Stolička SPINALIS Najlepšia stolička na svete :)

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
->slavo<-
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Stolička SPINALIS Najlepšia stolička na svete :)

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

CAU chcel by som sa spitat ake mate skusenosti zo stoličkami Spinalis
http://www.spinalis-stolicky.sk/produkt/hacker
http://www.tscreo.sk/spinalis/index.html

Osobne si nanu setrim uz dlhsie a je to vacsia investicia no kazdopadne fakt stoji zato.
Teraz sa uz len rozhodujem medzi Hacker a Navigator cena je tam trosku rozdielna ,ale pri tej investici je mi to uz jedno v piatok si idem obe vyskusat do show roomu v Bratislave .
A zaujimaju ma vase nazory na tieto stolicky mozno sa to neikomu zda prehnane predrazene ,ale podotykam, ze je to to najzdravsie sedenie ake si mozete dopriat .
Cital som uz nejake fora no vsimol som si ze tam hlavne pisali ludia ktory ju ani nemali a hlavne kritizovali cenu , a ze su to vyhodene peniaze no ja mam nazor iny. .
Denne sedim tak cca 5 hodin u PC niekedy aj viac mam klasicke kancelarske kreslo a poviem vam je to onicom zacina ma uz zneho bolet chrbat a takato stolicka by bola premna fakt super .

Hlavne poprosim nazory na tie 2 typy ktore som napisal a preco ste sa rozhodli kupit konretny model , pokial mate iny model kludne sa podelte o svoje nazory celkom ma to zaujima . Dakujem :)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Stolička SPINALIS

Príspevok od používateľa Grim »

...ahoj...ja by som sa ťa chcel opýtať, aké máš skúsenosti s hľadaním na fóre?...
->slavo<-
Addict
Addict

Re: Stolička SPINALIS Najlepšia stolička na svete :)

Velmi dobre osobne mam temu precitanu ,ale pokial si si nevsimol ja sa uz len rozhodujem medzi 2 modelmi , a temu zalozil uzivatel ktory chcel zdravotnu stolicku za 180eur co je nerealne :mrgreen:
Ano vsimol som si aj par nazorov na tuto znacku no konkretne ma zaujima hacker a navigator .
MImo to ma zaujima cisto nazor ludi ktory ju uz pouzivaju :smt006 konkretne ten navigator a hacker .
Ty taku mas? Aky mas model? si spokojny? Da sa nanej v klude sedet a j ked si napriklad ides zahrat nejaku hru na PC ?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...môj názor máš tam a osobne si myslím, že názory iných by sa do tej témy tiež hodili...nechám na posúdení moderátorov, či by bolo dobré tieto témy spojiť...
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

Myslim ze tu hacker sme mali raz v praci na skusku ako nejaky reklamny produkt a skusal som na tom sediet a vydrzal som asi hodinu, potom ma vsetko bolelo, tak som sa vratil ku klasike. Skor sa mi pozdava moznost vyuzit fit loptu pre zaciatok aby si si trochu zvykol na to sedenie a casom prejst na jednu z tychto stoliciek. Po tom odskusani moj nazor je taky ako bol predtym, za tolke prachy a este ma bude boliet cele telo, nie dakujem :)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...celé telo ťa bolelo rpráve preto, že si sa celý život válal v kreslách, kde ti svalstvo tak ochablo, že to proste na tej stoličke nezvládalo...ja som si tým prešiel tiež, trvalo to asi týždeň...ak sa pýtaš na pohodlnosť, tak je pohodlná v rámci možností zdravého sedenia...ak sa chceš pri počítači rozvaliť ako vreco krumplí, tak si radšej kúp kreslo, ale to tvojej chrbtici rozhodne nepomôže...
->slavo<-
Addict
Addict

Tak teraz uz fakt neviem zacalo sa mi pozdavat aj apollo nejaky typek pisal ze je to lepsie ako hacker co myslite? vrajze su tam lepsie vystupky na chrbat no neviem co si mam otom myslet ,kedze vyzeraju skoro rovnako.
adr0z
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adr0z »

