Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Diskusie na politické témy...
Korag
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Príspevok od používateľa Korag »

Rubiki napísal:Korag:

Je dosť smutné čo považujú niektorý ľudia za dôveryhodné...
Takúto literatúru ja nazývam doslova "bulvárnou faktografiou", je to niečo podobné ako Suvorovove knihy ktoré sú zase "bulvárnou históriou faktu". Najviac by ma zaujímali tie dôkazy o ktorých tu hovoríš, spolubývajúci má túto knihu a teda mi kľudne napíš stranu s tými neuveriteľnými dôkazmi. To už spomínaný Suvorov píše s faktami a s nich nakoniec vykonštruuje totálnu blbosť ako napríklad jeho známych milión sovietskych výsadkárov. A presne takáto mi tá kniha prišla, ja som ani nemal silu to dočítať, u Suvorova som jeho "dielo" dočítal lebo ma celkom bavili tie jeho uletené myšlienkové pochody. Ale tu v tejto Herzánovej knihe to bol horor, však on tam píše o novodobých koncentračných táboroch v ČR a neviem kde všade po svete.
Je to proste kniha ktorá sa hodí do doby globalizácie, je jedno že je v nej len zlomok pravdy na ktorej je vystavaná veža neuveriteľných bežnému človeku neznámych "skutočností".
A možno by vám len stačilo si prečítať knihu ktorá naozaj patrí do literatúry faktu na hocijakú tému aby ste videli ako to má vyzerať.
ty o com tu zasa meles? ten spravny sa ozval ako vidim...ten tvoj Suvor ani neviem kto je a ani to nechcem vediet tak hovor k teme...tu knihu si asi necital pretoze tam neni co odsudzovat,pretoze to co v nej Herzan pise(mimochodom bojovnik za ludske prava,vystudovany teolog,aktivista humanitarnych aktivit...) to su neni subjektivne poznatky ale objektivne...vsetko co v nej on pise su citaty alebo fakty ktore uz niekt dolezity povedal...jaka bulvarna faktografia? o com meles? co je na tom bulvarne ked chce svetu ukazat pravdu...tato kniha bola stiahnuta z knizneho predaju a este svoje knihy rozdaval zadarmo na ulici aj ked nic z toho nemal. Asi si si precital kapitolu koncentracne tabory v 21 stoleti ako tak vidim podla tvojej reakcie lebo tu knihu nevies inak skritizovat a pises tu bludy o nej. Ale jedinu konkretnu kritiku vidim vetu ''však on tam píše o novodobých koncentračných táboroch v ČR'' toto tom z tvojej strany nepochopil naco narazas...ci si tym myslel ze to neni pravda alebo co pretoze o nich sa zmienil na konci knihy a dal tomu tak 20 stran takze az ked si ju precitas alebo budes vedet objektivne povedat tvoj kriticky nazor tak potom sa mozme o tom bavit ci to je''bulvarna faktografia'' alebo nie.

//autoeditácia príspevku (16 Jan 2011, 13:13)
seth82 napísal:Korag: čo to melieš? Tvojej gramatike som venoval jednu vetu, pričom zvyšok môjho relatívne dlhého príspevku bol celkom k veci. Pokiaľ máš problém s identifikovaním podstaty, nemal by si tu vôbec diskutovať. Bohužiaľ svet je taký a tí, ktorí majú problém s vlastnou rečou, teda tí, ktorí robia gramatické chyby, nepôsobia na ostatných veľmi solídnym dojmom. Je to tvoj problém, zmier sa s tým. Vyhovárať sa na bytie a nebytie pri zmysloch je doslova trápne. Ak vieš, že máš problém s gramatikou o jednej v noci, tak spi a nevypisuj tu.

Tú znášku zhovadilostí, ktorú si mi poslal, ja nepovažujem za dôkazy. A prečo? Pretože si prečítaj tento môj príspevok ešte raz http://www.hojko.com/post1567298.html#p1567298 A znovu ti napíšem, ak to máš problém pochopiť na prvý krát - ja žiadne tvoje knihy čítať nebudem, vo svojom voľnom čase praktizujem iné aktivity.

