Blokovanie SIM kariet

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
bertoeska
Amateur
Amateur

Blokovanie SIM kariet

Príspevok od používateľa bertoeska »

Potreboval by som vediet ci sa este stale blokuju sim karty u t mobileu. Mam sim kartu t mobile pausal a potrebujem mobil kupit. Je jedno ci kupim s orangeu? Pojde na orange mobil nahodit t mobile sim kartu? Ci treba odblokovanie?
rados915
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: Blokovanie SIM kariet

Príspevok od používateľa rados915 »

bertoeska napísal:Potreboval by som vediet ci sa este stale blokuju sim karty u t mobileu. Mam sim kartu t mobile pausal a potrebujem mobil kupit. Je jedno ci kupim s orangeu? Pojde na orange mobil nahodit t mobile sim kartu? Ci treba odblokovanie?
Ja mám pocit, že T-Mobile blokuje len mobily, Orange a O2 neblokuje. Opravte ma, ak sa mýlim.
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

rados915 - nemylis sa

bertoeska - mylis si pojmy a dojmy... SIM karty sa neblokuju, blokuju sa len telefony, pricom blokuje ich len t-mobile, aj to nie vsetky... ak mas t-mobile, tak mas jedno, aky telefon kupis (za predpokladu, ze nie je blokovany zahranicnym operatorom)

(ak by si mal orange/o2 a telefon z tmobile, tak by si ho musel dat odblokovat /ak to nie je jeden z mala, ktore neblokuju/)
bertoeska
Amateur
Amateur

takze ak mam simku t mobile tak by ju malo zobrat aj v orange mobile hej?
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

urcite ano
bertoeska
Amateur
Amateur

len sa bojim toho ze dam 200 ecok za mobil u orange a nakoniec to moja simka nestravi co potom?
bb5unlock
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bb5unlock »

potom si ho das odblokovat

99,9% telefonov z orange je vsak neblokovanych
napriek tomu existuje par vynimok (z poslednej doby) zo specialnych akcii (nokia 2730, nokia 1616, samsung e1150)
WiZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa WiZard »

...je to tak, ako vravia... iba t-mobile blokuje :/

...a ked sme uz pri tom, mam iphone 3G, blokovany na t-mobile... ked spravim update, vzdy si ho odomknem softverovo... chcel by som ho ale odomknut na vzdy ale v t-mobile mi povedali, ze mi este neskoncila viazanost a ked som bol v druhej predajni, tak mi povedali, ze viazanost skoncila ale ze to musi prist odblokovat povodny majitel (co ja nie som a nemam sa k nemu ako dostat) ...takze otazka asi priamo na Teba, bb5unlock, nevedel by si to napichnut na nejaky kabel a spravit to, ako to robia v t-mobile?? tusim sa takymi vecami zaoberas :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Blokovanie SIM kariet

Príspevok od používateľa Shark NX »

To nieje pravda. Odblokovat ho môže dôjsť ktokoľvek. Povedz že pôvodného majiteľa nepoznáš kedže si tej telefón dostal.(napr.)
WiZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa WiZard »

Áno, logiku to má... Aj ja som si to myslel... Ale... V jednej predajni mi povedali, že mi to neodblokujú, že nie som pôvodný majiteľ... Darmo som im vysvetľoval, že keď skončila viazanosť, tak im to môže byť jedno a že s pôvodným majiteľom nie som v kontakte a je v zahraničí... Nedalo mi to a šiel som do druhej pobočky a tam mi povedali, že stačí sériové číslo... To ma potešilo ale to, že viazanosť je ešte rok, už vôbec nie :( ...majú v tom bordel a preto ho chcem dať niekomu odblokovať, nech už mám pokoj a t-mobile nechcem ani vidieť...
Napísať odpoveď