ty o com tu zasa meles? ten spravny sa ozval ako vidim...ten tvoj Suvor ani neviem kto je a ani to nechcem vediet tak hovor k teme...tu knihu si asi necital pretoze tam neni co odsudzovat,pretoze to co v nej Herzan pise(mimochodom bojovnik za ludske prava,vystudovany teolog,aktivista humanitarnych aktivit...) to su neni subjektivne poznatky ale objektivne...vsetko co v nej on pise su citaty alebo fakty ktore uz niekt dolezity povedal...jaka bulvarna faktografia? o com meles? co je na tom bulvarne ked chce svetu ukazat pravdu...tato kniha bola stiahnuta z knizneho predaju a este svoje knihy rozdaval zadarmo na ulici aj ked nic z toho nemal. Asi si si precital kapitolu koncentracne tabory v 21 stoleti ako tak vidim podla tvojej reakcie lebo tu knihu nevies inak skritizovat a pises tu bludy o nej. Ale jedinu konkretnu kritiku vidim vetu ''však on tam píše o novodobých koncentračných táboroch v ČR'' toto tom z tvojej strany nepochopil naco narazas...ci si tym myslel ze to neni pravda alebo co pretoze o nich sa zmienil na konci knihy a dal tomu tak 20 stran takze az ked si ju precitas alebo budes vedet objektivne povedat tvoj kriticky nazor tak potom sa mozme o tom bavit ci to je''bulvarna faktografia'' alebo nie.Rubiki napísal:Korag:
Je dosť smutné čo považujú niektorý ľudia za dôveryhodné...
Takúto literatúru ja nazývam doslova "bulvárnou faktografiou", je to niečo podobné ako Suvorovove knihy ktoré sú zase "bulvárnou históriou faktu". Najviac by ma zaujímali tie dôkazy o ktorých tu hovoríš, spolubývajúci má túto knihu a teda mi kľudne napíš stranu s tými neuveriteľnými dôkazmi. To už spomínaný Suvorov píše s faktami a s nich nakoniec vykonštruuje totálnu blbosť ako napríklad jeho známych milión sovietskych výsadkárov. A presne takáto mi tá kniha prišla, ja som ani nemal silu to dočítať, u Suvorova som jeho "dielo" dočítal lebo ma celkom bavili tie jeho uletené myšlienkové pochody. Ale tu v tejto Herzánovej knihe to bol horor, však on tam píše o novodobých koncentračných táboroch v ČR a neviem kde všade po svete.
Je to proste kniha ktorá sa hodí do doby globalizácie, je jedno že je v nej len zlomok pravdy na ktorej je vystavaná veža neuveriteľných bežnému človeku neznámych "skutočností".
A možno by vám len stačilo si prečítať knihu ktorá naozaj patrí do literatúry faktu na hocijakú tému aby ste videli ako to má vyzerať.
//autoeditácia príspevku (16 Jan 2011, 13:13)
zas sa rozpisujes o gramatike aj ked som to uzavrel...neries a hovor k veci a nebud OT...ja ked nemam pisat o 1 v noci ked viem ze mam spat tak ty zasa ked mas problem sa zaoberat faktami a studujes tak to tu neries...dam ti stranky ktore vedia o tych dokazoch lepsie nez ja dam ti serioznu knihu a ty povies ze na to nemas casseth82 napísal:Korag: čo to melieš? Tvojej gramatike som venoval jednu vetu, pričom zvyšok môjho relatívne dlhého príspevku bol celkom k veci. Pokiaľ máš problém s identifikovaním podstaty, nemal by si tu vôbec diskutovať. Bohužiaľ svet je taký a tí, ktorí majú problém s vlastnou rečou, teda tí, ktorí robia gramatické chyby, nepôsobia na ostatných veľmi solídnym dojmom. Je to tvoj problém, zmier sa s tým. Vyhovárať sa na bytie a nebytie pri zmysloch je doslova trápne. Ak vieš, že máš problém s gramatikou o jednej v noci, tak spi a nevypisuj tu.
Tú znášku zhovadilostí, ktorú si mi poslal, ja nepovažujem za dôkazy. A prečo? Pretože si prečítaj tento môj príspevok ešte raz http://www.hojko.com/post1567298.html#p1567298 A znovu ti napíšem, ak to máš problém pochopiť na prvý krát - ja žiadne tvoje knihy čítať nebudem, vo svojom voľnom čase praktizujem iné aktivity.
Takže neposielaj mi tu kadejaké weby, ktoré by som mal čítať, alebo kadejaké knihy, ktoré by som mal čítať, ale daj mi tu DôKAZY, ktoré potvrdia, že nám všetkým vládnu Illuminati a Slobodomurári a Soroš. Ty si to už predsa všetko prečítal a preštudoval, tak hádam nám môžeš spraviť súhrn. To nie je o mojej lenivosti, to je o tom, čo som už spomenul skôr - pracujem denne a ešte je k tomu všetkému skúškové obdobie, takže ja nemám čas na takéto veci (áno, na napísanie zopár príspevkov na fóre čas mám, to nie je tak časovo náročná aktivita ako študírovanie materiálov, ktoré si poslal).
Zaujímavé, že poznáš detailne plány Illuminati. Vieš ako to v skutočnosti je? Je to všetko vytvorené takými tmármi ako si ty. Ten ťažký dríst o tom, že ak tomu neverím, tak v podstate pomáham ich plánu je vlastne váš spôsob "odfajčenia" diskutérov/ľudí s vám odporujúcim názorom - je to taľafatka, každý, kto s vami nesúhlasí, je vlastne súčasťou ich plánu a tým je diskutujúci s opozičným názorom akože odrovnaný. To je asi tak všetko. A zašli sem aspoň jednu serióznu stránku, keď si ich už toľko prečítal, pretože ja som zatiaľ žiadnu nenašiel.