Takže neposielaj mi tu kadejaké weby, ktoré by som mal čítať, alebo kadejaké knihy, ktoré by som mal čítať, ale daj mi tu DôKAZY, ktoré potvrdia, že nám všetkým vládnu Illuminati a Slobodomurári a Soroš. Ty si to už predsa všetko prečítal a preštudoval, tak hádam nám môžeš spraviť súhrn. To nie je o mojej lenivosti, to je o tom, čo som už spomenul skôr - pracujem denne a ešte je k tomu všetkému skúškové obdobie, takže ja nemám čas na takéto veci (áno, na napísanie zopár príspevkov na fóre čas mám, to nie je tak časovo náročná aktivita ako študírovanie materiálov, ktoré si poslal).

Zaujímavé, že poznáš detailne plány Illuminati. Vieš ako to v skutočnosti je? Je to všetko vytvorené takými tmármi ako si ty. Ten ťažký dríst o tom, že ak tomu neverím, tak v podstate pomáham ich plánu je vlastne váš spôsob "odfajčenia" diskutérov/ľudí s vám odporujúcim názorom - je to taľafatka, každý, kto s vami nesúhlasí, je vlastne súčasťou ich plánu a tým je diskutujúci s opozičným názorom akože odrovnaný. To je asi tak všetko. A zašli sem aspoň jednu serióznu stránku, keď si ich už toľko prečítal, pretože ja som zatiaľ žiadnu nenašiel.
zas sa rozpisujes o gramatike aj ked som to uzavrel...neries a hovor k veci a nebud OT...ja ked nemam pisat o 1 v noci ked viem ze mam spat tak ty zasa ked mas problem sa zaoberat faktami a studujes tak to tu neries...dam ti stranky ktore vedia o tych dokazoch lepsie nez ja dam ti serioznu knihu a ty povies ze na to nemas cas :D sam si protirecis naco sa tu teda rozpisujes ze chces dokazy? ked ani tolko rozumu nemas ze ja ti ich vyhladam a ty si ich nechces precitat?uz len taku malickost? ty asi ocakavas ze ti zhrnem vsetko co napisali ludia vsade z faktov do jednej vety? to sa mi len osvedcilo to co som uz predtym pisal: cim viac dokazov chces tym si tomu menej schopny uverit...a aj ked ti nieco sem dam tak sa vyhovaras na cas, a skolu a skusky a neviem c vsetko este...tak ked budes mat cas a citat si aj veci co sem podlozim ako fakty tak potom sa tu mozme bavit. NEPIS SEM KED MAS POSRATU SKOLU
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

Korag napísal:ty o com tu zasa meles? ten spravny sa ozval ako vidim...ten tvoj Suvor ani neviem kto je a ani to nechcem vediet tak hovor k teme...tu knihu si asi necital pretoze tam neni co odsudzovat,pretoze to co v nej Herzan pise(mimochodom bojovnik za ludske prava,vystudovany teolog,aktivista humanitarnych aktivit...) to su neni subjektivne poznatky ale objektivne...vsetko co v nej on pise su citaty alebo fakty ktore uz niekt dolezity povedal...jaka bulvarna faktografia? o com meles? co je na tom bulvarne ked chce svetu ukazat pravdu...tato kniha bola stiahnuta z knizneho predaju a este svoje knihy rozdaval zadarmo na ulici aj ked nic z toho nemal. Asi si si precital kapitolu koncentracne tabory v 21 stoleti ako tak vidim podla tvojej reakcie lebo tu knihu nevies inak skritizovat a pises tu bludy o nej. Ale jedinu konkretnu kritiku vidim vetu ''však on tam píše o novodobých koncentračných táboroch v ČR'' toto tom z tvojej strany nepochopil naco narazas...ci si tym myslel ze to neni pravda alebo co pretoze o nich sa zmienil na konci knihy a dal tomu tak 20 stran takze az ked si ju precitas alebo budes vedet objektivne povedat tvoj kriticky nazor tak potom sa mozme o tom bavit ci to je''bulvarna faktografia'' alebo nie.
Práveže tam je čo odsudzovať v tej knihe, ona sa síce číta pekne, ale každý človek čo rozmýšľa tak asi nebude spokojný s obsahom. Musíš rozlišovať medzi citátom a faktom. To že je v knihe veľa citátov neznamená že to sú fakty. Znovu ťa vyzývam nájdi mi tam fakty ktoré dokazujú čo píšeš, lebo mne sa zdá že tam namiesto toho sú len konštrukcie.

