Najlepsi sportovec

O športe...
Scorpion90
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Najlepsi sportovec

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

pre mna tito dvaja :arrow:

PS: Raul, aj ked uz hra inde, zostane navzdy legendou REALU

druhy je samozrejme IVAN ZAMORANO :aasmile1:
Prílohy
raul-real-madrid.jpg
d.jpg
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Datsyuk13 napísal:pretoze sa mi nechce zhanat avatar v pozadovanej velikosti tak som tam dal Todda...sak co.. sympatak jak sympatak
A čo tak zmeniť veľkosť obrázka. :wink:
Datsyuk13
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Datsyuk13 »

begbeee napísal:No v zmysle fyzickej krásy to nevyhral ani s Datsyukom :D

datsyuk je jeden z najsympatickejsich hracov ligy... tak isto jak bertuzzi, modano, selanne, zetterberg a dalsi..
co sa tyka avataru.. no horsie si uz vybrat nemohol..

//autoeditácia príspevku (16 Jan 2011, 12:51)
Sagittarius napísal:
A čo tak zmeniť veľkosť obrázka. :wink:

a komu sa tym chce zaoberat kvoli jednemu avataru? je jedno koho tam mam z teamu sympatakov..

team sympatakov:
Zetterberg-Datsyuk-Selanne Niedermayer-Vysnovsky
Forsberg-Sakic-Modano Kronwall-Ohlund
Yashin-Fedorov-Šatan Ozolinsh-Chelios
Naslund-Demitra-Bertuzzi

G-Gavrilovs, Miller

zahrievači: Lintner, Majesky, Stumpel, Parros, Weinwandl, Gagne, Nash, Patrick "Prasiar" Hornqvist, Zednik, Guerin, Kovalev
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Bertuzzi a sympatak? Kam ten svet speje...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Pre niekoho sú možno najväčší drsňáci a bitkári sympaťáci, čo už...
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

Bertuzzi sympatak? Ten Bertuzzi, ktory po brutalnom zakroku na protihraca siel pred sud? To sa deju veci...
Komplex
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Komplex »

Pre mňa najlepší športovec a legenda odmalička je brankár New Jersey Devils Martin Brodeur. Další skvelí športivci sú u mňa - M. Jordan, Patrick Roy, Zidane, R. Carlos, V. Rossi, I. Casillas, L. Amstrong.
Datsyuk13
Zablokovaný
Zablokovaný

Pilifo napísal:Pre niekoho sú možno najväčší drsňáci a bitkári sympaťáci, čo už...
Bertuzzi iba chranil svojho kapitana.. je to jeden z najlepsich kanadanou. to ze vie hrat na telo neznamena ze je to bitkar..kazdy kto odohral viac zapasov sa uz v NHL bil...patri to k tomu.. aj tak boze Moore aj tak by o nom nikto ani len nevedel :D take hovno :D

//autoeditácia príspevku (16 Jan 2011, 17:56)
Pilifo napísal:Pre niekoho sú možno najväčší drsňáci a bitkári sympaťáci, čo už...

bitkari su pre mna akoze sympataci hej? mas pravdu vsak datsyuk to je rodeny bitkar..aj modano..určite... a hlavne šatan..
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Datsyuk13 napísal:bla bla bla
Nechcem ísť do offtopicu, ale hokej je mojím koníčkom už nejaký ten piatok. Bertuzzi je tvrdý hráč, ktorý sa nebojí zhodiť ani rukavice ale od bitkára má ďaleko. To, že je niekto bitkár ale tiež neznamená, že je zákerný. A to čo spravil Bertuzzi bolo jedna z najzákernejších vecí v histórii hokeja. To, že Moore mal predtým incident s Näslundom na veci nič nemení. Kapitán sa chráni zhodením rukavíc a nie sekerou odzadu na krčnú chrbticu.

