Slobodomurari, Illuminati + New World Order
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Slobodomurari, Illuminati + New World Order
LOL. Aké tisícky videí a článkov? A ako vieš, že sú pravdivé? Ako im môžeš uveriť, keď neveríš "korporátnym médiám"? A ako "viac" by sa už mohli prezradiť, keď už teda podľa teba takéto weby šíria o nich pravdu a dokonca aj detailné "zaručené" informácie o ich fungovaní a o ich štruktúre? Veď tam už nie je čo prezrádzať, vy už dokonca aj viete, kto Slobodomurár je a kto nie (napríklad drísty o Miklošovi a Radičovej). O tom zmazaní som to iba načrtol, nesnaž sa ma charakterizovať ako jednoduchého jedinca, ktorý si myslí, že zmazaním niečoho sa problém vyrieši. To bola iba jedna z mojich podotázok vrámci tejto polemiky.
Píše sa o tom vo veľa knihách a "určite tam netárajú" - a toto vieš, prosím ťa, odkiaľ? To, že je to v knihách, znamená automaticky, že je to pravda? Aj o popieraní Holokaustu sa napísalo X kníh, znamená to, že píšu pravdu a že sa žiaden Holokaust nekonal?
Ja ti žiadne dôkazy dávať nebudem, pretože ti nemám čo vyvrátiť, pretože ty si tu žiaden dôkaz nepoložil a teda logicky ja nemám prečo oponovať. Ty si ten, kto nám chce niečo dokázať, nedarí sa ti to, prečo by som sa snažil o vyvracanie a podkladanie dôkazmi? Ja nemám TA3, nesledujem hlavné správy a na záver už roky nežijem na Slovensku, teda nie som "masírovaný" tebou spomínanými médiami.
No a k uzavretiu - z čoho si práve ty získal dojem, že o tom viem "najmenej"? Z toho, že o nich čítaš kadejaké konšpiračné teórie na pochybných weboch? Alebo máš vešteckú guľu, prípadne snažíš sa zhodiť moje vedomosti iba preto, lebo ti nesedí môj negatívny postoj voči tvojej téme a preto sa snažíš takto hlúpo argumentovať? Nebuď smiešny.
Píše sa o tom vo veľa knihách a "určite tam netárajú" - a toto vieš, prosím ťa, odkiaľ? To, že je to v knihách, znamená automaticky, že je to pravda? Aj o popieraní Holokaustu sa napísalo X kníh, znamená to, že píšu pravdu a že sa žiaden Holokaust nekonal?
Ja ti žiadne dôkazy dávať nebudem, pretože ti nemám čo vyvrátiť, pretože ty si tu žiaden dôkaz nepoložil a teda logicky ja nemám prečo oponovať. Ty si ten, kto nám chce niečo dokázať, nedarí sa ti to, prečo by som sa snažil o vyvracanie a podkladanie dôkazmi? Ja nemám TA3, nesledujem hlavné správy a na záver už roky nežijem na Slovensku, teda nie som "masírovaný" tebou spomínanými médiami.
No a k uzavretiu - z čoho si práve ty získal dojem, že o tom viem "najmenej"? Z toho, že o nich čítaš kadejaké konšpiračné teórie na pochybných weboch? Alebo máš vešteckú guľu, prípadne snažíš sa zhodiť moje vedomosti iba preto, lebo ti nesedí môj negatívny postoj voči tvojej téme a preto sa snažíš takto hlúpo argumentovať? Nebuď smiešny.