Veď uvidíš v tom showroome , nie ?
->slavo<-
Addict
Addict

Ja uz sa neviem dockat :D pridem tam a hned nieco kupim jak sa poznam maju tam moznost aj pozicat na doma no neviem na aku dlhu dobu kedze predpokladam ze budem mat tyzden svalovicu chrbta z nej tak neviem ci si takto najdem tu pravu ale asi to spravim tak ze si na kazdu sadnem na 3min prejdem sa sadnem si na kazdu znova a vyberem :smt059 tesim sam
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...do mesiaca ju môžeš vrátiť...vraj ešte nikto nevrátil...
->slavo<-
Addict
Addict

Tak to je.seriozne :)

//autoeditácia príspevku (15 Jan 2011, 0:44)
Takze uz ju mam doma je to nakoniec hacker mal som tazke rozhodovanie medzi hackerom a navigatorom .Nakoniec som zistil ze navigator mi nejak nesadol koli tomu sedaku mal tam moc vystupene to calunenie co mi nevyhovovalo zatial mam zmiesane pocity , dal som skusit aj rodinke a Mamina ju skusala a doslo jej zle :D zatocila sa jej hlava hehe , bracho hovori ze je super a mozno si taku tiez kupi .
Uvidim za tyzden zatial som nanej sedel asi 2,5hodiny je to take ine urcite lepsie . Musim si nanu este zvyknut takze napisem moje pocity tak o tyzden inac zatial som velmi spokojny . :D :mrgreen:
Je to asi o 200% uplne nieco ine ako ked sedite na normalnej stoličke :P Stale som stoho tak troska mimo . :smt059
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

a keď na nej sedíš, môžeš si napríklad vyložiť nohy na stôl, alebo by si ztoho spadol? nakolko je stabilná tá pružina? je to len na "klasické" sedenie(tj nohy na zemi) alebo aj na rôzne "pohodové variácie" (turecký sed, nohy na stole pod.) ? :D lebo je to prirovnávané k fitlopte a tá moc stabilná nie je ;)
patro16
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa patro16 »

no neviem kolko normalnych ludi je ochotnych dat za "zdravotnu" stolicku 680€ ja by som nato teda nemal(financne)
a naviac ked vyrobna cena tej stolicky moze byt maximalne 100€
->slavo<-
Addict
Addict

Takze zacnem k prvemu dotazu .
Na stolicke mozes robit cokolvek no turecky sed je troska zlozitejsi ale da sa aj to len treba udrzat rovnovahu a je to fajn , na pruzinu je dozivotna zaruka skusal som aj sadnut vylozit nohy na stol a pohoda .Taktiez jedna noha pod ritou a druha nazemi tiez pohoda najviac sa mi paci ,ze po jednom sedeni sa citim ovela lepsie,ako ked sedim na beznej kancelarskej stolicke tak po nejakom case ma troska boli chrbat .
Jednoducho ta stolicka vas nuti mat chrbat v zdravej polohe a po niekolko hodinovom sedeni sa citite proste fajn.

