Máte domáce zvieratko?
-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Máte domáce zvieratko?
Tak pripojím sa aj ja. Je to miláčik celej rodiny. Fotky sú z rôznych období ale nie veľmi staré. Momentálne má 7 rokov a je to strašný tvrdohlavec
Volá sa Lucky a je to kokršpaniel.
-
Suffel
Guru
tak aj ja sem hodim nejake foto aj ked momentalne ich v pc moc nemam vsetky su v bratovom booku.. psov mame vela tak ostatne fotky ked budem mat k dispozicii notebook..
-
maciatko99
Medium Star
Tu je tá moja Lola 
//autoeditácia príspevku (12 Jan 2011, 23:12)
Ešte jedna.
//autoeditácia príspevku (12 Jan 2011, 23:12)
Ešte jedna.
chudák pes
-
Grim
Darca
Zaxman -presne to som si pomyslel aj ja...len som to sem nechcel takto na plnú hubu napísať...
-
pryja
Darca
mozno sa ma lepsie, ako kopa deti...
Kosicek, oblecenie do tej zimy vonku, vsak sa ma luxusne.
-
maciatko99
Medium Star
Čo sa vám prosím nepáči na Lole?
Obliekat psa je do priblblych obleceni je asi taka hovadina, ako mat v kupelni prevodovku z Moskvicha.
Proti psovi asi nemame nic, je zlaty ako kazdy iny.
Psovi tym viac skodis, ako pomahas. Inu, majitelia robia zo psov kryplov...
Proti psovi asi nemame nic, je zlaty ako kazdy iny.
Psovi tym viac skodis, ako pomahas. Inu, majitelia robia zo psov kryplov...
-
johny541
King
Zviera má v porovnaní s ľudmi jednu veľkú výhodu (pre ľudí), a to, že neodvráva. Nikdy v živote by som na psa nenavliekol nič také otrasné a nerobil by som si z neho plyšáka aj keď je takýto malý. Pokiaľ sa to netýka jeho zdravia (keď sú veľké zimy, tak zo spodu aby mal niečo teplé) ale robiť si zo psa Barbie...Pes nie je hračka. Je mi z toho až do plaču. Keď máš tak rada psov, tak si zober ďalších troch z útulku a staraj sa o nich normálne.
P.s.: Som si vedomý, že teraz všetky holky na fóre mi dajú mínusku, ale nech je tak. Toto nie je normálne a o človeku čo robí toto so psom si niečo pomyslím.
P.s.: Som si vedomý, že teraz všetky holky na fóre mi dajú mínusku, ale nech je tak. Toto nie je normálne a o človeku čo robí toto so psom si niečo pomyslím.
-
maciatko99
Medium Star
Vidím, že väčšina z vás asi nema psíka s ktorým chodí von, či je leto a či zima. Ten kto ma psíka vie, že aj psík pociťuje zimu a ísť s ním na prechádzku pri teplote okolo -10 stupňov Celzia je pre neho veľmi nepríjemné. Stačí aj 10 minút v takejto zime a následky môžu byť veľmi zlé. Ratlík nie je malamut alebo sibírsky hasky, takže mu zima prekáža. Nevidím preto nič zlé na tom, keď svojho psíka oblečiem, pretože viem, že som pre neho spravila dobrú vec. A je jedno, že či ma svetrík ružovej farby alebo zo starej roztrhanej zelenej flanelovej košele. Účel to plní rovnako a pocit tepla je pre psíka veľmi dôležitý. Po prechádzke treba toto oblečenie vyzliecť a dať vysušiť na radiátor, pretože častokrat býva od snehu, zamočene a podobne, o.i. psíka poutieram uterákom, aby bol suchý.
Suhlasim s nazormi chalanov, ale len ciastocne...
mamka ma rovnakeho hafana, a v tychto "zimach" (ano pre ledva 2 kiloveho psa je aj +5 stupnov ruska zima) to moze mat dost neprijemne nasledky... Ano, obliekat ho do zimy, s tym suhlasim, ale kupovat mu papucky, 100 druhov oblecenia a 50 pelechov je prisilna kava (nenarazam na teba), myslim niektore nase "celebrity" a panicky, ktore maju psika len pre image..
mamka ma rovnakeho hafana, a v tychto "zimach" (ano pre ledva 2 kiloveho psa je aj +5 stupnov ruska zima) to moze mat dost neprijemne nasledky... Ano, obliekat ho do zimy, s tym suhlasim, ale kupovat mu papucky, 100 druhov oblecenia a 50 pelechov je prisilna kava (nenarazam na teba), myslim niektore nase "celebrity" a panicky, ktore maju psika len pre image..