ja mam dokazov dost ...zato ze to je na webe nemusi to byt vsetko klamstvo...cim viac sa o tom dozvies tim ti to vsetko viac do seba zapada a neviem este ake dokazy chces,ja ich mam plno a stacia mi tie co su...ak myslis dokazy typu aby sa Amerika jeden den oficialne priznala a povedala:''my sme iluminati'' tak take to nikdy nebude...a vlasntne bude ale to uz bude neskoro ked tu uz budu vsetci ocipovany bez pravomoci...presne o toto im ide...nepodstatne veci ktore ludia neriesia v beznom zivote a riesia nejake ine hluposti len aby o tom najmenej vedeli a zaujimali sa o to ako napr. ty...ale dobre podla teba nic neni pravda
v knihach vsetky co som precital a bolo mi to uz jasne milion videi clankov stranok a ani jedna neni pravdiva...jasne a ty mi daj dokaz ze to neni pravdive...ak si vies dat suvislosti co prebiehaju vo svete(ocipvanie ludi do roku 2012 povinne,11.9.2001, chripky epidemie....milion dalsich veci ale tie asi vies ked si neni taky ''jednoduvhy jedinec'') a spojis ich s dokazmi o iluminatoch a nwo tak to aj dava zmysel,vsak ty si to uvedomis ale to uz bude neskoro
ked mas dokazov dost, tak uz konecne aspon jeden pridaj
To nie je tak ďaleko, to tu hádam aj vydržíme a zistíme, či si mal pravdu.ocipvanie ludi do roku 2012 povinne
-
Stoporko
VIP
k tomu čipovaniu - načo čipovať ľudí? Je to nápadné, drahé a nerentabilné z finančného hľadiska + ľudia čítajúci Bibliu a mnoho ostatných sa bude búriť. Jednoduchšie je rozdať ľuďom mobil v akcii za 1euro
Ak to bude nejaký inteligentný gejfón alebo niečo podobné, o to lepšie - článok so žalobou voči applu a spol. pre nevyžiadané zbieranie súkromných info skrze aplikácie som tu už niekde dával. Záver - nekupovať inteligentný telefón a na starom nemať GPS. Čipovanie solved.
-
tehla
Stoporko - robia sa vyskumy, ako davať čipy napr. už aj do liekov - liek ťa ma upozorniť prostrednictvom čipu sms-kou na mobil, že ho maš užiť:
http://zpravy.idnes.cz/polkni-prasek-up ... anicni_brm
rok 2012 sa aj mne zda nerealny - "nepoznaš dňa ani hodiny"..., ale mne sa zda ako strašne naivny človek, ktory si nechce ani za svet pripustiť, že "čipova realita" by sa mohla zneužiť - ako xy veci v historii, a považuju to za skvely napad a odporcov za konšpiračnych teoretikov....To už je rovno na smiech, taky človek musi žiť v strašnom sebaklame
http://zpravy.idnes.cz/polkni-prasek-up ... anicni_brm
rok 2012 sa aj mne zda nerealny - "nepoznaš dňa ani hodiny"..., ale mne sa zda ako strašne naivny človek, ktory si nechce ani za svet pripustiť, že "čipova realita" by sa mohla zneužiť - ako xy veci v historii, a považuju to za skvely napad a odporcov za konšpiračnych teoretikov....To už je rovno na smiech, taky človek musi žiť v strašnom sebaklame
-
P3Bo
Guru wannabe
Pri tejto vete som sa pozastavil a povedal si že takej osobe ktorá všade bola všetko videla a pravdu už vie naozaj o diskusiu nejde. Snáď len o provokáciu sa čudujem že sa niekomu vôbec chcelo odpisovať na príspevok tebe čo nás strhneš zo stola svojimi "dôkazmi". A ideš sa tu dokonca vyvyšovať nad užívateľmi ktorých názory si vážim. To nie je apelácia ku tebe a skôr ku ostatným.Korag napísal: no co podme diskutovatco vam dosli slova?
