Odblokovanie LG GS290
Odblokovanie LG GS290
Zdravím, potreboval by som odblokovat tento mobilny telefon na orange siet je to mobil z T-mobile a chcem v nom mať kartu z orangeu, na nete som našiel niekoľko navodou ako to spravť ale nemam istotu či to bude fungovat, nechcel by som stratit záruku tak preto by som bol najradšej keby sa to dalo nejako cez ten KOD ktory tam zadam a on sa odblokuje, našiel som stranky kde za ten kod treba zaplatit. Existuje nejaky kalkulator ktorý dokaže vygenerovfat tento kod z IMEI ? alebo nejaky spôsob ako by som ten telefon odblokoval ? Ďakujem
-
luto
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Odblokovanie LG GS290
Kod ti nikto zadarmo neda, jedine T-Mobile po skonceni viazanosti ti ho odblokuje za menej ako 4€. Odblok v mobilshope cez box za cca 10-13€
hmm to som zistil zadarmo to nechcem len ten mobil chcem odblokovat hlavne bol so v servise a povedali mi ze cez kod sa to neda lebo T-mobile nema ten kod ci co a ze jedine cez box a to treba posielat niekde preč taže asi tak keby niekto bol schopny nejako ten kod zohnat tak sa ozvite.dik
-
bb5unlock
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
odkial si?
//poslal som ti SS
//poslal som ti SS
-
kluknawa235
Novice
zdravím. co je vlastne ten box, lebbo potrebujem odblokovat LG GS 290 a tiez ho mam z T-mobilu