imho to je blbost, zinok nie je hormon.Vesper napísal: tak neviem s tym zinkom asi to moze mat dost osobite ucinky... s tym utieranim suhlasim tiez len tak pretriem aby mi z nich netiaklo a potom pekne prirodzene vyschnut
Rast vlasov + vyziva
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re:
Re: Rast vlasov + vyziva
S tymto mám aj ja "problémy". Rastú mi tak 2 - 3 cm za mesiac... Keď som sa nestrihal dva roky (rovnako aj môj kamarát) tak nik nechcel veriť že sme sa rovnako dlho nestrihali, pretože on mal tak jednu tretinu z mojich vlasovSvarog napísal:Zdravím, chcel som sa spýtať, bez toho, aby som zakladal novú tému, keďže názov tejto sa zdá byť vhodný:
Môžem niečo spraviť pre to, aby vlasy rástli pomalšie? Nemyslím teraz napríklad vykašlať sa na vitamíny, vďaka ktorým rastú rýchlejšie. Jednoducho či neviete, či sa to dá nejako šetrne ovplyvniť.
Vtedy to nevadilo, teraz ovšem hej, každú chvílu u kaderníčky
-
luculiiik
Light Star
Re: Rast vlasov + vyziva
Vlasy treba pravidelne podstrihávať.tomask8 napísal:Chcem sa vas spytat kto mate dlhe vlasy a nepodstrihujete sa.. len ich nehavate rastt.. tak som pocul ze velmi si vysiluju korienky a potom vlast odumre neni nieco na spevnenie vlasov..?
lebo uz som sa vyse 1,5 roka nestrihal a ani nemienim tak by som sa len chel informativne opytat ako ste vy natom vlasaci..![]()
len nepiste ze nemam vlasy a je mi dobre