beardie: absolutne mimo si...ja som tu neni kopirovaci stroj...3 strany dozadu alebo kolko som sem dal napr.serial serioznejsi to je len o hudobnom priemysle...dalsich x knih existuje nato ale urcite to nezistis tak ze tu budes lofet na stolicke a furt kvakat daj sem nejake dokazy...ked chces najdes si ich aj sam a tak to ma byt, k comu by bolo kebyze ti niekt druhy stale nieco sem dava ked aj tak tomu neuveris
//autoeditácia príspevku (16 Jan 2011, 10:52)
ved som len chcel aby sem este niekto pisal inak by to tu bolo prazdne...sa nezblazni zase ja sa nad nikym nepovysujem
//autoeditácia príspevku (16 Jan 2011, 10:52)
co z toho robis chaos?P3Bo napísal:Pri tejto vete som sa pozastavil a povedal si že takej osobe ktorá všade bola všetko videla a pravdu už vie naozaj o diskusiu nejde. Snáď len o provokáciu sa čudujem že sa niekomu vôbec chcelo odpisovať na príspevok tebe čo nás strhneš zo stola svojimi "dôkazmi". A ideš sa tu dokonca vyvyšovať nad užívateľmi ktorých názory si vážim. To nie je apelácia ku tebe a skôr ku ostatným.
//autoeditácia príspevku (16 Jan 2011, 10:48)
Pri tejto vete som sa pozastavil a povedal si že takej osobe ktorá všade bola všetko videla a pravdu už vie naozaj o diskusiu nejde. Snáď len o provokáciu sa čudujem že sa niekomu vôbec chcelo odpisovať na príspevok tebe čo nás strhneš zo stola svojimi "dôkazmi". A ideš sa tu dokonca vyvyšovať nad užívateľmi ktorých názory si vážim. To nie je apelácia ku tebe a skôr ku ostatným.
tehla:
Inak máš pravdu, všetko sa dá zneužiť, ale zase treba sa na to pozerať reálne a nie tu fanaticky tvrdiť, že do roku 2012 budeme všetci len očipované stroje.
Kód: Vybrať všetko
Není třeba čip využívat u běžných léků, ale v případě některých nemocí je životně důležité medikamenty brát přesně v daných intervalech. List Die Welt připomíná například pacienty po transplantaci ledvin nebo trpící Alzheimerovou chorobou.
Jen ve Spojených státech ročně umírá na dvě stě tisíc lidí kvůli tomu, že si pravidelně nevzali svůj lék.Re: Slobodomurari, Illuminati + New World Order
hughito ja som sa snazil byt tiez realista a hovorit si ze to je hovadina ale vsetk nasdvedcuje tomu ze to tak bude:
http://nwoo.org/view.php?nazevclanku=sl ... 2010120033
http://nwoo.org/view.php?nazevclanku=sl ... 2010120033
-
Stoporko
VIP
hughito - nikto súdny a triezvy nemá prečo tvrdiť, že VŠETCI tu do 2010 budeme očipované mašinky. No je rozumné zamyslieť sa nad skutočnou prospešnosťou a nutnosťou najnovších technológií. Viď aj to pripomínanie liekov - ak je niekto fakt tak blbý a nie je schopný si vziať liek presne načas (ak je to nutné), tak je to proste blbec. V najhoršom prípade existujú hodinky, budíky... ak mu nepomôže ani to, tak sa prikláňam na stranu prirodzeného výberu. Tak isto aj GPS v mobile - NAČO??? Ak neviem trafiť do cieľa sám, použijem mapu. Ak mapu nemám/neviem s ňou narábať, tak si ju kúpim a naučím sa. Ak sa potrebujem rýchlo dostať z bodu A do bodu B v aute, tak použijem kúpenú GPS v aute. Ak sa fest ponáhľam peši, tak existujú taxíky alebo MHD alebo sa proste ponáhľať nebudem a vytiahnem z vrecka mapu. Kto používa GPS a nevie robiť s mapou, tak je s ním niečo v neporiadku. Takto by sa dalo pokračovať donekonečna - dnešné technológie z nás robia otrokov seba samých - sami sa skrze technológie nútime spoliehať sa na tie technológie a nie na seba samých a svoj mozog.
