Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
Tangled - celkom milá a vtipná rozprávka
8/10
-
lekoklatik
VIP
Tiež som to videl a som z toho v celku nadšený a smutný.seth82 napísal:Sintel - krátkometrážny nezávislý animák o dievčati, ktoré hľadá svojho strateného draka. Myslím, že aj na tých 15 minút je dej veľmi silný, keď sa človek zamyslí. Na to, že je to fakt nízkorozpočtový projekt bez podpory akéhokoľvek štúdia, je to fakt dobré. 8 z 10.
Čítal som však niečo ohľadom toho že je to open movie project alebo niečo také, čo vlastne znamená že fanúšik môže dostať modely, podklady etc a môže príbeh nejak dokončovať.
Je na tom niečo pravdy?
//kks dobrú minútu som hľadal tému a on je už tááák dôležitá ^_^
-
twardykamen
Medium Professional
Sintel- hore je popis 7/10 cakal som trosku viac podla hodnoteni ale aj tak dobre
Kuky se vraci- ceska rozpravka ktora ma vizualne ocarila..je to skutocne pekne spravene a dobre sa to pozera aj ked nemate 12 rokov...pekne nadabovane .8,3/10
127 hours- 8/10 kvalitka podla skutocnej udalosti(skutocne skutocnej) viacl udi to tu uz odporucalo tak sa len pripojim..8/10
The Town krimi drama o bande grazlikov, ktori su ale vo filme vykresleni ako kladne postavy, vykradaju banky+ obrnene vozidla..Situacia sa im trosku skomplikuje po tom co si "sefko" skupinky (B.Affleck)=reziser +hlavna rola (btw dobre zahrana) zacne so svedkynou jedneho ich prepadnutia..miestami trosku nudne a zdlhave..podobne ako u Gone Baby Gone..7/10 vyhnite sa extended version
Easy A- teenegerskym komediam sa zvycajne vyhnem dost velkym oblukom ale teraz som spravil vynimku a oplatilo sa..bavil ma tento film aj ked to nie je styl kedy sa pri filme rehocete skor ide o vtipne poznamky a humor ktory sa nijako nevnucuje.. 7,5/10
btw ja som presiel 3 strany a potom som sa vratil a dig tu je
Kuky se vraci- ceska rozpravka ktora ma vizualne ocarila..je to skutocne pekne spravene a dobre sa to pozera aj ked nemate 12 rokov...pekne nadabovane .8,3/10
127 hours- 8/10 kvalitka podla skutocnej udalosti(skutocne skutocnej) viacl udi to tu uz odporucalo tak sa len pripojim..8/10
The Town krimi drama o bande grazlikov, ktori su ale vo filme vykresleni ako kladne postavy, vykradaju banky+ obrnene vozidla..Situacia sa im trosku skomplikuje po tom co si "sefko" skupinky (B.Affleck)=reziser +hlavna rola (btw dobre zahrana) zacne so svedkynou jedneho ich prepadnutia..miestami trosku nudne a zdlhave..podobne ako u Gone Baby Gone..7/10 vyhnite sa extended version
Easy A- teenegerskym komediam sa zvycajne vyhnem dost velkym oblukom ale teraz som spravil vynimku a oplatilo sa..bavil ma tento film aj ked to nie je styl kedy sa pri filme rehocete skor ide o vtipne poznamky a humor ktory sa nijako nevnucuje.. 7,5/10
btw ja som presiel 3 strany a potom som sa vratil a dig tu je
Undisputed 3 total pecka
Mirrors 2 - cakal som viac a bola to somarina 3/10
R.E.D. - normalka nic extra. jednorazove pozretie. 5/10
And Soon Darkness - mierny hororik s thrillerom z Argentiny, nieco na styl Hostelu. 7/10
Death Race 2 - podpriemer. nevedeli co natocit tak urobili blud. co sa tyka akcnych scen su dobre. praca kamery otrasna, boleli ma z nej oci. 4/10
R.E.D. - normalka nic extra. jednorazove pozretie. 5/10
And Soon Darkness - mierny hororik s thrillerom z Argentiny, nieco na styl Hostelu. 7/10
Death Race 2 - podpriemer. nevedeli co natocit tak urobili blud. co sa tyka akcnych scen su dobre. praca kamery otrasna, boleli ma z nej oci. 4/10
-
master23
Light Professional
You dont know Jack IMDB | CSFD
Pozrel som zatial polovicu. Je to film o eutanazii. Podla skutocnosti- Jack Kevorkian asistoval pri cca 130 samovrazdach, tiez ho mozno poznate ako Dr. Smrt.