//: A aby som nezabudol, za tie kecy, že Moore by bol/je aj tak iba hovno by si odo mňa mal dostať :minus: ale načo kopať do mŕtveho koňa, však? :smt006
Datsyuk13
Zablokovaný
Zablokovaný

begbeee napísal:Nechcem ísť do offtopicu, ale hokej je mojím koníčkom už nejaký ten piatok. Bertuzzi je tvrdý hráč, ktorý sa nebojí zhodiť ani rukavice ale od bitkára má ďaleko. To, že je niekto bitkár ale tiež neznamená, že je zákerný. A to čo spravil Bertuzzi bolo jedna z najzákernejších vecí v histórii hokeja. To, že Moore mal predtým incident s Näslundom na veci nič nemení. Kapitán sa chráni zhodením rukavíc a nie sekerou odzadu na krčnú chrbticu.

//: A aby som nezabudol, za tie kecy, že Moore by bol/je aj tak iba hovno by si odo mňa mal dostať :minus: ale načo kopať do mŕtveho koňa, však? :smt006

venujes sa tomu nejaky ten piatok? hah dobry vtip sak bertuzzi moorovi nezlomil krcnu chrbticu.. to mu zlomili ty co si na neho lahli.. asi 5 ludi...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

takze podla teba je ok, ze mu dal sekeru na krk?
ludia s takymto nazorom zvycajne nepatria medzi normalnych
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Tak napíš, v čom je Bertuzzi sympaťák... Ináč, ja som si ho prvý krát všimol na MS 2000, keď vrazil na Sekeráša na mantinel a Sekeráš si potom týždeň nezahral. A keby sme nehrali finále, tak by si nezahral možno aj dlhšie. (Myslím tú motiváciu hrať finále, nie to, že by sme šli domov a keďže bol koniec sezóny nehral by do augusta).
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

datsyuk.. to co si povedal, ze krcnu chrbticu mu zlomili ti co na neho skocili je uplna hlupost..pozri si video toho uderu.. a je tam krasne vidiet, ze ked ten Moor dostane ranu, pada k zemi..tak hlavou tak narazi na lad, ze je uplne jasne, ze sa ta chrbtica zlomila vtedy..pretoze potom ju uz ma na boku a v jednej polohe ked na neho skaco ti hraci..cize vtedy sa nemala ako zlomit.. btw.. "pomstit" zakrok na kapitana .. OK to beriem.. ale ODZADU? ked je ti toto sympaticke tak mi ta je luto (btw, lezali na nom 3 s tym bertuzim)
Datsyuk13
Zablokovaný
Zablokovaný

Point napísal:datsyuk.. to co si povedal, ze krcnu chrbticu mu zlomili ti co na neho skocili je uplna hlupost..pozri si video toho uderu.. a je tam krasne vidiet, ze ked ten Moor dostane ranu, pada k zemi..tak hlavou tak narazi na lad, ze je uplne jasne, ze sa ta chrbtica zlomila vtedy..pretoze potom ju uz ma na boku a v jednej polohe ked na neho skaco ti hraci..cize vtedy sa nemala ako zlomit.. btw.. "pomstit" zakrok na kapitana .. OK to beriem.. ale ODZADU? ked je ti toto sympaticke tak mi ta je luto (btw, lezali na nom 3 s tym bertuzim)

noa? to je jedno jak hlavne je ze pomstil..nemal si zacinat s legendou..srač jeden. je jedno kedy sa mu zlomila ved on ju chcel zlomit naslundovi tak co? v NHL si musis budovat rešpekt... ak by to nechali tak tak by si zacali viac bovolovat.

btw sympatak je napriklad tu: http://media.therecord.topscms.com/imag ... 3662d.jpeg
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

tak si zober, ze by si bol ty Moore. Tvojou ulohou je vyviezt z rovnovahy Naslunda. Das mu hit, potom ti zlomia krcnu chrbticu. Podla tvojich vyjadreni by si si povedal.."ved co, zasluzil som si to". Pacilo by sa ti to?
markus
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa markus »

futbal: roberto carlos
hokej: steve yzerman
cyklistika: lance armstrong
moto: michael schumacher
atletika: michael johnson
tenis: pete sampras
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