2010? to uz bolo snad do 2012 si myslel...inak ano tie lieky mas pravdu ale zber si uz len to kolko skupin toto vyuzije: dochodci,postihnuti atd... a navyse je doba kde sa stale nieco meni a obycajna mapa tu nebude vecne preto sa davaju taketo ''novinky'' aby si ludia mysleli ze im to ma nejako pomoct a pritom to mozu byt uplne zbytocnosti
Konšpiračné teórie tu boli vždy, niektorú sú "viac" na úrovni, niektoré menej. Tie viac na úrovni vyzerajú fakt dôveryhodne a jasne, proste 100% pravda, len čo, keď sa už toľkokrát ukázalo, že sú to nezmysli.
Ja som ohľadne týchto vecí skeptik i keď pár rokov dozadu som to žral všetko.
Ja som ohľadne týchto vecí skeptik i keď pár rokov dozadu som to žral všetko.
-
seth82
Darca
Korag: Z úvodu, ten odkaz z webu NWOO si nechaj. Správaš sa presne tak, ako som popísal v mojej prvej reakcii na teba, ešte sa určite dočkáme aj copypasty z propu a zvedavec.org.
Písal som hádam niekde, že to, čo je na webe, musí byť klamstvo? Teda ak máš dôkazov dosť, poprosím o ich zverejnenie, možno ma presvedčíš. Zároveň sa chcem spýtať - akéže to nepodstatné hlúposti ja riešim v živote? A nezaujímam sa o to? Veď tu o tom s tebou diskutujem, takže asi sa o to logicky aj zaujímam. Ako som už napísal v mojom príspevku vyššie, nič ti dokazovať nebudem, pretože ty síce vraj dôkazy o tom všetkom máš, ale nechceš sa s nami o ne podeliť, teda ti nemám čo dokazovať.
Ja nebudem čítať nejaké knihy, ktoré si prečítal ty a teda už o tých dôkazoch vieš. Ja chodím denne do práce a ešte popri tom študujem, nebudem mrhať už aj tak drahocenný čas na čítanie desiatok kníh, keď ty si už všetky prečítal a môžeš nám sem šľahnúť nejaký výcuc s dôkazmi, veľmi by sme to uvítali.
Ešte takto - čo máš z toho, že "o tom všetkom vieš"? Píšeš, že aj tak budeme všetci očipovaní, nebolo by lepšie, ak by si o "tom všetkom" radšej nevedel, "nepospájal by si si súvislosti" a žil by si krásnym, bezstarostným životom presne tak, ako my? Čo máš z toho, že nám tu o tom kuvikáš? Veď sú to predsa najmocnejší ľudia na zemi, všetko kontrolujú a všetko vlastnia, takže proti nim aj tak ty nemáš šancu. Fakt ma to zaujíma, doslova ma to fascinuje, že čo ty a tebe podobní z toho máte. No a na záver - popracuj na svojej gramatike, z niektorých chýb mi až zuby drnčali...
tehla: radšej budem žiť život v sebaklame, ako mám kuvikať, strašiť a rumádzgať nad niečím, čo aj tak podľa vás samotných aj tak nemôžem zmeniť. Mať nočné mory z toho, že ma v noci očipuje Soroš a Slobodomurári a že ma budú vo dne v noci sledovať, to radšej budem žiť v sladkej nevedomosti. Čo máš z toho ty, že sa denno denne strachuješ a snažíš sa šíriť medzi ostatnými svoju paniku?
//ešte som zabudol na jednu vec, tento obrázok, určite je pravdivý
Písal som hádam niekde, že to, čo je na webe, musí byť klamstvo? Teda ak máš dôkazov dosť, poprosím o ich zverejnenie, možno ma presvedčíš. Zároveň sa chcem spýtať - akéže to nepodstatné hlúposti ja riešim v živote? A nezaujímam sa o to? Veď tu o tom s tebou diskutujem, takže asi sa o to logicky aj zaujímam. Ako som už napísal v mojom príspevku vyššie, nič ti dokazovať nebudem, pretože ty síce vraj dôkazy o tom všetkom máš, ale nechceš sa s nami o ne podeliť, teda ti nemám čo dokazovať.
