Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Diskusie na politické témy...
Malthus
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Re: Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Príspevok od používateľa Malthus »

Korag, to dobre čítam? Ty obviňuješ Iluminátov z atentátu na Dvojičky? :-D A to kedy si k niečomu takému dospel? Davaj dôkazy. A ešte mi vysvetli, čo by tým Ilumináti získali. Navyše nemáš žiadne dôkazy, že Ilumináti vôbec existujú. ;-) A podľa toho, čo ja som čítal a počul o Iluminátoch, tak sú skôr ( ak existujú ) za to, aby sa ľudia oslobodili spod despotickej vlády cirkvi a vládli svojím rozumom, poznatkami, atď... No ale hlavne teda to by som rád, že akými myšlienkovými špionážnymi pochodmi si zistil, že za ten atentát môžu Ilumináti, keď to nevie nikto okrem teba. Asi musíš mať dosť rozsiahlu špionážnu sieť, alebo čo.. :-D
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Korag: LOL. Tu vôbec nejde o to, že kto je študentom akej školy. Je kopa ľudí s univerzitným vzdelaním, ktorí sú sprostejší ako človek so základnou školou. Tu ide o tvoj vek, tvoje možnosti chápania fungovania spoločnosti a sveta ako takého, rozdiel v tom, že starší ľudia hádam nepotrebujú k životu kadejaké konšpirácie a presne tak to prejde aj teba. Fungovanie mojej univerzity ti nebudem vysvetľovať, už len z toho dôvodu, že pravdepodobne nechápeš, ako to chodí na univerzitách na Slovensku, nie ešte tu v Británii. No a čo sa týka venovaniu sa vecí - mám o 12 rokov viac, teda subjektívne som sa týmto veciam mohol venovať oveľa viac, ako ty, mohol som prečítať viac kníh, ako ty a viac webov, ako ty. A prázdniny mávam aj ja. Aj dovolenky. To len aby si netrpel pocitom, že som zaneprázdnený 24/7 non stop. Takže tak.

Prečítal som si druhý odsek tvojho príspevku a čuduj sa svete - aj napriek tomu, že ty tie veci, ktoré si tam napísal, považuješ za rukolapné dôkazy, že Illuminati a Slobodomurári ovládajú svet, ja tie tvoje teórie a úvahy nepovažujem za dôkazy ničoho. Pokiaľ ty tie veci považuješ za dôkazy, je to s tebou fakt zle a mal by si sa venovať nacvičovaniu logických úsudkov.

Ty si typická obeť týchto webov, ktorá uverí absolútne každej hlúposti, ktorú zverejnia. Presne tak si skočil aj na ionosférický prieskum anténami HAARP (ktoré ty považuješ za zdroj prírodných katastrof, LOL, čistý brainwashing), odporúčam ti prečítať hlavne sekciu o konšpiráciách, ak nerozumieš Anglicky, daj si to preložiť cez Google Translate, pochopíš aspoň podstatu. Na zvyšok nezmyslov o pokusoch na ľuďoch, čipoch, atď nebudem ani reagovať, pretože to nie sú FAKTY a ani DôKAZY o existencii nadvlády Slobodomurárov a Illuminati nad celým svetom. Skús to konečne pochopiť, že sú to iba ničím nepodložené dohady istých skupín ľudí, ktorí sú fascinovaní tajomstvami a vecami, ktoré si sami nevedia vysvetliť a preto vytvárajú takéto rozprávky na dobrú noc. Porovnal by som to k primitívnym ľuďom, ktorí blesky a búrku pripisovali bohom, pretože netušili, že ide o prirodzený fyzikálny jav. HOWGH.

Niečo ako toto:
Prílohy
cg
cg
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

V podstate tieto skupiny (Slobodomurári, Ilumináti) vznikli ako protipól dogmatickej cirkvi. Boli to (a sú) vedecky a humanisticky (a ateisticky) zamerané organizácie. Museli pôsobiť tajne, aby sa vyhli perzekúciám. Cirkev sa ich snažila a dodnes snaží zdiskreditovať a za tie storočia sa už tých nezmyslov nahromadila celá kopa (viď. korag). Dnes tieto nezmysli už ani tak nešíri Cirkev, ale títo internetoví osvietenci a konšpirátori.
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

Skusme teraz opačne garde. Tí, čo ste takí hrdí na seba, že idete s davom, vysvetlite napr. toto – a poprosim logicky, lebo inak vas budem považovať za konšpirátorov:

Novus ordo seculorum – NWO – po latinsky nový svetový poriadok. Prečo sa to nachádza na 1-dolárovej bankovke?