Je to skvely film, odporucam pozriet. A ten vykon Al Pacina je jedna fantazia, mal by vyhrat Oscara za ten vykon. Skvely film, skvely herec, skvely pribeh.
Pozrel som zatial polovicu. Je to film o eutanazii. Podla skutocnosti- Jack Kevorkian asistoval pri cca 130 samovrazdach, tiez ho mozno poznate ako Dr. Smrt.
Je to skvely film, odporucam pozriet. A ten vykon Al Pacina je jedna fantazia, mal by vyhrat Oscara za ten vykon. Skvely film, skvely herec, skvely pribeh.
Black Swan - zaujímavý film, ktorý mal niečo do seba, niečo neidentifikovateľné mi tam však chýbalo. Nebolo to pre mňa až také terno. Ale Natalia Portman úžasná, aj kvôli nej 8/10.
Toy Story 3 http://www.csfd.cz/film/229387-toy-stor ... eh-hracek/
Celkom prijemne prekvapenie, zvlast ked som nevidel prve 2 diely. Je to klasicka pixarovka, zmena prostredia oproti prirode sa mi pacila. Najviac som sa bavil pri spanielcine
Ak niekto zhana film na odreagovanie po narocnom dni, tak mu Toy Story 3 rozhodne odporucam.
4/5
Celkom prijemne prekvapenie, zvlast ked som nevidel prve 2 diely. Je to klasicka pixarovka, zmena prostredia oproti prirode sa mi pacila. Najviac som sa bavil pri spanielcine
Ak niekto zhana film na odreagovanie po narocnom dni, tak mu Toy Story 3 rozhodne odporucam.
4/5
Harry Poter je docela populárny film.Harry Poter kamen mudrcu.......Dnes si stahujem Harry Poter Princ dvojí krve.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tak, včera som si dal na večer po celodennom štúdiu Robinsona Crusoea s Pierceom Brosnanom. Otrasné, úplné zohavenie knihy od Defoa, absolútna sprostosť. 2 z 10 za výpravu.
3 Idiots - 10/10
Perfektny film, dlho sa mi nechcel pozerat. ale ked som zacal, nemohol som prestat a presedel som ho cely s usmevom a zaujmom... mal skoro 3 hodiny
silno odporucam!
http://www.csfd.cz/film/248782-3-idiots/
Perfektny film, dlho sa mi nechcel pozerat. ale ked som zacal, nemohol som prestat a presedel som ho cely s usmevom a zaujmom... mal skoro 3 hodiny
silno odporucam!
http://www.csfd.cz/film/248782-3-idiots/
the Hitcher - paradna klasika z 1986 roku. neopozeratelny film.fantazia, mozno niekomu vadi styl ale na 80te roky nieco suprove.
-
Grim
Darca
FISH TANK - tento film z priemeru ťahá iba Katie Jarvis
Cez viken som si pozrel Buried (2010). Zohnal som si to vo Full HD v domienke, ze vychutnam si detaily a tak podobne... Mno, vzhladom na dej filmu, nebolo co vychutnavat.
Ti, co videli tento film vedia pre co, ti ktori ten film nevideli, nech si ho pozru sami. Kazdopadne, myslienka je to zaujimava, je to originalne. Na druhej strane som ocakaval od tohto filmu viacej. Dufam, ze naplanuju natacat druhe pokracovanie. Asi by som siahol po niecom ostrom, co prereze zily.
Hodnotenie - 7/10.
Hodnotenie - 7/10.
-
Grim
Darca
Who is afraid of Virginia Woolf? - ...nudné, rozťahané, ukričané, jednotvárne...odpad na úrovni... 2/5
Klass http://www.csfd.cz/film/232359-zkazena-mladez/
Velmi podareny filmik, toceny nie uplne profesionalnym sposobom, ale nevadilo to. Viac z deja prezradzat nechcem. Pacil sa mi aj preklad pre dabing, kde sa tvorcovia nebali vulgarizmov a udrzali tak atmosferu na spravnej urovni.
4,5/5
Life http://www.csfd.cz/film/269003-zivot/
Opat jeden skvely dokumentarny serial od BBC, kto videl Planet Earth, tak vie o com hovorim. Nutnost pozerat v HD, kazdy zaber by sa dal pouzit ako obraz v galerii
5/5
Velmi podareny filmik, toceny nie uplne profesionalnym sposobom, ale nevadilo to. Viac z deja prezradzat nechcem. Pacil sa mi aj preklad pre dabing, kde sa tvorcovia nebali vulgarizmov a udrzali tak atmosferu na spravnej urovni.