Ja nebudem čítať nejaké knihy, ktoré si prečítal ty a teda už o tých dôkazoch vieš. Ja chodím denne do práce a ešte popri tom študujem, nebudem mrhať už aj tak drahocenný čas na čítanie desiatok kníh, keď ty si už všetky prečítal a môžeš nám sem šľahnúť nejaký výcuc s dôkazmi, veľmi by sme to uvítali.
Ešte takto - čo máš z toho, že "o tom všetkom vieš"? Píšeš, že aj tak budeme všetci očipovaní, nebolo by lepšie, ak by si o "tom všetkom" radšej nevedel, "nepospájal by si si súvislosti" a žil by si krásnym, bezstarostným životom presne tak, ako my? Čo máš z toho, že nám tu o tom kuvikáš? Veď sú to predsa najmocnejší ľudia na zemi, všetko kontrolujú a všetko vlastnia, takže proti nim aj tak ty nemáš šancu. Fakt ma to zaujíma, doslova ma to fascinuje, že čo ty a tebe podobní z toho máte. No a na záver - popracuj na svojej gramatike, z niektorých chýb mi až zuby drnčali...
tehla: radšej budem žiť život v sebaklame, ako mám kuvikať, strašiť a rumádzgať nad niečím, čo aj tak podľa vás samotných aj tak nemôžem zmeniť. Mať nočné mory z toho, že ma v noci očipuje Soroš a Slobodomurári a že ma budú vo dne v noci sledovať, to radšej budem žiť v sladkej nevedomosti. Čo máš z toho ty, že sa denno denne strachuješ a snažíš sa šíriť medzi ostatnými svoju paniku?
//ešte som zabudol na jednu vec, tento obrázok, určite je pravdivý
seth82: no jasne a zas gramatika jako to u ''mudrych'' ludi ako ty byva, to milujem ked tu ides uzivatela obvinovat za gramatiku pritom si uplne OT...a navyse som to pisal o 1 v noci a nebol som uplne pri zmysloch...jako keby som ti tu mohol napisat co chces gramaticky spravne...
ale spat k teme: ok budem ti tu davat dokazy lebo si tu hnijes na stolicke a nevies pohnut prstikom a pritom ich mas cez google do 3 sec vyhladane ale ok:
asi najdvoverihodnejsia kniha:
http://www.martinus.sk/?uItem=11397
pdf forma:http://www.dio.sk/pdefka/totalitni_svetovlada.pdf
videa,dokumenty:
http://www.cucaj.sk/index.php?topic=104197.0,
http://true-lies.blog.cz/0911/illuminati-dokument-en,
http://www.sightlessworld.wz.cz/modules ... int&sid=78,
http://www.tvina.sk/index.php?zobraz=vi ... v&hraj=725,
http://www.videacesky.cz/serialy-online ... u-1-odkazy
napr. toto som nasiel narychlo ked este budes chcet tak ti sem nieco hodim a mozme sa o tom bavit...
no a co mam ze o tom vsetkom viem? cim viac ludi to bude vediet tym lepsie a bude sa moct s tym nieco urbit,cim viac ludi to vie tym bude vacsia sanca na demokraciu ale vdaka takym ako ty co sa tomu brania to tak asi nikdy nebude...presny plan iluminatov,pekne im v tom pomahas
///k tomu obrazku vacsiu absurdnost som v zivote nevidel
ked toto je tvoja reakcia na iluminatov tak ty o tom fakt nic nevies, nikde na serioznych strankach som taku hlupost nevidel...obvinujes celu konspiracnu teoriu vdaka nejakemu uzivatelovi co si z toho robi srandu? hm tak len tak dalej
ale spat k teme: ok budem ti tu davat dokazy lebo si tu hnijes na stolicke a nevies pohnut prstikom a pritom ich mas cez google do 3 sec vyhladane ale ok:
asi najdvoverihodnejsia kniha:
http://www.martinus.sk/?uItem=11397
pdf forma:http://www.dio.sk/pdefka/totalitni_svetovlada.pdf
videa,dokumenty:
http://www.cucaj.sk/index.php?topic=104197.0,
http://true-lies.blog.cz/0911/illuminati-dokument-en,
http://www.sightlessworld.wz.cz/modules ... int&sid=78,
http://www.tvina.sk/index.php?zobraz=vi ... v&hraj=725,
http://www.videacesky.cz/serialy-online ... u-1-odkazy
napr. toto som nasiel narychlo ked este budes chcet tak ti sem nieco hodim a mozme sa o tom bavit...
