V podnajme s 3 babami
V podnajme s 3 babami
Hladam si podnajom a nasiel som jeden inzerat, ktory mi uplne vyhovuje co sa tyka ceny, lokality, a to tam dobre vyzera zariadene, je tam vsetko co potrebujem len ma to jeden hacik, ja som chalan a byvaju tam 3 baby. Dve v jednej izbe a tretia v druhej izbe, ktora tam mala spolubyvajucu ale odisla, tak hlada nahradu. Napisala mi, ked som sa ozval na inzerat, ze moze byt aj chalan, ze jej to nevadi ked bude s nou na izbe chalan.
Co na to poviete ? Isli by ste do toho ? Je to podla vas dobry napad byvat s dievcatami ? ... mne by to nevadilo, ze na izbe s babou, len mojim rodicom by to asi dost vadilo (mam 20 rokov) .. aj ked ja nevidim na tom nic zle, vsak sme rozumni ludia.
Co na to poviete ? Isli by ste do toho ? Je to podla vas dobry napad byvat s dievcatami ? ... mne by to nevadilo, ze na izbe s babou, len mojim rodicom by to asi dost vadilo (mam 20 rokov) .. aj ked ja nevidim na tom nic zle, vsak sme rozumni ludia.
Re: V podnajme s 3 babami
Kamarat byva na byte s 5 babami a aspon ma stale navarene a upratane 
Osobne by mi to nevadilo - i ked zvaz moznost, ze tvojej priatelke by to mohlo prekazat (za predpokladu, ze si ju nenajdes v tom byte)
Osobne by mi to nevadilo - i ked zvaz moznost, ze tvojej priatelke by to mohlo prekazat (za predpokladu, ze si ju nenajdes v tom byte)
uu, my dream 
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
No len aby si nebol prekvapený že to nebude žiadna romantika.
-
neo250
Star
čo na to poviem? na to sa nedá ani nič negatívne povedať! jednoznačne že by som to bral!!! už len z princípu a iných vecí!!!! neváhaj ani minútu! 
Tvoji rodicia su potom stara skola, nic ine sa neda k tomu napisat.
-
lollo
Professional
nie vsetko co sa blysti je zlato
takze bacha na to... aby si nedotal nejaku harpiu na izbu lebo potom to bude zle
no su, to je pravda ... a v tom je problem, ibaze by som im nepovedal, ze su tam len babytest napísal:Tvoji rodicia su potom stara skola, nic ine sa neda k tomu napisat.
A zeby som dostal nejaku harpiu, podla toho ako mi pisala ten mail nevyzera na harpiu, skor naopak.
A frajerku nemam .. a skor by som si ju v tom byte nenasiel lebo tie baby su odomna starsie o nejaky rok
-
P3Bo
Guru wannabe
Tu vôbec o to nejde že to bude harpia (to je ten horší prípad). Ja to poviem takto . Som na izbe s dvoma chlapmi. Baby sú boli a budú. Ak to robíš čo len náznakom preto že ti to príde vzrušujúce tak nie je. Sa s tebou stavím že na intráku v chlapčenskej izbe si užiješ viac ako na tej tvojej. Dôvody : ráno vstaneš nemusíš upratať a nevyvrieska sa na teba nikto. Ak chceš doniesť babu na izbu a mať s ňou niečo tak sa spolubývajúci spakujú bez pripomienok ( mužská kolegialitalollo napísal:nie vsetko co sa blysti je zlatotakze bacha na to... aby si nedotal nejaku harpiu na izbu lebo potom to bude zle
ak je jebava tak ano a ak nie tak si radsej najdi izbu s chlapcami /najlepsie kamarati/
mne to skôr preto viac vyhovuje s babami, že predsa len sú slušnejšie a lepšie vychované po väčšine ako chlapci ... a nerád by som sa dostal do bytu k nejakým trom neporiadnikom, ktorí sa každú noc chodia ožrať a nebudem sa vedieť kvôli nim vyspať, keď mi bude treba ísť na 7:30 do školy, ja moc na také žúrky nie som ... a tie baby chodia na veterinu, tak tam je predpoklad, že sa im treba dosť učiť, asi to nie je jednoduchá škola, takže je menšia šanca že to budú nejaké ožranky
... ja sa tiež potrebujem občas aj učiť počas semestra
-
lollo
Professional
P3Bo napísal:Tu vôbec o to nejde že to bude harpia (to je ten horší prípad). Ja to poviem takto . Som na izbe s dvoma chlapmi. Baby sú boli a budú. Ak to robíš čo len náznakom preto že ti to príde vzrušujúce tak nie je. Sa s tebou stavím že na intráku v chlapčenskej izbe si užiješ viac ako na tej tvojej. Dôvody : ráno vstaneš nemusíš upratať a nevyvrieska sa na teba nikto. Ak chceš doniesť babu na izbu a mať s ňou niečo tak sa spolubývajúci spakujú bez pripomienok ( mužská kolegialita), jednoduché veci ako len to že si prdneš a grgneš na izbe ti budú chýbať
. Ja nebývam v chlieve bývam v normálnej chlapčenskej izbe keď vo voľných chvíľach je fakt brutálna sranda už len preto že mužský humor je úplne niekde inde než ženský. By som do takej izby s troma babami nikdy nešiel lebo by mi to prišlo ako peklo. Povedz mi výhody tej ženskej izby? že bude upratané ? To ty si budeš musieť upratať oni za tebou upratovať nebudú. S tým varením no navariť si viem aj sám na platničke zázraky ani od žien nečakaj.
