pomale stahovanie

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Viper1121
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

pomale stahovanie

Príspevok od používateľa Viper1121 »

zdravim.. v poslednej dobe mam problem s rychlostou pri stahovani

v poslednej dobe mi torrenty netaha viac ako 19kb/s dokonca som dal tahat aj torrent co ma 1200 seederov no mne tahalo rychlostou asi 40kb/s a iba od 30 seederov... + skusal som stiahnut noveho klienta a aj ten mi tahalo asi 4kb/s proste strasne pomaly mi ide internet a mam internet s rychlostou 30mb/s od UPC ... skusal som speedtest no tam mi to nameralo pekne rychlosti... nedavno mi tahalo aj 3,5mb ale teraz iba v KB sakra a neviem cim to moze byt ci uz torrent alebo z niecoho ineho.. stahoval som aj s premium uctu na upnito.sk no tam mi to islo ako tak v pohode ale inak mi taha pomaly co mi teda nerobilo doteraz... keby niekdo vedel cim to moze byt tak dakujem za rady

+pridavam screen
http://www.speedtest.net/result/1112920571.png
iWin
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: pomale stahovanie

Príspevok od používateľa iWin »

Skús si upraviť: nastavenia - možnosti - rýchlosti - max. odosielanie (KB/s) na 50. Mne toto dosť zvýšilo download speed. Ak to tak máš tak sorry. Skús tie hodnoty aj meniť tak je to najlepšie podľa mňa proste nájsť nejakú tú najlepšiu
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ak ti cez iné protokoly (http, ftp..) ťahá normálnou rýchlosťou, tak nie je chyba v tvojom pripojení. Proste majú tí seederi nastavený max upload speed. Ja ho mám tiež na pár kilobytov, a to mám optiku takže v pohode zvládam rádovo megabyty.
Viper1121
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Viper1121 »

z torrentov mi ale vzdy tahalo minimalne 500kb/s a nie 40... prave taham z upnito mam premium a taha mi to 1mb/s ale aj to je nejako malo ved premium by malo byt rychlejsie a malo by to tahat tych 3mb/S kolko mi dovoli net
dal som hru tahat cez torrent v NB, a to iste aj v PC, v PC tahalo 300-500kb/s ale v nb okolo 11kb/s priemer co je hrozne

kde sa da nastavit ta rychlost iWin ?
Napísať odpoveď