A chceš mi povedať že niekde doložil existenciu a činnosť takých táborov ako tam píše? Alebo keď píše o niakom svetovom novom platidle ktoré už vraj existuje, ale ako naschvál nikde nikto nevie ako vyzerá a kde sa nachádza... never slepo všetkým blbostiam...
Korag
Professional
Professional

Rubiki napísal: Práveže tam je čo odsudzovať v tej knihe, ona sa síce číta pekne, ale každý človek čo rozmýšľa tak asi nebude spokojný s obsahom. Musíš rozlišovať medzi citátom a faktom. To že je v knihe veľa citátov neznamená že to sú fakty. Znovu ťa vyzývam nájdi mi tam fakty ktoré dokazujú čo píšeš, lebo mne sa zdá že tam namiesto toho sú len konštrukcie.

A chceš mi povedať že niekde doložil existenciu a činnosť takých táborov ako tam píše? Alebo keď píše o niakom svetovom novom platidle ktoré už vraj existuje, ale ako naschvál nikde nikto nevie ako vyzerá a kde sa nachádza... never slepo všetkým blbostiam...
Aha...fakt sry ale ty si asi tu knihu asi ani nezacal citat pretoze hned na zaciatku sa pise ze vsetko o com pise urcite neni pravda a clovek to pochopi aj sam. Co zas trepes s dokazmi precitaj si teda o tych tvojich koncentracnych taborov a je tam miliony svedectiev faktov a dokazov o tom ze existuju? chces tomu uverit tak to citaj s porozumenim...ked sa ti henta kniha nezda ako dokaz tak tu nemas co robit...si len naivny clovek co v zivote neuveri nejakemu spisvatelovi, ktory ako jeden z mala sa snazil s dobrym umyslom informovat nas ludi a ty este nanho kydas...ty tomu neveris pretoze to neni v hlavnom spravodajstve a nikto seriozny sa tym nezaobera...ale hadaj asi rpeco ked maju pod kontrolu vsetky media
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

ešte raz sa musím spýtať korag kde v zákone sa hovorí o čipovaní ? (na mňa jediného si nereagoval cítim sa byť dotknutý)

//toto nie je chat , chcem vedieť kde sa v zákone(Reconciliation Act HR. 4872) ktorý si uviedol ako dôkaz hovorí o čipovaní
Korag
Professional
Professional

asi preto lebo si ty nevedel reagovat aspon trcha seriozne ako ostatni
omg si spomaleny alebo co? som to stranu dozadu sem daval: http://nwoo.org/view.php?nazevclanku=sl ... 2010120033
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ešte raz korag vieš aký je rozdiel medzi stránkou a zákonom ? toto je môj príspevok keď som povedal že zákon o žiadnom čipovaní nehovorí. Ty si sa ale nevyjadril.
chcem vedieť kde v ZÁKONE sa hovorí o čipovaní. Žiadna stránka žiaden google tu je zákon ktorý si použil ako dôkaz že v USA budú do 2012 všetci očipovaný.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

LOL.
Korag
Professional
Professional

P3Bo napísal:ešte raz korag vieš aký je rozdiel medzi stránkou a zákonom ? toto je môj príspevok keď som povedal že zákon o žiadnom čipovaní nehovorí. Ty si sa ale nevyjadril.
chcem vedieť kde v ZÁKONE sa hovorí o čipovaní. Žiadna stránka žiaden google tu je zákon ktorý si použil ako dôkaz že v USA budú do 2012 všetci očipovaný.
boze tak som si to nevsimol co si napisal ked hned po tebe napisal iny uzivatel reakciu...no a co sa ti nezda? vsetko tam je vysvetlene...to ze ty tu komolis na nejake implantovane cipy do klbov to je kravina a zasterka vyssej moci,takze ty si tomu ako vidim zasa nepochopil
///nechce mi ten tvoj zakon nacitat
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Korag ale to nie je môj zákon je to zákon USA ktorý si ty dal ako dôkaz, ťažko sa načítava lebo ma vyše 2000 strán na ktorých je raz použité slovo implantovaný. Ako som napísal na začiatku píšeš len aby si provokoval a urážal. Zákon som vysvetlil pre tých ktorí mali pochybnosti či náhodou nehovoríš pravdu.
znova si neodpovedal na otázku : kde v zákone sa hovorí o čipovaní. Ak sa ti však nechce dám ti odpoveď že nikde. Ale nemusíš mi veriť kľudne si to prezri ja som tomu venoval dve hodinky ktoré mi nevrátiš. Dohovoril som snáď aj ostatní
Korag
Professional
Professional