no a co mam ze o tom vsetkom viem? cim viac ludi to bude vediet tym lepsie a bude sa moct s tym nieco urbit,cim viac ludi to vie tym bude vacsia sanca na demokraciu ale vdaka takym ako ty co sa tomu brania to tak asi nikdy nebude...presny plan iluminatov,pekne im v tom pomahas
///k tomu obrazku vacsiu absurdnost som v zivote nevidel
-
tehla
A to je presne ten dôvod, prečo sa ja tebu už NEZAOBERAM. ži ako chceš, všetci mame svoju cestuseth82 napísal:radšej budem žiť život v sebaklame, to radšej budem žiť v sladkej nevedomosti.
-
P3Bo
Guru wannabe
Vzhľadom k tomu, že pastuješ niečo o čom nemáš ani šajn tak pôjdem rad radom postupne kedže aj ja som si ten zákon Reconciliation Act HR. 4872 prečítal (čo sa o tebe povedať nedá a konšpiráciu nenašiel
why do we need conspiracy theories ...because 1/4 of population is retarded
Toto je vízia autora nie obsah zákonanwo napísal:Příjdete pak do nemocnice, zapípáte si u dveří, automat zahlásí, kam se máte vydat, lékař bude mít v mžiku údaje na monitoru a může stanovovat diagnósu, recept se zapíše na zdravotní kartu. Pak půjdete do lékárny, tam zapípáte zase, automat vydá přidělené léky, které budou v tom horším případě posílat SMS na mobil, pokud na ně zapomenete.
Podčiarknutá pasáž je článkom v zákone rád by som však vedel odkiaľ autor čerpá svoje prorocké "v praxi". Kedže zákon jasne ustanovuje že všetko má byť consistent with the privacy protections Ja vo vzťahu pacient -ministerstvo zdravotníctva tretiu stranu nevidím.( a určite sa trhom myslí bazén omg xD)nwo napísal:Zákon definuje, že ministr zdravotnictví bude zodpovědný za přípravu analýz pro budoucí trhy,to v praxi znamená, že informace z onoho registru budou poskytnuty třetím stranám a funkce zdravotních karet se může rozšiřovat i na jiné služby
zlatý klinec programu , poprosím teda aby sme sa pozreli do zákona a našli zmienku o nejakých čipoch. Pretože class II device jenwo napísal:Dále definuje dvě možnosti jak člověk bude moci s touto vymožeností existovat, RFID bude buď na kartě (III Device) nebo implantovatelné (II Device), bohužel není definováno (I Device).
V zákone sa hovorí o registrácií implantovaných zariadení ako sú umelé kĺby.. Čiže v skratke sa ma spraviť register implantovaných zariadení do tela ktoré boli použité alebo pomáhajú k životu. Nič o čipovaní nič o nwo a osobne by som autorovi článku doprial nejakú tu hodinku angličtiny a psychológa navyšewiki napísal:Class II devices are those for which general controls alone are insufficient to assure safety and effectiveness,...... Examples of Class II devices include powered wheelchairs, infusion pumps, and surgical drapes.
ehm ...čip ? where?nwo napísal:Každý občan spojených států je povinnen mít kartu nebo čip do konce roku 2012.
schválne jediná poznámka v celom zákone a class II device that is implantable,life-supporting, or life-sustaining.nwo napísal: Pokud někdo nevěří, stačí si zadat vyhledat v zákoně výraz „implant“
why do we need conspiracy theories ...because 1/4 of population is retarded
Korag:
Je dosť smutné čo považujú niektorý ľudia za dôveryhodné...