Prečo na jednodolárovej bankovke pospájaním slov do hexagramu vznikne slovo mason? Prečo je pentagon pentagonom a ulice vo Washingtone su v tvare pentagramu? -čo su 2 symboly, ktorymi operuju slobodomurari a illuminati – a prečo sa ďalší z ich symbolov nachádza na jednodolárovej bankovke – pyramída s okom na vrchu?

hughito - na to, že ide o dobročinnú organizáciu, ktorá proste len bojuje proti cirkvi a nam všetkym chce dobre, môže skočiť len človek, ktory žije v sebaklame alebo sladkej nevedomosti

a teraz verim tomu, že taky seth bude hladať gramatické hrubky, aby mohol viesť trojstranový flamewar o tom, aky on je študovany (mimochodom ja už mam študium za sebou a nepotrebujem to v každom druhom prispevku zdôrazňovať 17 ročnym chlapcom) :arrow: uboha argumentacia
Prílohy
illuminati-dollar-1.jpg
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

:aasmile11: http://en.wikipedia.org/wiki/Novus_ordo_seclorum
Thus the motto Novus ordo seclorum can be translated as "A new order of the ages." It was proposed by Charles Thomson, the Latin expert who was involved in the design of the Great Seal of the United States, to signify "the beginning of the new American Era" as of the date of the Declaration of Independence.
Táto pečať bola spravená počas US revolúcie, dokonca ešte aj v zeitgeiste hovoria o tejto dobe ako o slobodnej od spoločenstiev ako sú slobodomurári takže nemôžeš povedať že už vtedy sa do toho ilumináti fušovali kedže by si si protirečil s vlastnými zdrojmi.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tehla: No a? A prečo je v znaku recyklovania, ktorý som postol na predchádzajúcej strane, Dávidová hviezda? Je recyklácia fakt židovskou konšpiráciou? No a čo, že sú tebou spomínané znaky? To znamená, že keď sú tam, tak automaticky nám vládnu Illuminati a Slobodomurári? Iba preto, lebo sú isté znaky (nechcem napísať, že ich znaky, pretože vševidiaca pyramída je s nimi spájaná iba v neskoršej histórii, viď odkaz zo "vševedúcej" wiki) na dolárovej bankovke?Isteže, presvedčil si ma, jednoznačne je to tak.
http://www.freemasons-freemasonry.com/m ... ollar.html
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

Aha ták, takže „začiatok novej ery americkej“ čo znak illuminatov, pyramida s okom? Tiež len taky srandovny navrh, ktory sa tam ocitol len nahodou ako začiatok novej ery?
Čo vy dvaja vôbec budete považovať za „dôkaz“, že tie skupiny, ktorych symbolika sa „čirou nahodou“ objavuje na dosť podstatnych miestach – to si samozrejme objasnite nejakym citatikom z wikipedie, maju moc? Takže sa ešte raz pytam – čo bude pre vas dôkaz?
P3bo napísal:dokonca ešte aj v zeitgeiste
no predstav si to, dokonca aj v zeitgeiste. Zeitgeist považujem za manipulativny dokument z dielne prave takychto spolkov – ale vidim, že tvoje rozmyšľanie je prizemne schematicke – nazor nezhodujuci sa s väčšinovym – fanušik zeitgeistu – konšpirator -ostatne ignorujme
seth82 napísal:tehla: No a?
Od teba som čakal podobny argument. V sulade s tym tvojim deklarovanym sebaklamom..

A snad nebudeš porovnavať ten priblbly „recyklačny obrazok“ s priamym textom a odkazmi na jednodolarovej bankovke...
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

tehla napísal:Skusme teraz opačne garde. Tí, čo ste takí hrdí na seba, že idete s davom, vysvetlite napr. toto – a poprosim logicky, lebo inak vas budem považovať za konšpirátorov:

Novus ordo seculorum – NWO – po latinsky nový svetový poriadok. Prečo sa to nachádza na 1-dolárovej bankovke?