ja z neho nevicitam nic lebo neviem moc dobre po anglicky ale urcite verim uzivatelovi viac nez tebe, tomu venujes 2 hodiny a preletis to hned ani nad tym neuvazujes,a on mozno aj cely den s nim sa bez hadat nie so mnou
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Korag: nauč sa chápať jednej veci - ak je v príspevku niečo o gramatike a zvyšok je k téme, príspevok nie je OT. Čo si ty uzavrel ma nezaujíma a čo ja mám riešiť nech nezaujíma zasa teba. Hádam si nedám rozkazovať od nejakého násťročného užívateľa :)

To isté platí aj o zaoberaní sa "faktami". Čo ja tu riešim nech ťa netrápi. Ja tie tvoje zdroje totiž nepovažujem za fakty, ale iba za znášku bludov. Kde som si protirečil? Tretí krát ti zopakujem - nemám čas čítať tie veci, tak mi sem konečne rozpíš tie dôkazy, ktoré si na tých weboch a v knihách našiel. Nechcem nič viac a ani nič menej. Je to ako keby som sa ťa pýtal na obsah 800 strán hrubej knihy a ty by si mi odporučil prečítať si ju. Neviem, čo má spoločné "vlastnenie rozumu" s tým, že ja nemám čas čítať tie veci. Až dospeješ tak budeš mať tiež iné priority (hlavne, že "sa ti nechce" prečítať zákon, ktorý ti poslal P3Bo). Nepísal som nikde, že mi máš zhrnúť fakty do jednej vety, napísal som ti, že ich máš zhrnúť, nevkladaj mi na obrazovku to, čo som nenapísal a snaž sa čítať pozornejšie.

Citujem "čím viac dôkazov chceš, tým si tomu menej schopný uveriť" - LOL. Akých "viac"? Veď si mi tu ešte celý čas žiaden nedal. Tak o čom to točíš...Ja sa nevyhováram, ja opúšťam byt o 7:30 ráno a doma som o 6 večer, pondelok až piatok, plus študujem, myslíš, že mám čas čítať všetky tie materiály? Ja potrebujem študovať úplne iné veci, snaž sa to konečne pochopiť a práve preto som sa dotazoval na stručné zhrnutie tých faktov. Na to budem mať čas, to si prečítam.

Na záver - písať si budem, kde len chcem (píšem tu už viac ako 5 rokov a taký srandista ako ty to určite nezmení), moja škola nie je "posratá" a ty do školičky nechodievaš (nemáš ani náhodou 17 rokov a nie si z Myjavy?)?
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

Ja mám skôr pocit že ja čo som s nej čítal len určené pasáže, mimochodom je veľmi dobre prehľdná tá kniha, som čítal viac ako ty....
Ako píšeš... sám autor spomína že nie všetko musí byť ako on píše. Mal by si pri čítaní viac rozmýšlať, lebo zjavne netušíš čo sú to fakty. a kde je polemika, ktorá tu úplne chýba a pri témach ako je táto by bola obzvlášť potrebná? Autor ponúka len jeden jediný pohľad na vec, ktorý je podľa neho správny a to je ten problém že najskôr je určený cieľ a potom hľadá k tomu aby ho dosiahol fakty pričom to vždy má byť naopak.
Korag
Professional
Professional

seth82 napísal:Korag: nauč sa chápať jednej veci - ak je v príspevku niečo o gramatike a zvyšok je k téme, príspevok nie je OT. Čo si ty uzavrel ma nezaujíma a čo ja mám riešiť nech nezaujíma zasa teba. Hádam si nedám rozkazovať od nejakého násťročného užívateľa :)

To isté platí aj o zaoberaní sa "faktami". Čo ja tu riešim nech ťa netrápi. Ja tie tvoje zdroje totiž nepovažujem za fakty, ale iba za znášku bludov. Kde som si protirečil? Tretí krát ti zopakujem - nemám čas čítať tie veci, tak mi sem konečne rozpíš tie dôkazy, ktoré si na tých weboch a v knihách našiel. Nechcem nič viac a ani nič menej. Je to ako keby som sa ťa pýtal na obsah 800 strán hrubej knihy a ty by si mi odporučil prečítať si ju. Neviem, čo má spoločné "vlastnenie rozumu" s tým, že ja nemám čas čítať tie veci. Až dospeješ tak budeš mať tiež iné priority (hlavne, že "sa ti nechce" prečítať zákon, ktorý ti poslal P3Bo). Nepísal som nikde, že mi máš zhrnúť fakty do jednej vety, napísal som ti, že ich máš zhrnúť, nevkladaj mi na obrazovku to, čo som nenapísal a snaž sa čítať pozornejšie.

