prevod zo zahranicia do SLSP
prevod zo zahranicia do SLSP
ahojte ... idem cosi predat do zahranicia a peniaze mi poslu na ucet ... chcu odo mna :
Bank Name and address
Account number
Swift Code
Account name
co im mam dat ?:) Account name bude asi moje meno a Account number cislo uctu, to mi je vcelku jasne ... ale co tie zvysne dve veci ? nazov a adresa banky ? mojej pobocky ? alebo aka adresa sa tam pise ? a swift ?
dakujem
Bank Name and address
Account number
Swift Code
Account name
co im mam dat ?:) Account name bude asi moje meno a Account number cislo uctu, to mi je vcelku jasne ... ale co tie zvysne dve veci ? nazov a adresa banky ? mojej pobocky ? alebo aka adresa sa tam pise ? a swift ?
dakujem
-
bb5unlock
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: prevod zo zahranicia do SLSP
bank name+address - Slovenská sporiteľňa, a. s., Tomášikova 48, 832 37 Bratislava, Slovakia
swift kod - GIBASKBX
acc.number - cislo uctu bez kodu banky
acc.name - meno majitela uctu
informuj kupcu ze pri odosielani penazi musi nastavit OUR-poplatky za transakciu plati odosielatel penazi, ak by nastavil SHA tak ti tvoja banka moze strhnut nejake poplatky za prijem penazi
viac info najdes tu
swift kod - GIBASKBX
acc.number - cislo uctu bez kodu banky
acc.name - meno majitela uctu
informuj kupcu ze pri odosielani penazi musi nastavit OUR-poplatky za transakciu plati odosielatel penazi, ak by nastavil SHA tak ti tvoja banka moze strhnut nejake poplatky za prijem penazi
viac info najdes tu
to číslo účtu však pri zahraničnom platobnom styku potrebuje v IBAN verzii:
http://www.nbs.sk/sk/platobne-systemy/v ... -republiku
http://www.nbs.sk/sk/platobne-systemy/v ... -republiku
dakujem
dobry den mam otazku a neviem kam ju napisat. jedna sa o prevod penazi zo zahranicia. prisli mi komplet udaje ale nejako sa v tom nevyznam.
mam kompletnu adresu banky
cislo uctu
svift code
series
rib code
iban
majitel uctu
mesto
sumu
pribuzny
vsetky udaje su zadane
co mozem z toho vyvodit?
pripada mi to ako prevod z inej banky cez moj ucet po zadani mojho uctu a telefonickom kontakte a preposlanie na iny icet. dakujem za skoru odpoved
mam kompletnu adresu banky
cislo uctu
svift code
series
rib code
iban
majitel uctu
mesto
sumu
pribuzny
vsetky udaje su zadane
co mozem z toho vyvodit?
pripada mi to ako prevod z inej banky cez moj ucet po zadani mojho uctu a telefonickom kontakte a preposlanie na iny icet. dakujem za skoru odpoved
vyvodit? nechapem na co sa vlastne pytas.
znama mi poslala cislo uctu so vsetkymi udajmi lebo chce poslat nejake peniaze na moj ucet ale udaje tam ziadne moje niesu
To by si ty mal poslať všetky tie údaje známej.. hlavnej svoje číslo účtu v IBAN verzii a SWIFT kód svojej banky.. na základe toho bude môcť uskutočniť prevod. Jej údaje sú ti zbytočné.. dozvieš sa ich, až ti prídu peniaze na účet z výpisu.
nebol som si ist nejako ma to poplietlo ked mi poslala vsetky tie udaje. tym padom by to mne neprislo. dakujem