zdravim.. v poslednej dobe mam problem s rychlostou pri stahovani
v poslednej dobe mi torrenty netaha viac ako 19kb/s dokonca som dal tahat aj torrent co ma 1200 seederov no mne tahalo rychlostou asi 40kb/s a iba od 30 seederov... + skusal som stiahnut noveho klienta a aj ten mi tahalo asi 4kb/s proste strasne pomaly mi ide internet a mam internet s rychlostou 30mb/s od UPC ... skusal som speedtest no tam mi to nameralo pekne rychlosti... nedavno mi tahalo aj 3,5mb ale teraz iba v KB sakra a neviem cim to moze byt ci uz torrent alebo z niecoho ineho.. stahoval som aj s premium uctu na upnito.sk no tam mi to islo ako tak v pohode ale inak mi taha pomaly co mi teda nerobilo doteraz... keby niekdo vedel cim to moze byt tak dakujem za rady
+pridavam screen
http://www.speedtest.net/result/1112920571.png
pomale stahovanie
Re: pomale stahovanie
Skús si upraviť: nastavenia - možnosti - rýchlosti - max. odosielanie (KB/s) na 50. Mne toto dosť zvýšilo download speed. Ak to tak máš tak sorry. Skús tie hodnoty aj meniť tak je to najlepšie podľa mňa proste nájsť nejakú tú najlepšiu
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ak ti cez iné protokoly (http, ftp..) ťahá normálnou rýchlosťou, tak nie je chyba v tvojom pripojení. Proste majú tí seederi nastavený max upload speed. Ja ho mám tiež na pár kilobytov, a to mám optiku takže v pohode zvládam rádovo megabyty.
z torrentov mi ale vzdy tahalo minimalne 500kb/s a nie 40... prave taham z upnito mam premium a taha mi to 1mb/s ale aj to je nejako malo ved premium by malo byt rychlejsie a malo by to tahat tych 3mb/S kolko mi dovoli net
dal som hru tahat cez torrent v NB, a to iste aj v PC, v PC tahalo 300-500kb/s ale v nb okolo 11kb/s priemer co je hrozne
kde sa da nastavit ta rychlost iWin ?
dal som hru tahat cez torrent v NB, a to iste aj v PC, v PC tahalo 300-500kb/s ale v nb okolo 11kb/s priemer co je hrozne
kde sa da nastavit ta rychlost iWin ?