ano rozsirena moja verzia
isto by tam nepobehovali polonahe ked tam budu mat chalana
-
lollo
Professional
M4rek napísal:isto by tam nepobehovali polonahe ked tam budu mat chalana
to si nebud tak isty
-
javatar
Hardcore addict
keby som mal vlastnu izbu tak ano, ale byvat v jednej izbe s neznamou? to je dost rizikove ohladom obmedzenia sukromia a prisposobovania sa druhej strane (poriadok, nepritomnost v izbe ked sa bude prezliekat, nepochopenie hier na PC, vyber filmov atd...)
Keby mam ist do toho ja, tak sa jej spytam jednu otazku. "nebude tvoj chalan na mna ziarlit?" Tou otazkou nenapadne zistim ci je zadana, ak je, sral by som nato a nesiel tam, ak nieje, uvazoval by som o tom 
Mne nejde o to tam zbalit nejaku babu, ale proste si najst nejake byvanie pocas studia.
-
P3Bo
Guru wannabe
omg, tu poniektorí by ste do tej izby išli len preto lebo by od vás dievčatá nemohli ujsť. On tam nejde hľadať ženu on sa tam ide ubytovať.kvoco napísal:Keby mam ist do toho ja, tak sa jej spytam jednu otazku. "nebude tvoj chalan na mna ziarlit?" Tou otazkou nenapadne zistim ci je zadana, ak je, sral by som nato a nesiel tam, ak nieje, uvazoval by som o tom
-
Soviet
Darca
No ja by som popravde do toho nesiel..Aspon ked som si hladal podnajom, lepsie povedane, mi sme hladali do ponajmu niekoho a boli tu dievcata obzerat, tak podla reci, by som si to asi po tyzdni hodil..A to sme mohli mat symaticku dievcinu..A nevravim o jednej vychodniarke, ktorej sme obaja pozerali len do vystrihu...fuuh radost spominat...Vybrali sme ale radsej chalana do izby nakoniec
Hladaj plusy byvania s dievcatami a hladaj plusy byvania s chlopmi..
Dievcata:
Klady: Mozno si uzijes , budes mat navarene, upratane, pekny pohlad na pobehujuce dievcata v nohavickach v byte a tak
Zapory: V telke budu vkuse pozerat kraviny / Vacsinou chodia skoro spat (ziadny nocny zivot) / mozu mat priblble namietky, nevravim o pripadnej hadke 3vs1 / pocuvat vkuse len zenske reci (ako sa ktorej co paci) / Robia velke halo, uz len okolo toho, ked sa im v chladnicke nahodou presunie dake maslo a pod / Organizovat nevedia dokopy nic, takze dohodnut sa bezproblemov kus trva / dostanu svoje dni a kalamita ...