K tomu ,ze vyrobna cena je mozno mala poviem len jedno :smt006
Vyrobne naklady Led televizora samsung v cene 1600euro su 80euro :lol:
Vyrobne naklady pracky miele o cene 1000euro su tak 100-250euro . :lol:
Tu nejde o vyrobne naklady ,tu ide o tu technologiu vyvoj a maximalnu kvalitu !
Tato stolicka sa dlho vyvijala tak ako pracky Miele je to top kvalita ,top vyvoj ,top zivotnost.Napriklad Samsung ma najlepsiu Led technologiu na svete a tiez to nieje lacna zalezitost tu by som povedal ze samsung ma perfektnu technologiu a nadherny obraz no prevedenie je niekedy na urovni lacneho televizora no obraz je perfektny kazdopadne je to momentalne najlepsia technologia TV aku si mozte kupit .
Robia aj amoled lcd do mobilov robia najlepsie led tv a stoji to vela no vyrobna technologia je mala.
Takze asi tak k cene .Cena sa plati za vyvoj a technologiu , samozrejme prevedenie nieje tiez lacna zalezitost mozno casom si nanu dam nejaku telaciu kozu zatial mi standart staci .
stolicku som zlozil za 2min. Len som nasadil kolieska,nasunul piest ,sedak, operadlo a bolo hotovo.
Ked mam pravdu povedat sedenie v tejto stolicke je zazitok no ako som uz pisal uvidim po tyzdni , zatial po 3hodinach necitim ziadnu svalovicu chrbta no asi to este len pride :)
Treba si uvedomit ,ze je to zdravotna stolicka a vobec to niesu zbytocne vyhodene peniaze , staci sa uz len zamyslet nad tym ,ze takyto typ stolicky maju prakticki lekari, dentisti, dentalni technici, stomatologovia, očni lekari, takze je to kvalita . Stolicku doporucujem kazdemu kto sedi castejsie za PC alebo ma robotu pri ktorej viac menej viac sedi pretoze lacna stolicka vam proste znici chrbat a ten mate len jeden , navyse je to taka prevencia voci nejakym problemom s chrbticou mali by ste sa nadtym zamyslet.Je to aj hlavne stolicka pre ludi ktory podstupili nejaku operaciu platniciek ci chrbta je to taka rehabilitacna pomocka .
Zatial som velmi spokojny :lol: a absolutne nelutujem zaco som dal peniaze . Kebyze mam peniaze na spinalis Pilot nevaham a berem ho no ten bol viac nez perfektny ked som si doneho sadol to uz bolo viac nez zazitok no cena 1800eur je uz moc :) No milionar niesom takze vsetko s mierou nezarabam ani bohvie ake uzasne peniaze takze takuto stolicku si moze dovolit aj normalny clovek staci si len trosku setrit ,alebo si ju mozte zobrat na splatky bez navysenia :P .
:smt006
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

no to by trebalo povedat hlavne zamestnavatelom v it firmach a firmach kde sedia ludia casto pri pc, osobne sa mi tuto stolicku neoplati kupovat kedze vacsinu dna sedim pri pc v robote a doma je to len par hodin
->slavo<-
Addict
Addict

Nevidim problem doniest taku stolicku do prace :} Ja osobne by som sa bal ,ze mi ju niekto ukradne ,ale tak ked by bola v kancelarii :lock: :smt033
patro16
Light Professional
Light Professional

jaj slavo, vobec si ma nepochopil, ty si natom asi dost dobre vies o tom ze dost ludi(ano aj z odb. praxou 5 a viac rokov) ma 680€ cely mesacny plat a niektory dokonca menej a ked z toho vsetko poplatia /energie, uvery.../ tak im toho moc nezostane. napr.: ja mam stastie ze som siel studovat na VS ale spoluziaci(elektr.) co isli hned po strednej do prace(na Slovensku) tak maju plat okolo 400€ a to nemusia platit uvery cele najomne, energie atd. ale hold kazdy nie sme u koryta
->slavo<-
Addict
Addict

pozri ked tu stoličku potrebujes peniaze sa vzdy najdu ja zarabam 500=600eur ostane mi tak 200eur na zivot ked si vsetko poplatim mesacne takze natom nejsom boh vie ako uzasne
ano chapem je to velmi vela za stolicku priznavam normalny clovek si to dovolit asi nemoze ale dasa len treba najst cestu staci chciet vsetko sa da len treba chciet :)
patro16
Light Professional
Light Professional

v tom mas pravdu
not4me
Novice
Novice

Príspevok od používateľa not4me »

TA CENAA???????hahahahahahahahhaa...to si kupi len k...t...>)
Napísať odpoveď