Prečo na jednodolárovej bankovke pospájaním slov do hexagramu vznikne slovo mason? Prečo je pentagon pentagonom a ulice vo Washingtone su v tvare pentagramu? -čo su 2 symboly, ktorymi operuju slobodomurari a illuminati – a prečo sa ďalší z ich symbolov nachádza na jednodolárovej bankovke – pyramída s okom na vrchu?

hughito - na to, že ide o dobročinnú organizáciu, ktorá proste len bojuje proti cirkvi a nam všetkym chce dobre, môže skočiť len človek, ktory žije v sebaklame alebo sladkej nevedomosti

a teraz verim tomu, že taky seth bude hladať gramatické hrubky, aby mohol viesť trojstranový flamewar o tom, aky on je študovany (mimochodom ja už mam študium za sebou a nepotrebujem to v každom druhom prispevku zdôrazňovať 17 ročnym chlapcom) :arrow: uboha argumentacia
nechapem preco sa to spojilo tak aby z toho vysiel znaka aku maju zidia na vlajke
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Budem citovat hned v uvode temy tomasita hadam seth pochopi co tym chcem povedat
tomasito napísal:lol, z celej tematiky si si vybral "zidovskych satanistov" a niekto ta tu ma teraz presviedcat o opaku? Naviac, na tuto tematiku sa uz napisalo mnoho uletenych konspiracii- mnohe z nich boli napisane ucelovo. Jedna sa o dost komplikovanu temu... o to viac, ze sa jedna o tajne spolocenstva. Je na kazdom z nas, comu a na zaklade coho budeme verit- bez studia a porovnavania relevatnych zdrojov to vsak nejde. Faktom je, ze slobodomurari- illuminati su tu, maju svoju medzinarodnu strukturu, ritualy okultizmu su v tychto spolocenstvach bezna vec,... ano, najvyssi stupen tvoria bankari zidovskeho klanu Rotschildovcov... a ich cielom urcite nie su humanitne ciele, na ktore verbuju slepe masy v najnizsich stupnoch popri vzbudzovani pocitu vynimocnosti, ale Novy svetovy poriadok (New World Order). Chces dokazy, citaj odkazy vyssie, mnohe veci ta mozno prijmu overit si infos z inych zdrojov- otvorit dalsie linky, knihy... ak budes pytat dokazy dalej, o ziadne dokazy ti v skutocnosti nejde. Ver comu chces.
Poniektori su tu uz tak posadnuti snahou vyvracat vsetky konspiracie ze sami sa dostavaju do stavu kde sa stavaju otrokmi svojej vlastnej vieri a presvedcenia.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tehla: samozrejme, pre teba sú dôkazmi kecy z kadejakých stránok, iba nie všeobecný fakt, ktorý je historicky overený (ohľadom toho vševidiaceho oka), ktoré je dokonca ešte aj na oltári u nás na dedine v kostole. Ten tiež určite v 15-tom storočí postavili Slobodomurári s cieľom nadvlády.

Dolár je nejako podstatné miesto? Takže preto, lebo je na dolári zopár znakov, tak to je jednoznačným dôkazom toho, že nám vládnu Slobodomurári a Illuminati. To chceš naznačiť? Prepáč, ale takú sprostosť ti nekúpim, ani keby som bol na halucinogénoch. Ty to považuješ za dôkaz? Si na takej istej úrovni, ako vyššie uvedený diskutujúci, ktorý si akosi zvláštne pospájal súvislosti a je z toho dôkaz celosvetovej nadvlády. Gratulujem, cena v investigatíve je vaša.

Aký priamy text je na bankovke? Pospájaný text z písmen cez vrcholy Dávidovej hviezdy je podľa teba priamym textom? Dosť zaujímavé. Zvyšok znakov viď odstavec vyššie.

Na záver, tehla, kde som ja viedol trojstranový flamewar o tom, aký som študovaný? Máš zasa vlčiu tmu? Alebo halucinácie? Alebo si si zasa niečo vsugeroval a teraz to tu tvrdíš. Ja mám Univerzitné štúdium tiež za sebou, dá sa ale pokračovať aj ďalej, vieme? Úbohá argumentácia, tehla, ale od teba som nič efektívne ani nečakal.

kali520:
môžeš citovať aj Ježiša Krista. Najviac sa mi ale páči slovné spojenie "...ale faktom je, že..." - jasné. Je to faktom. Určite, všetko sú to dôveryhodné dôkazy, všetci z vás o tom všetkom vedia. Výborne. Aby ste sa mohli cítiť nadradene nad "slepými masami", pretože veríte niečomu, čo ostatní považujú za náramnú hlúposť a ak nie, tak prinajmenšom manipuláciu s informáciami na ovládnutie vašej minoritnej masy, ktorá fascinovane hľadí na prepracovaný plán Židov, Slobodomurárov a Soroša na ovládnutie sveta. Matrix je šuvix. A douč sa gramatiku.
Son-Goku
Darca
Darca