LOL WUT?
Markus Näslund a legenda? Viem, že fanúšikovia Canucks sú dosť sebavedomí, ale mierni slová.
Näslund nemá ani najmenšiu šancu dostať sa do siene slávy. Nehovoriac o tom, že v roku 2003 dosiahol, dá sa povedať svoj jediný úspech (Lester B. Pearson Award súčasnú Lindsay Trophy) a to práve vtedy sa zišla snáď najmenšia konkurencia kvalitných útočníkov za posledných 30 rokov. Jágr mal svoje "washingtonské" obdobie, Sakic zranený, Lemieux klasicky neodohral celú sezónu.. A tak sa preťahoval s kým? Bertuzzi? Nie zlý hráč, ale vidieť ho v TOP 5 NHL - tak to asi je niekde chyba.. Hejduk, ktorý je prototyp 25 gólového strelca s vydareným rokom keď mu nabíja zázračne zdravý Forsberg? Demitru? Glenna Murraya?! Áno tí všetci boli v tej dobe v TOP 10 kanadského bodovania...
Navyše Näslund za celú svoju kariéru nepreliezol ako kapitán resp. vo Vancouveri druhé kolo playoff a mal povesť lenivého útočníka, na ktorého musí makať celá lajna.
Ouu man, nestrieľaj tak naprázdno so slovom legenda...
Datsyuk13
Zablokovaný
Zablokovaný

begbeee napísal:LOL WUT?
Markus Näslund a legenda? Viem, že fanúšikovia Canucks sú dosť sebavedomí, ale mierni slová.
Näslund nemá ani najmenšiu šancu dostať sa do siene slávy. Nehovoriac o tom, že v roku 2003 dosiahol, dá sa povedať svoj jediný úspech (Lester B. Pearson Award súčasnú Lindsay Trophy) a to práve vtedy sa zišla snáď najmenšia konkurencia kvalitných útočníkov za posledných 30 rokov. Jágr mal svoje "washingtonské" obdobie, Sakic zranený, Lemieux klasicky neodohral celú sezónu.. A tak sa preťahoval s kým? Bertuzzi? Nie zlý hráč, ale vidieť ho v TOP 5 NHL - tak to asi je niekde chyba.. Hejduk, ktorý je prototyp 25 gólového strelca s vydareným rokom keď mu nabíja zázračne zdravý Forsberg? Demitru? Glenna Murraya?! Áno tí všetci boli v tej dobe v TOP 10 kanadského bodovania...
Navyše Näslund za celú svoju kariéru nepreliezol ako kapitán resp. vo Vancouveri druhé kolo playoff a mal povesť lenivého útočníka, na ktorého musí makať celá lajna.
Ouu man, nestrieľaj tak naprázdno so slovom legenda...
no o hokeji toho moc nevies. Naslund patri medzi najvyznamnejsich svedou...celkovo....je to legenda ci sa to to paci alebo nie...

//autoeditácia príspevku (17 Jan 2011, 15:24)
guess.whoo napísal:tak si zober, ze by si bol ty Moore. Tvojou ulohou je vyviezt z rovnovahy Naslunda. Das mu hit, potom ti zlomia krcnu chrbticu. Podla tvojich vyjadreni by si si povedal.."ved co, zasluzil som si to". Pacilo by sa ti to?

kebyze chcem naslunda jak to ty hovoris "vyviest z rovnovahy" nedam mu hit na hlavu!!!
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

vies kto je vyznamny svedsky hokejista? Sundin, Lidstrom, Alfredsson, Sedinovci napriek nizkemu veku...vsetky tvoje prispevky postradaju akykolvek nezaujaty prehlad, tipujem ta tak na 13 rokov
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Naslund je tiez jeden z tych lepsich a urcite ma svoje miesto v historii klubu. avsak ani zdaleka nedosahoval kvalit vyssie spominanych hokejistov
Napísať odpoveď