Byvanie s chlapmi:
Klady: Mozes kukat telku, surfovat, vypekat hudbu kolko len chces / nebude sa nikto stazovat na bordel / v byte budes moc mat svoju priatelku bez problemu / nerobia vacsinou problemy okolo penazi / mozes si schuti pokecat o chlapskych veciach / obcasne popijanie / party na byte bez vycitiek / nenaseru sa, ked prides ozraty / Vacsinou kazdy chlap ma svoj zivot, takze na byte sa stretavate len po veceroch ... (Mozes prakticky hocico, lebo s nimi sa da dohodnut rozumne a rychlo)
Zapory: Nevidis pobehovat neznejsie stvorenie po byte
Ak nemas vlastne
Zistenie su podlozene na zaklade mojich skusenosti..Byval som pol roka s jednym parom (vlastna izba) a ver, ze dievca mi tak casom zacalo liezt na nervy, ze to nebolo mozne..Vkuse pripominala najom (ako keby som bol retardovany), kupila nieco bez opytania a hned chcela peniaze (vraj to bude sluzit vsetkym) a podobne priblble zenske veci, ktore ma vobec nikdy nezaujimali..Bol som fakt rad, ked som mohol byt mimo bytu s kamosmi..
Momentalne byvam cez rok s 2ma chalanmi (kazdy vlastna izba) a nemozem sa ani kus stazovat..Popijeme sem tam, podebatime o zenach..Premyslame ako k nam dostat susedky a podobne..NHLku mozem pozerat do skoreho rana..Pridem ozraty a maximalne ma rano vysmeju a vsetko OK..Organizacne perfektne vsetko dohodnute..Ziadny problem som s nimi nemal ani po roku..Nikto mi z nich nelezie na nervy, ako bolo v pripade dievcata..
Hladaj plusy byvania s dievcatami a hladaj plusy byvania s chlopmi..
Dievcata:
Klady: Mozno si uzijes , budes mat navarene, upratane, pekny pohlad na pobehujuce dievcata v nohavickach v byte a tak
Zapory: V telke budu vkuse pozerat kraviny / Vacsinou chodia skoro spat (ziadny nocny zivot) / mozu mat priblble namietky, nevravim o pripadnej hadke 3vs1 / pocuvat vkuse len zenske reci (ako sa ktorej co paci) / Robia velke halo, uz len okolo toho, ked sa im v chladnicke nahodou presunie dake maslo a pod / Organizovat nevedia dokopy nic, takze dohodnut sa bezproblemov kus trva / dostanu svoje dni a kalamita ...
Byvanie s chlapmi:
Klady: Mozes kukat telku, surfovat, vypekat hudbu kolko len chces / nebude sa nikto stazovat na bordel / v byte budes moc mat svoju priatelku bez problemu / nerobia vacsinou problemy okolo penazi / mozes si schuti pokecat o chlapskych veciach / obcasne popijanie / party na byte bez vycitiek / nenaseru sa, ked prides ozraty / Vacsinou kazdy chlap ma svoj zivot, takze na byte sa stretavate len po veceroch ... (Mozes prakticky hocico, lebo s nimi sa da dohodnut rozumne a rychlo)
Zapory: Nevidis pobehovat neznejsie stvorenie po byte
Zistenie su podlozene na zaklade mojich skusenosti..Byval som pol roka s jednym parom (vlastna izba) a ver, ze dievca mi tak casom zacalo liezt na nervy, ze to nebolo mozne..Vkuse pripominala najom (ako keby som bol retardovany), kupila nieco bez opytania a hned chcela peniaze (vraj to bude sluzit vsetkym) a podobne priblble zenske veci, ktore ma vobec nikdy nezaujimali..Bol som fakt rad, ked som mohol byt mimo bytu s kamosmi..
Momentalne byvam cez rok s 2ma chalanmi (kazdy vlastna izba) a nemozem sa ani kus stazovat..Popijeme sem tam, podebatime o zenach..Premyslame ako k nam dostat susedky a podobne..NHLku mozem pozerat do skoreho rana..Pridem ozraty a maximalne ma rano vysmeju a vsetko OK..Organizacne perfektne vsetko dohodnute..Ziadny problem som s nimi nemal ani po roku..Nikto mi z nich nelezie na nervy, ako bolo v pripade dievcata..
-
P3Bo
Guru wannabe
Zabudol si na hranie hier medzi sebou
(nereálna vec na ženskej izbe) A ohľadom učenia - keď sa povie na izbe že sa učí tak sa učí a sme ticho a učíme sa. Ver mi že ak by si chytil medikov na izbu tak tiež budeš môcť chodiť spať skoro. Tu ide o prkotiny na ktorých ti začne po mesiaci záležať až sa tak naserieš, že z odtiaľ odídeš. Jednoducho sú to ženy a ty si chlap a jednak ty a aj ony budú z toho nervózne. Akceptuj to
//komu niet rady tomu niet pomoci ...
//komu niet rady tomu niet pomoci ...