4,5/5
Life http://www.csfd.cz/film/269003-zivot/
Opat jeden skvely dokumentarny serial od BBC, kto videl Planet Earth, tak vie o com hovorim. Nutnost pozerat v HD, kazdy zaber by sa dal pouzit ako obraz v galerii
5/5
Arn - Tempelriddaren
http://www.csfd.cz/film/230172-arn/
skandinavska produkcia o boji za nadvladu nad svedskom a templaroch. starsi film z roku 2007, kt trval cez 2 hodiny som si celkom vychutnal. striedanie svedstiny, arabciny a anglictiny ma vytrhlo z dabingoveho anglickeho stereotipu a spravilo mi naladu na ucenie sa svedstiny alebo len minimalne vylet do svedska. inak film je fajn, nenudil som sa ani chvilu. pribeh ma vtiahol aj ked je tam trosku podobnost s kralovstvom nebeskym ale stoji za prezretie. osobne mam rad taketo filmy
http://www.csfd.cz/film/230172-arn/
skandinavska produkcia o boji za nadvladu nad svedskom a templaroch. starsi film z roku 2007, kt trval cez 2 hodiny som si celkom vychutnal. striedanie svedstiny, arabciny a anglictiny ma vytrhlo z dabingoveho anglickeho stereotipu a spravilo mi naladu na ucenie sa svedstiny alebo len minimalne vylet do svedska. inak film je fajn, nenudil som sa ani chvilu. pribeh ma vtiahol aj ked je tam trosku podobnost s kralovstvom nebeskym ale stoji za prezretie. osobne mam rad taketo filmy
-
mr_margera
Medium Professional
Chaostage - We Are Punks!
K tomuto filmu som sa dostal náhodou, hudbu robil môj obľúbený hudobník. Ide o nemecký dokumentárny film (cca polovica dokument, rozhovory, fakty, a druhá polovica hraný film, viac menej pre načrtnutie situácie), ktorý zobrazuje začiatky nemeckej punkovej scény, vývoj punku v tejto krajine a tiež tzv. Chaostage - čo boli masové stretnutia punkáčov v meste Hannover, často končiace násilím, výtržnosťami, no proste riot
Film bol plný faktov a informácií, rozhovorov s hudobníkmi a politickými aktivistami, doplnený o fajn dialógy a dobrú hudbu (aspoň pre mňa).
Nemôžem tento film hodnotiť z hľadiska umeleckého dojmu, alebo hereckých výkonov, keďže o to tam nešlo. Z hľadiska informácií čo som sa dozvedel a hudby dávam 8/10.
K tomuto filmu som sa dostal náhodou, hudbu robil môj obľúbený hudobník. Ide o nemecký dokumentárny film (cca polovica dokument, rozhovory, fakty, a druhá polovica hraný film, viac menej pre načrtnutie situácie), ktorý zobrazuje začiatky nemeckej punkovej scény, vývoj punku v tejto krajine a tiež tzv. Chaostage - čo boli masové stretnutia punkáčov v meste Hannover, často končiace násilím, výtržnosťami, no proste riot
Film bol plný faktov a informácií, rozhovorov s hudobníkmi a politickými aktivistami, doplnený o fajn dialógy a dobrú hudbu (aspoň pre mňa).
Nemôžem tento film hodnotiť z hľadiska umeleckého dojmu, alebo hereckých výkonov, keďže o to tam nešlo. Z hľadiska informácií čo som sa dozvedel a hudby dávam 8/10.
-
seth82
Darca
The King's Speech - Zatiaľ najlepší film za posledné 2-3 mesiace. Herecký koncert Firtha a Geoffreyho Rusha sa slovami ani nedá opísať, plus potvrdenie pravidla, že najlepší scenár je život...10 z 10, bez rozmýšľania a zaváhania, neviem, čo by som na tomto skvoste dokázal kritizovať, možno mi síce hudobné score trochu nesedí, ale to je v tomto prípade nepodstatné...Odporúčam všetkým, toto treba vidieť.
Ja môžem len potvrdiť - nádherné zábery, zaujímavé info a komentár + čo to o tom, ako sa to všetko točilo. 9,5/10GothaR napísal: Life http://www.csfd.cz/film/269003-zivot/
Opat jeden skvely dokumentarny serial od BBC, kto videl Planet Earth, tak vie o com hovorim. Nutnost pozerat v HD, kazdy zaber by s dal pouzit ako obraz v galerii
5/5