mam o2 net za 6 ecok, ked sa pripojim cez kabel na pc, New samsung pc studio, tak mi ide len skype a aktualizuje sa mi Eset nod32, otvorim prehliadace IE, Mozillu tak mi stranka nenaskoci vobec . . . a pritom Skype ide v pohode . . . ukazuje mi to, ze som pripojena, ale tiez to ukazuje, ze ziadny pristup do siete . . . co s tym?
pc-dell, OS-W7
dik za pomoc
mas vsetko spravne nastavene, pretoze o2 na svojej stranke nema informacie ako to spravne nastavit
tu mas kratky navod, pri splneni vsetkych krokov ti internet musi fungovat
1.V mobile v tomto prípade netreba nastaviť nič, nastavujeme iba v PC.
2.Užívateľské meno a heslo sa nevypĺňa
3.telefónne číslo zadáme v tvare: *99***1# (ostatne znacky)
*99# (pre telefóny Nokia alebo Sony Ericsson)
4.Potom musis ist cez Štart > Ovládacie panely > Možnosti telefónu a modemu > Modemy
Tam je potrebné označiť názov modemu (teda nášho mobilného dátového pripojenia) tak, aby sa vysvietil na modro a kliknúť na "Vlastnosti". Potom na "Upresniť" a do danej polozky (Zvláštne inicializačné príkazy) napisat AT+CGDCONT=1,"IP","o2internet" (t.j. aj s úvodzovkami, čiarkami apod., idealne ak to tam rovno skopirujes), všade potvrdis "OK"
5.mozes sa pripojit a musi to fungovat
bb5unlock: presne tak som to spravila a furt nic . . . stale ziaden pristup na net . . . uz som skusala vypnut aj firewall a nic . . . vyskusam este odinstalovat toho eseta a ked to nepomoze taaak . . .
...?...kúp si normálny telefón?...ale to si asi nechcela počuť...podľa mňa to bude v telefóne, príp. v tom softvéri čo je k nemu...niečo tam máš zle nastavené...ja ho nepoužívam, takže konkrétne ti nepoviem...skús zavolať na 949...ja som mal tiež problémy s rozbehaním, mne poradili poslať SMS s textom INTERNET na č. 0948948948, potom tu mám ešte SMS DATALENO2 na č. 99222...ale to neviem, či ti pomôže...zavolaj na 949 a tam ti najlepšie poradia...
no skvela to rada . . . myslim, ze telefon je absolutne normalny, je to samsung, neviem, co je na tej znacke nenormalne?
kamoska ma taky isty, a jej to ide na XP-cku spustit v pohode . . .
...tak máš chybu niekde v telefóne...prečo nezavoláš na 949?...sa hambíš alebo čo?...počkaj, ešte raz mi to napíš a zrozumiteľne..."moj na jej siel, a jej na mojom nie"...čo tvoj? na čom jej? čo jej? na čom tvojom nie?...
co by som sa hanbila
moj telefon na jej pc pripojilo, a jej phone na mojom ani nevyhladalo
a ako je vlastne mozne, ze prehliadace nejdu a skype fici v pohode?