Takze zacnem k prvemu dotazu .
Na stolicke mozes robit cokolvek no turecky sed je troska zlozitejsi ale da sa aj to len treba udrzat rovnovahu a je to fajn , na pruzinu je dozivotna zaruka skusal som aj sadnut vylozit nohy na stol a pohoda .Taktiez jedna noha pod ritou a druha nazemi tiez pohoda najviac sa mi paci ,ze po jednom sedeni sa citim ovela lepsie,ako ked sedim na beznej kancelarskej stolicke tak po nejakom case ma troska boli chrbat .
Jednoducho ta stolicka vas nuti mat chrbat v zdravej polohe a po niekolko hodinovom sedeni sa citite proste fajn.
K tomu ,ze vyrobna cena je mozno mala poviem len jedno
Vyrobne naklady Led televizora samsung v cene 1600euro su 80euro
Vyrobne naklady pracky miele o cene 1000euro su tak 100-250euro .
Tu nejde o vyrobne naklady ,tu ide o tu technologiu vyvoj a maximalnu kvalitu !
Tato stolicka sa dlho vyvijala tak ako pracky Miele je to top kvalita ,top vyvoj ,top zivotnost.Napriklad Samsung ma najlepsiu Led technologiu na svete a tiez to nieje lacna zalezitost tu by som povedal ze samsung ma perfektnu technologiu a nadherny obraz no prevedenie je niekedy na urovni lacneho televizora no obraz je perfektny kazdopadne je to momentalne najlepsia technologia TV aku si mozte kupit .
Robia aj amoled lcd do mobilov robia najlepsie led tv a stoji to vela no vyrobna technologia je mala.
Takze asi tak k cene .Cena sa plati za vyvoj a technologiu , samozrejme prevedenie nieje tiez lacna zalezitost mozno casom si nanu dam nejaku telaciu kozu zatial mi standart staci .
stolicku som zlozil za 2min. Len som nasadil kolieska,nasunul piest ,sedak, operadlo a bolo hotovo.
Ked mam pravdu povedat sedenie v tejto stolicke je zazitok no ako som uz pisal uvidim po tyzdni , zatial po 3hodinach necitim ziadnu svalovicu chrbta no asi to este len pride
Treba si uvedomit ,ze je to zdravotna stolicka a vobec to niesu zbytocne vyhodene peniaze , staci sa uz len zamyslet nad tym ,ze takyto typ stolicky maju prakticki lekari, dentisti, dentalni technici, stomatologovia, očni lekari, takze je to kvalita . Stolicku doporucujem kazdemu kto sedi castejsie za PC alebo ma robotu pri ktorej viac menej viac sedi pretoze lacna stolicka vam proste znici chrbat a ten mate len jeden , navyse je to taka prevencia voci nejakym problemom s chrbticou mali by ste sa nadtym zamyslet.Je to aj hlavne stolicka pre ludi ktory podstupili nejaku operaciu platniciek ci chrbta je to taka rehabilitacna pomocka .
Zatial som velmi spokojny

a absolutne nelutujem zaco som dal peniaze . Kebyze mam peniaze na spinalis Pilot nevaham a berem ho no ten bol viac nez perfektny ked som si doneho sadol to uz bolo viac nez zazitok no cena 1800eur je uz moc

No milionar niesom takze vsetko s mierou nezarabam ani bohvie ake uzasne peniaze takze takuto stolicku si moze dovolit aj normalny clovek staci si len trosku setrit ,alebo si ju mozte zobrat na splatky bez navysenia

.