Citujem "čím viac dôkazov chceš, tým si tomu menej schopný uveriť" - LOL. Akých "viac"? Veď si mi tu ešte celý čas žiaden nedal. Tak o čom to točíš...Ja sa nevyhováram, ja opúšťam byt o 7:30 ráno a doma som o 6 večer, pondelok až piatok, plus študujem, myslíš, že mám čas čítať všetky tie materiály? Ja potrebujem študovať úplne iné veci, snaž sa to konečne pochopiť a práve preto som sa dotazoval na stručné zhrnutie tých faktov. Na to budem mať čas, to si prečítam.

Na záver - písať si budem, kde len chcem (píšem tu už viac ako 5 rokov a taký srandista ako ty to určite nezmení), moja škola nie je "posratá" a ty do školičky nechodievaš (nemáš ani náhodou 17 rokov a nie si z Myjavy?)?
vidis tak ty zas neries moju gramatiku...taky ako ty ma tu nebude pocuvat ako nejaky pan profesor...ja nemozem riesit tvoje vyhovorky typu studujem,nemam na to cas ale ty mozes riesit moju gramatiku,ja nemozem ty mozes ok :D
aha takze ty si predstavujes pojem konspiracnu teoriu ako nejaky dlhy roman co ti zhrniem do par viet ze? Skadial chodis na taketo myslienky,toto neni nejaky seminar alebo skusky aby to bolo take jednoduche...ako som pvedal ked na to nemas cas neries to,pretoze inak sa to nedozvies, nechces si o tom zistit viac a ziadas druhu osobu aby ti to vysvetlila...ked si neni schopny tak si nepyrtaj ziadne dokazy ked sa nemienis nimi zaoberat...ked si to pozres alebo budes chciet odo mna dalsie tak ti ich dam,popripade budes chciet diskutovat o tom co som ti sem uz dal tak s radostou aj j abudem...naco sa tu budem bavit s takym clovekom co nic nevie a chce zhrnut taku zlozitu vec ako je tato do par riadkov ako nejaky roman...ach jaj ako som povedal s tebou sa uz nemienim zaoberat dokedy neprejavis aspon naznak zaujmu a nezacnes trocha tomu venovat casu...lebo do par viet by ti to nezhrnul nikto!
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ja si predstavujem to, že by nás tu nemali mentorovať teenageri, ktorí ledva chápu, čo sa vo svete deje. Tvoja gramatika je odrazom tvojej osobnosti a tvojho vzdelania. Nemusíš mi nič zhŕňať - stačí, ak mi tu dáš zopár dôkazov, ktoré ma presvedčia o tom, že Slobodomurári naozaj ovládajú celý svet. Ja som ťa nikde nežiadal o rozpísanie deja knihy, žiadam iba o dôkazy. Toť vsjo. Ja nemám čas na čítanie stoviek strán materiálov, nik nepíše, že nemám čas na diskusiu o téme ako takej. Nemýľ si pojmy s dojmami. Ja ťa nikde nežiadam aby si mi to vysvetlil, mne nemusíš nič vysvetľovať, žiadam o dôkazy. Ako som spomenul, čítaj moje príspevky poriadne a prestaň konštruovať to, čo som nikde nepísal. Ja si pýtam dôkazy, pretože sa MIENIM nimi zaoberať. Neviem, kde si sa v mojom texte dočítal, že ak sem dáš dôkazy, tak že sa nimi nebudem mať čas zaoberať. Ja od teba žiadne materiály a weby nepotrebujem, v Angličtine a Nemčine ich je dosť a keďže mne nerobím problém si to prečítať, mám tým pádom logicky prístup k oveľa väčšej množine takých konšpiračných webov, ako ty. Ja chcem iba dôkazy. Tie weby nie sú dôkazy a to isté platí o tých knihách. Ja nepotrebujem nič zhrnúť, chcem dôkazy. Záujem mám, avšak chcem dôkazy.

