PS: Raul, aj ked uz hra inde, zostane navzdy legendou REALU
druhy je samozrejme IVAN ZAMORANO
A čo tak zmeniť veľkosť obrázka.Datsyuk13 napísal:pretoze sa mi nechce zhanat avatar v pozadovanej velikosti tak som tam dal Todda...sak co.. sympatak jak sympatak
begbeee napísal:No v zmysle fyzickej krásy to nevyhral ani s Datsyukom
Bertuzzi iba chranil svojho kapitana.. je to jeden z najlepsich kanadanou. to ze vie hrat na telo neznamena ze je to bitkar..kazdy kto odohral viac zapasov sa uz v NHL bil...patri to k tomu.. aj tak boze Moore aj tak by o nom nikto ani len nevedelPilifo napísal:Pre niekoho sú možno najväčší drsňáci a bitkári sympaťáci, čo už...
Pilifo napísal:Pre niekoho sú možno najväčší drsňáci a bitkári sympaťáci, čo už...
Nechcem ísť do offtopicu, ale hokej je mojím koníčkom už nejaký ten piatok. Bertuzzi je tvrdý hráč, ktorý sa nebojí zhodiť ani rukavice ale od bitkára má ďaleko. To, že je niekto bitkár ale tiež neznamená, že je zákerný. A to čo spravil Bertuzzi bolo jedna z najzákernejších vecí v histórii hokeja. To, že Moore mal predtým incident s Näslundom na veci nič nemení. Kapitán sa chráni zhodením rukavíc a nie sekerou odzadu na krčnú chrbticu.Datsyuk13 napísal:bla bla bla
begbeee napísal:Nechcem ísť do offtopicu, ale hokej je mojím koníčkom už nejaký ten piatok. Bertuzzi je tvrdý hráč, ktorý sa nebojí zhodiť ani rukavice ale od bitkára má ďaleko. To, že je niekto bitkár ale tiež neznamená, že je zákerný. A to čo spravil Bertuzzi bolo jedna z najzákernejších vecí v histórii hokeja. To, že Moore mal predtým incident s Näslundom na veci nič nemení. Kapitán sa chráni zhodením rukavíc a nie sekerou odzadu na krčnú chrbticu.
//: A aby som nezabudol, za tie kecy, že Moore by bol/je aj tak iba hovno by si odo mňa mal dostaťale načo kopať do mŕtveho koňa, však?
Point napísal:datsyuk.. to co si povedal, ze krcnu chrbticu mu zlomili ti co na neho skocili je uplna hlupost..pozri si video toho uderu.. a je tam krasne vidiet, ze ked ten Moor dostane ranu, pada k zemi..tak hlavou tak narazi na lad, ze je uplne jasne, ze sa ta chrbtica zlomila vtedy..pretoze potom ju uz ma na boku a v jednej polohe ked na neho skaco ti hraci..cize vtedy sa nemala ako zlomit.. btw.. "pomstit" zakrok na kapitana .. OK to beriem.. ale ODZADU? ked je ti toto sympaticke tak mi ta je luto (btw, lezali na nom 3 s tym bertuzim)
no o hokeji toho moc nevies. Naslund patri medzi najvyznamnejsich svedou...celkovo....je to legenda ci sa to to paci alebo nie...begbeee napísal:LOL WUT?
Markus Näslund a legenda? Viem, že fanúšikovia Canucks sú dosť sebavedomí, ale mierni slová.
Näslund nemá ani najmenšiu šancu dostať sa do siene slávy. Nehovoriac o tom, že v roku 2003 dosiahol, dá sa povedať svoj jediný úspech (Lester B. Pearson Award súčasnú Lindsay Trophy) a to práve vtedy sa zišla snáď najmenšia konkurencia kvalitných útočníkov za posledných 30 rokov. Jágr mal svoje "washingtonské" obdobie, Sakic zranený, Lemieux klasicky neodohral celú sezónu.. A tak sa preťahoval s kým? Bertuzzi? Nie zlý hráč, ale vidieť ho v TOP 5 NHL - tak to asi je niekde chyba.. Hejduk, ktorý je prototyp 25 gólového strelca s vydareným rokom keď mu nabíja zázračne zdravý Forsberg? Demitru? Glenna Murraya?! Áno tí všetci boli v tej dobe v TOP 10 kanadského bodovania...
Navyše Näslund za celú svoju kariéru nepreliezol ako kapitán resp. vo Vancouveri druhé kolo playoff a mal povesť lenivého útočníka, na ktorého musí makať celá lajna.
Ouu man, nestrieľaj tak naprázdno so slovom legenda...
guess.whoo napísal:tak si zober, ze by si bol ty Moore. Tvojou ulohou je vyviezt z rovnovahy Naslunda. Das mu hit, potom ti zlomia krcnu chrbticu. Podla tvojich vyjadreni by si si povedal.."ved co, zasluzil som si to". Pacilo by sa ti to?