faktom je ze ta plati soros tak isto ako plati radicovu a miklosa.a faktom je ze slobodomurari su tajna organizacia ale vie o nich cely svet.v cechach aj boli na pohrebe kde si ich fotili a tocili media ale su aj tak super tajni :D
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

seth82 napísal:kali520: môžeš citovať aj Ježiša Krista. Najviac sa mi ale páči slovné spojenie "...ale faktom je, že..." - jasné. Je to faktom. Určite, všetko sú to dôveryhodné dôkazy, všetci z vás o tom všetkom vedia. Výborne. Aby ste sa mohli cítiť nadradene nad "slepými masami", pretože veríte niečomu, čo ostatní považujú za náramnú hlúposť a ak nie, tak prinajmenšom manipuláciu s informáciami na ovládnutie vašej minoritnej masy, ktorá fascinovane hľadí na prepracovaný plán Židov, Slobodomurárov a Soroša na ovládnutie sveta. Matrix je šuvix. A douč sa gramatiku.
A mohol by si sa aj vyjadrit k veci resp k tej citacii?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Neprestáva ma fascinovať, ako vy (rozumej ty, tehla, Ivan) neustále vyžadujete odpovede, pričom vy sami buď neodpovedáte na otázky, alebo na ne odpovede nepoznáte.

Čo konkrétne chceš odo mňa ohľadom tej citácie vedieť? Že je to komplikovaná téma? Áno, je. Že ide o tajné spoločenstvá? Ako sa tak pozerám, tak veľmi tajné nie sú, veď vy o nich prakticky všetko viete. Že je na nás, čomu budeme veriť? Áno, je - v tejto diskusii žiadne releventné zdroje uvedené neboli a ak áno, ich dôveryhodnosť by som porovnal k úrovni dôvery CERNu voči mojím vedomostiam o Higgsovom bozóne. To vyznačené boldom ja nepovažujem za fakt a rád by som vedel, že akým právom to autor faktom nazval. To isté platí o tej slávnej rodinke a o NWO. No a čo sa týka tých poskytnutých "dôkazov", o nich som sa už vyjadril pár viet dozadu.

Stačí? A viem aj, čo bude nasledovať. Nazveš ma zaslepeným, že neverím v ani jeden z tých "dôkazov", pretože považujem všetky tie vaše "zdroje" za totálne demagógie a príbehy tisíc a jednej noci. Že som nerozhľadený a že nič o tom neviem. Že som sa tým pádom stal vlastne obeťou ich plánu. Je mi to úplne egal.
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Tu je to jeden nezvratný konkrétny dôkaz za druhým.. :smt044

.. :lol: slobodomurári existujú, to je dôkaz, že židia chcú ovládnuť svet.

.. ešte lepšie by bolo, židia existujú, to je dôkaz, že nás chcú všetkých zničiť.

:) Počúvaj Kali, Tehla a Ivan, a vy nechcete nový svetový poriadok? Veď o ničom inom tu ani netrepete odkedy ste tu. Vy ste nespokojní zo všetkým a chcete všetko zmeniť. Vy tu vlastne jediní chcete nový svetový poriadok. Nejaký váš vysnívaný nacistický svet, bez židov kde sa bude spravodlivosť liať a nacionalizmus len tak sypať. :smt039
Prílohy
Niečo na Vaše pozadie hahaha
Niečo na Vaše pozadie hahaha
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