No a odkiaľ viem, že odkiaľ si? Veď si predsa prečítaj moje bydlisko pod mojím avatarom :psssst: ...
Korag
Professional
Professional

Co? nevies odpovedat normalne cez SS? plati ma soros?pytam sa odkial ma poznas(toto je OT ale ked nevies napisat SS)
O gramatike tu meles v kazdom tvojom prispevku aj ked uz tam neni co rozoberat...ja tu rozoberam tvoje vysokoskolske studium a to ti vadi a vyhybas sa tomu co som napisal: ty mozes o mojej gramatike pisat a kritizovat ale ja o tvojom zaneprazdneni nie chapes? nezda sa ty ze si mi nadradeny? asi hej
A zas po starom...uz treti krat idem pisat ked nemas cas tak sa to ani nemozes a nechces dozvediet...dokazy sa nedaju zhrnut do par viet lebo ich suvislost pochopis az ked si precitas co najviac sa toho da a budes mat zaujem o zistenie...
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Korag: A práve ty si ma šiel poučovať o používaní Googlu. Son-Goku to vystihol. Nevidím rozdiel medzi odpovedaním tu a cez SS, veď je to verejná informácia na Internete, o ktorej vytvorenie si sa postaral ty sám. O gramatike sa samozrejme vyjadrujem, pretože reagujem na tvoje reči. A ako ty rozoberáš moje vysokoškolské štúdium? Mne to vadí? O čom to zasa píšeš :3 Ak niekto počastuje moju univerzitu nepekným slovom, tak to mi samozrejme vadí. O mojom zaneprázdnení samozrejme písať môžeš, ale neporúčaj mi čo mám alebo nemám robiť. Ja som ťa na tvoju gramatiku upozornil a to je tak všetko. Absolútne nechápem, o čom to píšeš a ako si si to dal do vzájomnej súvislosti. Necítim sa nadradený, cítim sa viac informovaný. Pretože 17-ročný študent strednej školy tu ide poučovať ľudí o tom, že ako vlastne funguje svet a ako sme kontrolovaní a vlastnení Slobodomurármi. Nepripadá ti to trochu pritiahnuté za vlasy?

Písal som ti, že nemám čas študovať tvoje zdroje a hľadať tam dôkazy. Znovu zopakujem - čítaj moje príspevky poriadne. Na to čas nemám, avšak ak mi sem napíšeš zopár dôkazov o tom, že všetko je tak, ako to prezentuješ ty, na to čas budem mať. JA SOM NECHCEL, aby si mi tie zdroje zhrnul, ja chcem, aby si mi sem spravil výcuc dôkazov, ktoré ťa presvedčili (a mali by presvedčiť aj mňa), že to, čo je tam, je pravdivé. Dúfam, že nemáš problém porozumieť vlastnej reči, pretože zatiaľ to tak vyzerá. Ja záujem mám, chcem tie dôkazy.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

seth ziaden gugl Soros ti dal super pocitac kde ty vidis ktora sa kedy pripaja k netu a vidis hned aj meno,adresu,banovy ucet vsetko.
Korag
Professional
Professional

seth82 napísal:Korag: A práve ty si ma šiel poučovať o používaní Googlu. Son-Goku to vystihol. Nevidím rozdiel medzi odpovedaním tu a cez SS, veď je to verejná informácia na Internete, o ktorej vytvorenie si sa postaral ty sám. O gramatike sa samozrejme vyjadrujem, pretože reagujem na tvoje reči. A ako ty rozoberáš moje vysokoškolské štúdium? Mne to vadí? O čom to zasa píšeš :3 Ak niekto počastuje moju univerzitu nepekným slovom, tak to mi samozrejme vadí. O mojom zaneprázdnení samozrejme písať môžeš, ale neporúčaj mi čo mám alebo nemám robiť. Ja som ťa na tvoju gramatiku upozornil a to je tak všetko. Absolútne nechápem, o čom to píšeš a ako si si to dal do vzájomnej súvislosti. Necítim sa nadradený, cítim sa viac informovaný. Pretože 17-ročný študent strednej školy tu ide poučovať ľudí o tom, že ako vlastne funguje svet a ako sme kontrolovaní a vlastnení Slobodomurármi. Nepripadá ti to trochu pritiahnuté za vlasy?

