštalovať , ale len hrať , uložiť [do tej 4 gb pamäte asi ? ] a dám inú hru .. Bude tých 4gb stačiť ?
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

adr0z: poviem ti tak, radsej priplatim a kupim 250Gb aby som tam nainstaloval hry a setril dvd ..ale ak chces len 4Gb, na save ti urcite bude stacit ..aj ked je blbost podla mna 4Gb ..vyjde demo, chces vyskusat ake to bude ci kupit hru a pi*u z toho lebo 4Gb bude malo ./
Napísať odpoveď