Takúto literatúru ja nazývam doslova "bulvárnou faktografiou", je to niečo podobné ako Suvorovove knihy ktoré sú zase "bulvárnou históriou faktu". Najviac by ma zaujímali tie dôkazy o ktorých tu hovoríš, spolubývajúci má túto knihu a teda mi kľudne napíš stranu s tými neuveriteľnými dôkazmi. To už spomínaný Suvorov píše s faktami a s nich nakoniec vykonštruuje totálnu blbosť ako napríklad jeho známych milión sovietskych výsadkárov. A presne takáto mi tá kniha prišla, ja som ani nemal silu to dočítať, u Suvorova som jeho "dielo" dočítal lebo ma celkom bavili tie jeho uletené myšlienkové pochody. Ale tu v tejto Herzánovej knihe to bol horor, však on tam píše o novodobých koncentračných táboroch v ČR a neviem kde všade po svete.
Je to proste kniha ktorá sa hodí do doby globalizácie, je jedno že je v nej len zlomok pravdy na ktorej je vystavaná veža neuveriteľných bežnému človeku neznámych "skutočností".
A možno by vám len stačilo si prečítať knihu ktorá naozaj patrí do literatúry faktu na hocijakú tému aby ste videli ako to má vyzerať.
Je dosť smutné čo považujú niektorý ľudia za dôveryhodné...
Takúto literatúru ja nazývam doslova "bulvárnou faktografiou", je to niečo podobné ako Suvorovove knihy ktoré sú zase "bulvárnou históriou faktu". Najviac by ma zaujímali tie dôkazy o ktorých tu hovoríš, spolubývajúci má túto knihu a teda mi kľudne napíš stranu s tými neuveriteľnými dôkazmi. To už spomínaný Suvorov píše s faktami a s nich nakoniec vykonštruuje totálnu blbosť ako napríklad jeho známych milión sovietskych výsadkárov. A presne takáto mi tá kniha prišla, ja som ani nemal silu to dočítať, u Suvorova som jeho "dielo" dočítal lebo ma celkom bavili tie jeho uletené myšlienkové pochody. Ale tu v tejto Herzánovej knihe to bol horor, však on tam píše o novodobých koncentračných táboroch v ČR a neviem kde všade po svete.
Je to proste kniha ktorá sa hodí do doby globalizácie, je jedno že je v nej len zlomok pravdy na ktorej je vystavaná veža neuveriteľných bežnému človeku neznámych "skutočností".
A možno by vám len stačilo si prečítať knihu ktorá naozaj patrí do literatúry faktu na hocijakú tému aby ste videli ako to má vyzerať.
-
seth82
Darca
Korag: čo to melieš? Tvojej gramatike som venoval jednu vetu, pričom zvyšok môjho relatívne dlhého príspevku bol celkom k veci. Pokiaľ máš problém s identifikovaním podstaty, nemal by si tu vôbec diskutovať. Bohužiaľ svet je taký a tí, ktorí majú problém s vlastnou rečou, teda tí, ktorí robia gramatické chyby, nepôsobia na ostatných veľmi solídnym dojmom. Je to tvoj problém, zmier sa s tým. Vyhovárať sa na bytie a nebytie pri zmysloch je doslova trápne. Ak vieš, že máš problém s gramatikou o jednej v noci, tak spi a nevypisuj tu.
Tú znášku zhovadilostí, ktorú si mi poslal, ja nepovažujem za dôkazy. A prečo? Pretože si prečítaj tento môj príspevok ešte raz http://www.hojko.com/post1567298.html#p1567298 A znovu ti napíšem, ak to máš problém pochopiť na prvý krát - ja žiadne tvoje knihy čítať nebudem, vo svojom voľnom čase praktizujem iné aktivity.
