V podnajme s 3 babami

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qwerty-xyz

Re: V podnajme s 3 babami

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:idea: soviet --- diskoteky, akcie, bary, mas ist s kym sadnut a pokecat, je to ine ako ked ides vonku s chlapcami, ked si nezazil, nooo hold smola ....
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

qwerty-xyz napísal::idea: soviet --- diskoteky, akcie, bary, mas ist s kym sadnut a pokecat, je to ine ako ked ides vonku s chlapcami, ked si nezazil, nooo hold smola ....
:smt043 to napísal panzerfaust maniak? :smt064
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

qwerty-xyz napísal::idea: soviet --- diskoteky, akcie, bary, mas ist s kym sadnut a pokecat, je to ine ako ked ides vonku s chlapcami, ked si nezazil, nooo hold smola ....
ty musis byt neskutocne neodolatelny pre osobxy opacneho pohlavia a mozno aj rovnakeho.ale este si tu ziadnu fotku nedal tak mozes sa pochvalit lebo takto si tu len na smiech.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

keby si mal svoju izbu, tak by sa to mozno dalo vydrzat...ale takto, prinesie to prilis vela komplikacii a trapnych situacii...napr. budes musiet odchadzat z izby, ked sa niekto bude prezliekat, alebo chodit do kupelne...v jej pritomnosti sa s kamosmi bavit o babach moct nebudes, a aj ine sukromne rozhovory odpadaju...a to nehovorim este o tom, ze budes musiet stale dokola pocuvat tie babske keci a mozno si neuvedomujes, ale ked su dievcata spolu, same...tak oni riesia dost rozlicne veci ako chalani...
a to nehovorim este o probleme pritazlivosti, co ked sa ti niektora z nich bude pacit, lenze ty jej nie ?
a potom su tu este tie intimnejsie problemy a trapne situacie...ako problem s rannou erekciou :D :D alebo prdenim...sexualnymi potrebami...atd. atd. :D

hetero chalan sa v pritomnosti 3 bab podla mna nedokaze spravat prirodzene...a pokial by si sa aj rozhodol pre byvanie s nimi, tak podla mna ti to velmi skoro udrie do hlavy a zacne liezt na nervy...alebo ty im :D a kedze su 3...kto bude ten zly? kto bude musiet odist? :D no ty...

ale kto vie...mozno sa konecne dozvieme, preco chodia dievcata na WC vzdy po skupinkach... :D
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Hej, ja tu dam fotku, a ephramko s partiou ma znasilnia nie ? Na gastroenterologii nebolo az tak super zeby som si to musel s chlapcami vynahradzat :arrow: :arrow: :arrow: :smt049
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

qwerty uz som ti predsa raz jasne povedal, ze ked som na chalanov a ty si chalan, to neznamena ze mam zaujem...presne rovnako ako vacsina bab je heterosexualnych a napriek tomu aj tak stale sedis doma sam v svojich predstavach, pretoze ta ziadna nechce...a evidentne nebude chyba v miliardach zien, ale v tvojej hlavicke...

ale ked ta uspokojuje denny rezim typu...zapnut pocitac, pc hra, rucna praca, pc hra, rucna praca, najest sa, rucna praca, stupidny prispevok na forum, pc hra, rucna praca, predstava spoluziacky, rucna praca, ist spat...

a to si stihas este frustraciu zo svojho zivota a zakomplexovane ego vybijat este na mne, zase raz imaginarnou myslienkou, ze ked ani jedna baba nechce o teba opret ani bicykel, tak zarucene aspon ten gay bude chciet znasilnit nejakeho primitivneho internetoveho domaseda honibrka... :D

ne diky nemam zaujem qwerty, aj ked to tvoje znasilnenie chlapom spominas uz tolkokrat, dokonca denne...az to zacina byt dost podozrive, ze ma "heterak" taketo predstavy...
Prílohy
profilovka qwertyho :D
profilovka qwertyho :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

No niektorí tu majú reči typu "jój, nynfomanku by som chcel mať, to musí byť super!" - samozrejme, realita je úplne inde (qwerty samozrejme na čele, hlavne, že on má len svoje typy). :roll:

M4rek, radšej si to poriadne rozmysli a zváž všetky :plus: aj :minus: .
M4rek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa M4rek »

hm, tak si to premyslim, pojdem sa tam pozriet a uvidim .. bol by som tam len nejake 3-4 dni tyzdenne

ale ozval sa mi teraz este nikto, ci nemam zaujem ist ako spolubyvajuci ... dvojizbovy byt, v jednej izbe 2 baby, v druhej 2 chalani + ja by som bol treti ... len neviem ci to nie je uz moc traja v jednej izbe
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

tak 3 chalani v jednej izbe je dost vela aj na itraku, ktory je na to postaveny, v byte to bude este horsie
chod sa pozriet k tym babam, len ako ti uz pisali, nechod tam s ocakavaniami, ako budes mat navarena, oprane, a ako ta nedajboze budu ovievat a podovat ti pivo ked budes pozerat telku ;)
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Z tvojich príspevkov sa mi nezdá, že by si bol večne nadržaný chľastajúci bordelársky humusák bez spoločenských návykov. Takže pre teba nevidím problém :) Ja na tvojom mieste by som do toho asi šiel, môže to byť zaujímavá skúsenosť. A rodičom jednoducho ukáž občianku a rok narodenia a argumentuj, že ich generácie sa v takomto veku už ženili/vydávali. :P
Son-Goku
Darca
Darca

ano na rodicov nedavaj co ich do toho ze by si bol s babami v byte?tomu trosku nechapem.a keby sa ti vydarili tie baby tak pocitaj s tym ze budes musiet obcas poupratat castejsie,teda pokial ti oni same nepovedia ze to spravia za teba vtedy by si mal aspon od toho veget.inac ak chrapes tak to s tebou ona na izbe dlho nevydrzi :D
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Ja osobne si neviem predstaviť byť s tromi ženskými v jednom byte. Ako predstava je to samozrejme super a každému sa hneď vtisne do hlavy myšlienka, že to budú tri nádherné štíhle baby s veľkými kozami túžiace po sexe a ty ako jediný s kolíkom medzi nohami, ich budeš noc čo noc obrábať. Aj keby to boli modelky z Victoria´s Secret, tak po mesiaci by si si búchal hlavu o stenu a prosil Boha, aby tie kravy aspoň na chvíľu zmizli. Ja osobne som sa stretol s tým, že ženské, sú buď príliš poriadkumilovné alebo nenormálne bordelárky. Jedno aj druhé je zlé, pretože normálny chlap je niekde uprostred. Sú tri a teda majú nad tebou prevahu a navyše si prisťahovalec a to utvrdzuje ich dominantnú pozíciu. Takže buď odídeš sám alebo zapadneš do kolektívu, ale skôr či neskôr sa prejavia rozbroje a príde ponorková choroba, ale tá ponorka príde asi vždy. Nehovoriac o tom, počúvať, pre chlapa, nezmyselné rozhovory o gélových nechtoch a avon kozmetike.
M4rek
Medium Star
Medium Star

nechrapem :D ... a prejst izbu tak raz tyzdenne vysavacom a utriet od prachu by som zvladol keby boli take poriadkumilovne

no dohodol som sa s jednou, ze sa tam pojdem pozriet vo stvrtok, tak potom sem napisem vo stvrtok ako sa mi tam pacilo
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ano..to bude co pojdu prve robit..Prides medzi ne a hned ta tahaju von do baru na diskoteku a podobne..Rataj s tym, ze to pravdepodobne nebudu podla opisu studentky, ktore sa chcu ozierat kazdy vecer a tak..Takze tie tri veci by hned padli :) Jedine, ze by si ich ty vytiahol..A sem tam sa ocitnem v bare s troma kamaratkami, ked vsetci idu na cigu alebo podobne a ver, ze reci typu, ako sa tesia na ples a co si maju obliect ma nutia popijat pivcisko este rychlejsie..Vtedy maju vlastny svet, ked su v presile..
Zalezi od ludi, ale taketo studentky a taka skola, ako opisuje, tam budu podla mna zasadove dievcata s vlastnym nazorom, ktore nezaujima iny..

Hladaj skorej vlastnu izbu chlope..Muzske potreby sem tam treba vykonat a za zavretymi dverami to ide ohromne jednoduchsie :)
M4rek
Medium Star
Medium Star

vlastna izba je draha, preto hladam spolubyvanie ... a tak uvidim, nejak sa tam uz moc nehrniem do toho, ale pozriet sa tam pojdem, uvidim aky dojem spravi na mna ta jedna s ktorou budem na izbe ... vacsinou viem odhadnut ludi, aki su po prvom nejakom rozhobore ... a aky dojem spravim ja :D ... a potom sa rozhodnem
Son-Goku
Darca
Darca

lol ale ved on nemusi byt pri babach a pocuvat ked sa budu bavit o kozmetike.ved pojde do svojej izby a oni budu v druhej.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Son-Goku..Myslis, ze sa mu takto budu podriadovat? Zapnu telku a tam budu kecat..ich tak bude trapit, ze jemu by take nieco liezlo na nervy..
Son-Goku
Darca
Darca

tak bude mat vlastne tv vo svojej izbe.
kvoco
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kvoco »

Son-Goku: ty uz si daj dole z hlavy ruzove okuliare!
Son-Goku
Darca
Darca

ako mi chces nahovorit ze ho budu nejakym sposobom utlacat ci co? :D
Napísať odpoveď