Louis Vuitton
Re: Louis Vuitton
hughito: A to všetko si myslíš a argumentuješ tu knihou?
To nie je kniha na dobrú noc, neviem či si ju čítal, ale tá kniha je skôr sociálno-ekonomicko-filozofická štúdia do života talianskej mafie, za čo sa teraz autor strachuje o život. Čiže tie informácie nie sú vycucané z prstu, navyše sa autor konkrétne v tejto odevnej sfére i sám pohyboval a videl to na vlastné oči.
moze byt ale ide o lv konkretne?
Nie.
Ja som svoj prvý príspevok tu myslel skôr všeobecne, keď tu bola polemika ohľadne kupovania značkových vecí.
Ja som svoj prvý príspevok tu
Kód: Vybrať všetko
A kde sa to vyrába ? V Číne.Re: Louis Vuitton
mame doma talianske adidas slapky.
Son-Goku napísal:mame doma talianske adidas slapky.
teda takto aj vo fiate ma neapolska mafia prsty?
O tom nemám vedomie. 
a v použitej textúrkehughito napísal: Rozdiel je v kvalite materiálu,
tu ide oto že keď to človek uvidí (na vlastné oči) tak si povie "ku*va to vyzerá dobre" a môžu to šiť aj domorodci na antarktíde
ale akysi samozvany detektiv z talianska to urcite bude vediet.koniec.moze napisat dalsiu knihu urcite bude bestsellerhughito napísal:O tom nemám vedomie.
Filipito: Môže to vyzerať dobre, ale hughita by to nelákalo pretože je to produkt talianskej mafie.
(no offense, len mi to celé príde smiešne, ale na tú knihu sa pozriem schválne)
A čo konkrétne ti je smiešne ? Prosím ťa, aspoň sa nedostávaj na Son-Gokovu úroveň. (neklesaj)
-
KaptMichal
King
páni osrať tieto značky, ktoré vyrobia tovar za pár šupiek na kolene a potom vám to predajú za 5000 násobok ceny. A aj taký LV ktorý sa šije niekde v EU stojí nič oproti tej cene. A kupuje sa to za takú cenu len preto lebo to je nejaký trapny znak alebo logo a je toho málo. Ak toto potrebujete kupovať, ste dokonalí odchovanci konzumu.
Je podľa mňa absurdné, aby na sebe všetky celebrity a bohatí ľudia nosili "čínske" veci resp. veci šité Číňanmi v talianskej mafiánskej fabrike...
tie fabriky uz zatvorili? jo a niekto mi napisal ze tiez veri knizkam.nech sa prizna kto to bol ved vsetci predsa verime knizkamhughito napísal:A čo konkrétne ti je smiešne ? Prosím ťa, aspoň sa nedostávaj na Son-Gokovu úroveň. (neklesaj)
-
KaptMichal
King
prečo je to absurdné aby bohatí ľudia (nie celebrity) nosili lacné veci?
OT : 666ty príspevok. Som satan.
OT : 666ty príspevok. Som satan.
súhlasim s yazoom, kebyže som zazobaný tak môžem srať tieto značky, určite idem do týchto značiek ktoré si môžu dovoliť fakt len zazobanci... nevidím natom nič zlé
Son-Goku: Ale je rozdiel veriť vedeckým prácam (odborná literatúra) a akýmsi špekuláciam. Toto mu zas nemôžeme brať. Určite existujú tituly, praktiky a rôzne dohady/špekulácie s ktorými sa môžem stotožňovať a ty nemusíš.
KaptMichal: Pretože ako niekto povedal šaty robia človeka (nie, nedržím sa toho). Ak by si nemal čo robiť s peniazmi tak by si investoval, skupoval firmy, venoval sa nehnuteľnostiam alebo ja neviem čo. V tomto by zohrala svoju rolu etiketa, že by si mal nejako reprezentovať seba alebo firmu - výzor, vystupovanie, etc. Hádam by si neprišiel na meeting vo flipflopkách a bermudách.
KaptMichal: Pretože ako niekto povedal šaty robia človeka (nie, nedržím sa toho). Ak by si nemal čo robiť s peniazmi tak by si investoval, skupoval firmy, venoval sa nehnuteľnostiam alebo ja neviem čo. V tomto by zohrala svoju rolu etiketa, že by si mal nejako reprezentovať seba alebo firmu - výzor, vystupovanie, etc. Hádam by si neprišiel na meeting vo flipflopkách a bermudách.
-
KaptMichal
King
Iné je keď idem na jednanie/do roboty/do divadla a iné keď sa poflakujem doma. A skôr som narážal na to keď si niekto za polročný brigádnicky plat kúpi jedny tenisky od LV atď. Isteže ak idem rokovať s obchodnými partnermi tak mám kvalitný oblek ale keď som 15 ročný cecek s versace topánkami tak je niečo zle.
co je zle?ze sa chce odlisovat?kazdy sa chcem ja napr nenosim lacne smejdy od Hm,terranovy,c&a lebo sa mi to vobec nepaci.pride mi to take na rychlo vymyslene bez zivych farieb.radsej peek a clop,hilfiger,tam sa aspon na co to da pozerat.