Písal som ti, že nemám čas študovať tvoje zdroje a hľadať tam dôkazy. Znovu zopakujem - čítaj moje príspevky poriadne. Na to čas nemám, avšak ak mi sem napíšeš zopár dôkazov o tom, že všetko je tak, ako to prezentuješ ty, na to čas budem mať. JA SOM NECHCEL, aby si mi tie zdroje zhrnul, ja chcem, aby si mi sem spravil výcuc dôkazov, ktoré ťa presvedčili (a mali by presvedčiť aj mňa), že to, čo je tam, je pravdivé. Dúfam, že nemáš problém porozumieť vlastnej reči, pretože zatiaľ to tak vyzerá. Ja záujem mám, chcem tie dôkazy.
robis sa nadradenym uz len vdaka tomu ze ty si studentom na univerzite a ja som 17 rocny skolak co chodi ''iba'' na strednu...dalsi dovod ktory tomu dokazuje...jako keby teba na tej univerzite okrem nejakych zakladnych predmetov ktore nemaju nic spolocne s touto temou ucili aj konspiracne teorie a pravdu o svete...o tom dost pochybujem...a ja ti neprikazujem co mas robit len ti davam dokopy suvis ze ked si zaneprazdneny skolickou tak sa takymto veciam naraz neda venovat vies? to som ti chcel povedat nikde som ti neprikazoval co mas robit co si zasa vymyslas?

Ok ked stale dookola opakujes to iste o dokazoch a si neni si ich schopny najst sam tak to tu budem musiet laicky rozpisat:
prva vec ako som sa nepriamo k iluminatom dostal bol 11.9.2001: tu mi chces povedat ze Al-kaida uniesla lietadla a havarovala s nimi do dvojiciek,ci nasledne sa nerealisticky zburali,absolutne proti zakonom...ale o tom je dalsich 1000 veci co bol podvod ale to ty asi vies ako kazdy iny...takze to bol prvy fakt co ma nakopol...nevedel som vtedy ze volaju iluminati ale vedel som ake svine su za opnou v Amerike...
dalsia vec co ma o tom presvedcila bola uz vela krat spominana kniha totalni svetovlada kde bolo jasne ukazane ako to naozaj v tomto svete funguje: obmedzovanie slobody,RFID technika, unsy ludi,vladne experimenty a pokusy na ludoch, tajne laboratoria,''ufo'',koncentracne tabory...atd v tej knihe to je vsetko zhrnute a kebyze chces aby som sa ku kazdej veci vyjadril bolo by to asi na 10 stran
dalsie veci som si zistoval uz cez internet a poburilo ma vela dalsich faktorov: bohemian grove - je to normalne toto ked robi vlada?urcite si to uz videl, umelo robene prirodne katastrofy vdaka velkemu pasmu elektroniky na Aljaske(mozes si najs)...
a nakoniec este pekny serialik co vysvetloval ako sa veci maju u vyssich tried v Amerike a ako pekne mi to len potvrdilo domienku o illuminatoch:
http://www.videacesky.cz/serialy-online ... u-1-odkazy
a teraz cakam konkretne reakcie na to co som ti dal...je samozrejme toho ovela ovela viac ale na toto som si len teraz zmyslel ked si chcel tie tvoje dokazy zhrnut takto laicky.
Svarog
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Svarog »

Korag napísal:prva vec ako som sa nepriamo k iluminatom dostal bol 11.9.2001: tu mi chces povedat ze Al-kaida uniesla lietadla a havarovala s nimi do dvojiciek,ci nasledne sa nerealisticky zburali,absolutne proti zakonom...ale o tom je dalsich 1000 veci co bol podvod ale to ty asi vies ako kazdy iny...takze to bol prvy fakt co ma nakopol...nevedel som vtedy ze volaju iluminati ale vedel som ake svine su za opnou v Amerike...
Len na margo toho, že sa čuduješ, že mi debili nevieme pochopiť tvoje nad slnko jasnejšie dôkazy.
Som hlúpy človek, ktorý nič nevie o svete. Som ochotný akceptovať, že je divné, že sa tie budovy len tak zosypú. A potom sa od teba dozviem, že je tam 1000 ďalších vecí (tento dôkaz ma priklincoval do stoličky, waw!). A že zrazu sa niekto (asi teroristi) volajú ilumináti a že sú svine a kopú za Ameriku. Ja neviem, ty skutočne nevidíš, že si napísal hlúposť, ktorá nič nedokazuje?
Napísať odpoveď