seth82 : to co by kazdy pochopil za dokaz ty stale vravis: ''dajte mi konkretne dokazy'' a aj tak ti stale nestaci...je videt ze o tejto veci nic neveis ked povazujes za piramidu s okom ako Bozie oko...OMG...to ma svoj vyznam uz ako v starovekom egypte a je to oko RA boha slnka pravy opak v krestanstve je to lucifer(taktiez nosic svetla) ak by si sa pozrel na tie tvoje doverihodne dokazy o tom ze je to hlupost( az wikipedia) tak by si zistil ze je tam aj pisane ze ked vznikli v roku 1776 iluminati uviedli si ako hlavny znak oko s piramidou: a ty mi chces tvrdit ked na zaciatku zalozenia ameriky kde bol dokonca aj George Washingotn a takmer cele mnozstvo politikov v tej dobe slobodomurari to bolo oko Boha ako na kostolikoch? ani toto neni dokaz z historickych jasnych dokazov a faktov a ziadnych konspiracii?tolko k oku...ak mas ty hadzat nejake fakty hodis sem wikipediu ktora je najserioznejsia vec na svete nez napr. udalosti co si vsimol kazdy obcan a zdalo sa mu ze na tom celom nie je urcite pravda :11.9.2001
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Korag: Ako mám "pochopiť za dôkaz" opis tvojej osobnej cesty k uvereniu týchto hovadín? Nik to tu za dôkaz nepovažuje, možno dvaja, traja členovia, vrátane teba. Žiadne dôkazy si sem nedal, tak sa nenafukuj. Jasné, že o tom nič neviem. A kdeže som to považoval pYramídu za božie oko? No a ty si nebodaj ďalší z členov, kto ma tu ide poučovať o egyptológii :) Už to skúšal jeden člen nad tebou a neuspel. Absolútne netuším, že o čom to splietaš, čo sa týka mňa a oka boha - zjavne si vôbec nepochopil tú časť môjho príspevku, v ktorom sa o tom celkom otvorene ironicky zmieňujem. Zistil som však, že tvoja schopnosť chápať písanému textu je dosť biedna...
Zvyšku tvojho príspevku absolútne nechápem. Nech robím, čo robím, neviem, o čom píšeš a ako to má pôsobiť ako fakt a dôkaz toho, že nám vládnu Slobodomurári a že budeme všetci do budúceho roku očipovaní a že HAARP vytvára po celom svete katastrofy. Skús to na mňa iným jazykom, Angličtina, Nemčina, Španielčina, Čestina, Polština, Ruština a čiastočne aj Španielčina, výber máš široký, pretože ja ti už prestávam rozumieť.
hughito
Redeemer
Redeemer

seth82: Ty vieš španielsky a aj čiastočne španielsky ? Dobréé. :wink:

Inak, vy (cháp tehla korag kali) používate zaujímavú logiku, resp. vám trom logika nič nehovorí. Ako dokazuje nejaký vykonštruovaný nezmysel na americkej bankovke to, že Ilumináti ovládajú svet ? Či počkať...Kto nás vlastne ovláda ? Židia, Ilumináti či Slobodomurári ? :smt006
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

ty nevies o com hovorim? :) ja mam zas pocit ze ty nechapes ani co ty sam pises...hore na tejto strane sem dal Tehla vsevidiace oko ako znak iluminatov a povedal ze su to jasne znaky vlady iluminatov: ty si sa vyjadril tak ako zvicajne: nie to nie je dokaz, tentokrat z argumentom http://www.wikipedia.com a ani sam nevies ze to oko ma uplne inu historiu...Fakt ti to poviem narovinu ked si slobodomurari definuju ako hlavny okultisticky znak oko s pyramidou a pridu do ameriky slobdomurari na cele s washingtonom(dalsim slobodomurarom) tak mi chces tvrdit ze to nic neznamena? ked jednodolaroviek je v Amerike najvacsi pocet? a kto su to? ty mi povedz lebo nechapem este jaky dokaz chces? aj keby v dnesnom svete nic nenaznacovalo ze su ludia za oponou iluminati(bohuzial tomu nasvedcuje vsetko) tak by si aspon priznal ze cela Amerika ma vlastne zaklad zo spolku Slobodomurarov. No daj mi povedz mi niecom s tvojich zdrcujucich univerzitnych dokazov : napr sem hod wikipediu ako najvacsi zufalec

//autoeditácia príspevku (16 Jan 2011, 21:43)
hughito napísal:seth82: Ty vieš španielsky a aj čiastočne španielsky ? Dobréé. :wink:
:smt006
no a mne ides nieco hovorit o gramatike :D ked ani sam nevies napisat suvislu vetu... :smt033
Son-Goku
Darca
Darca

uvazoval niekto nad tym ze sa stane clenom?

//autoeditácia príspevku (16 Jan 2011, 21:48)
no aha..slovenska pospolitost by chcela vsade stavat sochy stefanikovi a toto som nasiel: Každý slovenský slobodomurár si i dnes pripomína slová svojho brata M.R.Štefánika: "... snáď nie je zbytočné úsilie moje, snáď prispel som a prispejem k stavbe velechrámu človečenstva a pokroku."
hughito
Redeemer
Redeemer

korag:
no a mne ides nieco hovorit o gramatike :D ked ani sam nevies napisat suvislu vetu...
Milý korag, ale preklep a neovládanie elementárnej gramatiky je rozdiel. A nebyť toho, že to napíšem, tak by si si to ani nevšimol.
hore na tejto strane sem dal Tehla vsevidiace oko ako znak iluminatov a povedal ze su to jasne znaky vlady iluminatov
Stále sa točíme v kruhu: nejaké oko a vaše iracionálne projekcie okolo toho žiadnu vládu Iluminátov nedokazujú.
Napísať odpoveď