Takže neposielaj mi tu kadejaké weby, ktoré by som mal čítať, alebo kadejaké knihy, ktoré by som mal čítať, ale daj mi tu DôKAZY, ktoré potvrdia, že nám všetkým vládnu Illuminati a Slobodomurári a Soroš. Ty si to už predsa všetko prečítal a preštudoval, tak hádam nám môžeš spraviť súhrn. To nie je o mojej lenivosti, to je o tom, čo som už spomenul skôr - pracujem denne a ešte je k tomu všetkému skúškové obdobie, takže ja nemám čas na takéto veci (áno, na napísanie zopár príspevkov na fóre čas mám, to nie je tak časovo náročná aktivita ako študírovanie materiálov, ktoré si poslal).
Zaujímavé, že poznáš detailne plány Illuminati. Vieš ako to v skutočnosti je? Je to všetko vytvorené takými tmármi ako si ty. Ten ťažký dríst o tom, že ak tomu neverím, tak v podstate pomáham ich plánu je vlastne váš spôsob "odfajčenia" diskutérov/ľudí s vám odporujúcim názorom - je to taľafatka, každý, kto s vami nesúhlasí, je vlastne súčasťou ich plánu a tým je diskutujúci s opozičným názorom akože odrovnaný. To je asi tak všetko. A zašli sem aspoň jednu serióznu stránku, keď si ich už toľko prečítal, pretože ja som zatiaľ žiadnu nenašiel.
tehla: trápny return, na nič si neodpovedal, iba sa ma celkom neefektívne snažíš potopiť. Tvoju taktiku už ale poznám, je mi jedno, či sa budeš so mnou zaoberať, ja sa budem zaoberať tebou, pokiaľ sa tu budú objavovať bludy ako na Prope. HOWGH.
Tú znášku zhovadilostí, ktorú si mi poslal, ja nepovažujem za dôkazy. A prečo? Pretože si prečítaj tento môj príspevok ešte raz http://www.hojko.com/post1567298.html#p1567298 A znovu ti napíšem, ak to máš problém pochopiť na prvý krát - ja žiadne tvoje knihy čítať nebudem, vo svojom voľnom čase praktizujem iné aktivity.
Takže neposielaj mi tu kadejaké weby, ktoré by som mal čítať, alebo kadejaké knihy, ktoré by som mal čítať, ale daj mi tu DôKAZY, ktoré potvrdia, že nám všetkým vládnu Illuminati a Slobodomurári a Soroš. Ty si to už predsa všetko prečítal a preštudoval, tak hádam nám môžeš spraviť súhrn. To nie je o mojej lenivosti, to je o tom, čo som už spomenul skôr - pracujem denne a ešte je k tomu všetkému skúškové obdobie, takže ja nemám čas na takéto veci (áno, na napísanie zopár príspevkov na fóre čas mám, to nie je tak časovo náročná aktivita ako študírovanie materiálov, ktoré si poslal).
Zaujímavé, že poznáš detailne plány Illuminati. Vieš ako to v skutočnosti je? Je to všetko vytvorené takými tmármi ako si ty. Ten ťažký dríst o tom, že ak tomu neverím, tak v podstate pomáham ich plánu je vlastne váš spôsob "odfajčenia" diskutérov/ľudí s vám odporujúcim názorom - je to taľafatka, každý, kto s vami nesúhlasí, je vlastne súčasťou ich plánu a tým je diskutujúci s opozičným názorom akože odrovnaný. To je asi tak všetko. A zašli sem aspoň jednu serióznu stránku, keď si ich už toľko prečítal, pretože ja som zatiaľ žiadnu nenašiel.
tehla: trápny return, na nič si neodpovedal, iba sa ma celkom neefektívne snažíš potopiť. Tvoju taktiku už ale poznám, je mi jedno, či sa budeš so mnou zaoberať, ja sa budem zaoberať tebou, pokiaľ sa tu budú objavovať bludy ako na Prope. HOWGH.
Toto sú také fajné veci Korag, nemáš aj vlastný web alebo blog?
Rád by som si počítal niečo. Vieš robím si takú zbierku vecí čo ľudia predpovedali za posledných 30 rokov.