Rast vlasov + vyziva

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
pryja
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re:

Príspevok od používateľa pryja »

Vesper napísal: tak neviem s tym zinkom asi to moze mat dost osobite ucinky... s tym utieranim suhlasim tiez len tak pretriem aby mi z nich netiaklo a potom pekne prirodzene vyschnut :)
imho to je blbost, zinok nie je hormon.
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Rast vlasov + vyziva

Príspevok od používateľa Dunlop »

Svarog napísal:Zdravím, chcel som sa spýtať, bez toho, aby som zakladal novú tému, keďže názov tejto sa zdá byť vhodný:
Môžem niečo spraviť pre to, aby vlasy rástli pomalšie? Nemyslím teraz napríklad vykašlať sa na vitamíny, vďaka ktorým rastú rýchlejšie. Jednoducho či neviete, či sa to dá nejako šetrne ovplyvniť.
S tymto mám aj ja "problémy". Rastú mi tak 2 - 3 cm za mesiac... Keď som sa nestrihal dva roky (rovnako aj môj kamarát) tak nik nechcel veriť že sme sa rovnako dlho nestrihali, pretože on mal tak jednu tretinu z mojich vlasov :smt033
Vtedy to nevadilo, teraz ovšem hej, každú chvílu u kaderníčky
luculiiik
Light Star
Light Star

Re: Rast vlasov + vyziva

Príspevok od používateľa luculiiik »

tomask8 napísal:Chcem sa vas spytat kto mate dlhe vlasy a nepodstrihujete sa.. len ich nehavate rastt.. tak som pocul ze velmi si vysiluju korienky a potom vlast odumre neni nieco na spevnenie vlasov..?
lebo uz som sa vyse 1,5 roka nestrihal a ani nemienim tak by som sa len chel informativne opytat ako ste vy natom vlasaci.. :)
len nepiste ze nemam vlasy a je mi dobre :wink:
Vlasy treba pravidelne podstrihávať. :) Čítala som, že bezfarebná henna je dobrá a účinná pomôcka. Posilňuje oslabené vlasy, zabraňuje lámaniu a štiepeniu, spevňuje korienky, podporuje rast... Ja som raz skúsila z henny zábal (najprv som sa zľakla, lebo to vyzeralo ako blato, vonia to ako nejaký bylinkový čaj), účinok bol hneď viditeľný, lenže nemám na to čas a furz si niečo robím s vlasmi, takže... :)
Napísať odpoveď