SLEDOVANIE Hojka (Aj hojka aj fora)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: SLEDOVANIE Hojka (Aj hojka aj fora)

Príspevok od používateľa DeJF »

Qwerty , qwerty. Keby len hojko...
Prílohy
3655596419a4730406231l.jpg
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nemam ziadnen informacie o tom, ze by niekto z vedenia fora poskytoval udaje dalej, ako su udaje o uzivatelov, teda mailova adresa, IP adresa odoslaneho prispevku a podobne. V minulosti bolo par vyhrazok, ktore smerovali na toto forum pod hrozbou zaloby a podobne. Medzi posledne pripady, ktore ma napadaju bola sprava od cloveka, ktory vystupoval ako zamestnanec spolocnosti Eset, ktora je znama svojim antivirusom NOD32 a pozadoval, aby som mu ako administrator fora zverejnil IP adresu jedneho uzivatela, pretoze naprogramoval virus alebo trojskeho kona. To som razne odmietol a odkazal som ho na organy cinne v trestnom konani. Ina spolocnost pocas leta pozadovala zmazanie temy, ktora sa ich tykala a vyhrazala sa zalobou. Asi 3x to skusili takouto formou aj s podpisom, ze ma kontaktoval pravne oddelenie, ale reagoval som presne tak, ako mi to poradil pravnik. Nakoniec z tej ich zaloby nic nebolo. A este za zmienenie stoji pripad, ktory sa stal prostrednictvom tohto fora a dotyka sa to viacerych uzivatelov. Islo o podvod v bazare, ked bolo podvedenych viacero uzivatelov, medzi nimi aj jeden moderator. Na dotycneho uzivatela bolo podanych niekolko trestnych oznameni a suhlasim som, ze pomozem v tejto veci. Kontaktoval ma vysetrujuci policajt, ze by chcel IP adresy a podobne, avsak povedal som mu, ze na taketo veci by som vhodny sudny prikaz. Udaje, ktore som vysetrovatelovi prednedavnom postupil boli teda postupene v ramci zakona. Do prilohy prikladam aj oskenovany prikaz, len prvu stranu (druhu sa mi nechcelo skenovat).

To, ci tretia strana nesedi pri PC a nesleduje temy, ktore sa tykaju politiky a politickeho diania na Slovensku, ci nesleduju temy diskutujuce o problematike romov, zidov, extremistov, to uz neviem. Je mozne, ze nejaka organizacia sleduje napriklad to, ci sa v diskusiach neporusuju ludske prava alebo nepropaguje fasizmus, treba vsak mat na pamati, ze nikto z vedenia fora nie je znalec na tuto problematiku a ze za prispevky je zodpovedny autor prispevku. V pripade, keby aj takato organizacia pozadovala pristup k udajom, tak maju smolu, aj ich odkazem na organy cinne v trestnom konani a v pripade, ze bude vsetko splnene v ramci zakona a pride nariadenia na zverejnenie, tak az potom budu tieto udaje spristupnene.
Prílohy
prikaz.jpg
xmatkoo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xmatkoo »

mal som to vediet... hojko sleduju rusi americania cinania poliaci madari kazdy....idem si zmazat ucet prestahovat sa zmenit si identitu...
a co by tu asi tak sledovali? takych kokolasnikov ako si ty?
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

inač ako to vlastne dopadlo .... dali vám vedieť ? či ho chytili a aky dostal trest ? alebo či len pokuta ?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Zaxman: Udaje boli zverejnene len pocas decembra, takze sa to este natiahne isty cas.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

hojko napísal:Zaxman: Udaje boli zverejnene len pocas decembra, takze sa to este natiahne isty cas.
Dikes hojko, presne take nieco som mal na mysli ako si odpovedal. :arrow: jednoducho ci ako hlavny admin nieco takeho robis v suvislosti s forom alebo sa s tym stretavas.
ci nahodou neposkytujes adresy a ostatne veci o nas aj bez sudnych prikazov, koniec koncov nic zle sa tu nerobi, pisal si len o bazare ked niekto niekoho ogabaval na peniazoch, ale skor mi slo o to ci vedoe nebonzujes (no nie ty, vseobecne) niektorych userov (znova nie mna) chap ma ako to myslim, nazory na strany, extremizmus a podobne. Pre iste skupiny nasich zloziek su taketo zoznamy ludi postacujuce k niecomu, aby nieco robili, pre informatorov, boooze ako zlozito to pisem. Ale snad sa rozumieme. Kebyze napises 1000 ludi a das ich dakomu tak tito su odporcovia homosov, tak zastancovia homosov z toho mozu cerpat, tak isto by sa to dalo prirovnat k problematike romov, a kadecoho ineho.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

qwerty: podla toho co pises na toto forum mi nepripadas ako clovek, ktory by ohrozoval narodnu bezpecnost(aj ked si to asi myslis), mozes sa preto zbavit paranoidnych stavov a zacat opat pokojne spavat ;)
qwerty-xyz

GothaR napísal:qwerty: podla toho co pises na toto forum mi nepripadas ako clovek, ktory by ohrozoval narodnu bezpecnost(aj ked si to asi myslis), mozes sa preto zbavit paranoidnych stavov a zacat opat pokojne spavat ;)
:smt007 jooooj ved jasne ze nie, ale tak zalozit temu o otm si mozem nie ? Som chcel vediet proste.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

qwety sa asi bojí, že ho unesie a znásilní homosexuálna liga za jeho názory v danej téme. :)
qwerty-xyz

hughito napísal:qwety sa asi bojí, že ho unesie a znásilní homosexuálna liga za jeho názory v danej téme. :)
veraboze . . . :mrgreen:
Napísať odpoveď