-
johny541
King
Maciatko99 - myslím, že si si zle prečitala môj príspevok. Písal som o tom, že súhlasím s oblečením ak je vonku zima, aby mal pes z dola teplo. Beriem do úvahy aj to, že ten pes je malý. Po ďalšie, vy máte v byte/dome až takú zimu, že musi mat na sebe toto oblečenie aj doma? Nie je to iba výmysel jeho majiteľky? Toto je už robenie si hračky zo psa a nie ochrana jeho zdravia. A to, že my nechodime so psom denno denne von či v zime či v lete? Ako môžeš argumentovať niečím o čom nemáš ani najmenšií šajn. Myslím si, že väčšina chodí a možno viac ako ty.to hovorím hlavne za seba.
-
Suffel
Guru
a ako vies ze to ma aj doma? to oblecenie?.. co ak ho do toho obliekla pred prechadzkou alebo ho len tak v tom odfotila? vela ludi to tak robi.. ja tak isto ak je pes doma a v teple tak je jasne ze mu je najlepsie "bez vsetkeho" teda bez oblecenia.. ale ak sa ide v zime s nim von tak jednoznacne to treba mat hlavne pri malych psoch.. a uplne suhlasim s tym co napisala pryja ze vela takychto psikov sa ma lepsie ako niektore deti..
-
johny541
King
Ale ja som nikde nenapisal, že sa o toho psa stará zle, iba hovorím, že zo psa si netreba robit hračku a módny doplnok. Snáď mi nechces povedať, že ten sveter čo ma na sebe je na von... No nič, vyjadril som si iba svoj vlastný názor, ktorý mi nikto nevezme a to, že niekedy to už naozaj prekračuje hranice zdravého rozumu. Radšej si zoberte ďalšieho psa z utulku ako robit toto s jedným.
-
P3Bo
Guru wannabe
Aký iný účel ten pes môže mať než potešenie majiteľa? Takýto pes je hračka iný význam jeho existencia ani nemá. Na druhej strane ak si niekto zadováži vlkodava, huskyho , vlčiaka (si všimnite že pri praktických plemenách takéto veci nepredávajú) tak ho pravdepodobne bude chcieť aj využiť minimálne na svoju ochranu (alebo vlkodava ako poníka
)
-
johny541
King
Mne to jednoducho príde ako trápenie psov. Fajn, potešenie majiteľa, ale nikto tu nemyslí na psa ako takého, či mu také oblečenie nevadí. Neverím, že sa prvý krát takýto psi nevspierajú. Ako som povedal, na von takéto oblečenie chápem.
Ok, staci.
Tema viac-menej nie je na diskusiu. Povedali sme si svoj nazor, takze ak nemate co k teme...
Tema viac-menej nie je na diskusiu. Povedali sme si svoj nazor, takze ak nemate co k teme...
-
maciatko99
Medium Star
Sveter, ktorý ma moj psík na sebe slúži ako oblečenie na vonkajšie prechádzky. Táto fotka vznikla niekedy začiatkom alebo v polovici decembra, pričom von bolo už dosť chladno a tak som psíka obliekla do svetra a išli sme von. Predtým som ešte spravila pár fotiek. V domácnosti psík nema na sebe žiadne oblečenie, dokonca mu nelakujem ani nechty, ak by niekoho napadlo opýtať sa takúto nepríčentú hlúposť. Nevidím žiadne potešenie v tom, že som psíkovi kúpila sveter, ktorý v zime stále používa pri prechádzkach alebo v tom, že ako darček som dostala košík s menom Lola. Mala som ten košík snáď radšej vyhodiť a miesto toho používať deku? Už sa tu k tomu viac nebudem vyjadrovať. Ak by mal niekto potrebu si túto záležitosť vydiskutovať, prosím, stačí mi napísať správu a veľmi rada odpíšem.
A preto mam radsej psov
Moj pes napriklad sa v decembri kupe v potoku a nejak ho to nedrazdi
Moj pes napriklad sa v decembri kupe v potoku a nejak ho to nedrazdi