-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Facebook
a čím sa tvoja page zaoberala? Prečítal si si tie pravidlá?
Page bola jeden citat z jednej pesnicky skupiny DRAMAMATIKZ , ak poznas ... sam raper z tej skupiny tam je so mnou admin , obcas so mtam pridal nejake videjko , citat ... a precital , ale to su vseobecne ... Len chcem vediet , co robit proti odblokovaniu .
silno pochybujem že ti ju odblokujú
Kde teraz na FB hľadať možnosť "Je to vaša stránka?"
-
Alex481991
Medium Star
mam otazku teraz v novom profile tych priateľov na boku ich poradie hadže nahodne?? alebo je to spojene s interakciami medzi uživateľmi ?? dakujem pekne
-
hrban
Addict
nieje to interakciou, je to trochu náhodne no na druhej strane aj nie
vždy sú tam tí čo si ich necháš na lište dole, zvyšok je úplne náhodný, ja tam mám ľudí čo som s nimi nikdy neprehovoril...
vždy sú tam tí čo si ich necháš na lište dole, zvyšok je úplne náhodný, ja tam mám ľudí čo som s nimi nikdy neprehovoril...
ako by som zablokoval celu nastenku? cize ziadne nove statusy, fotky, videa... iba cisto info o mne
dik
?? zakladam novu temu, alebo pytam sa nato co mi bolo zodpovedane??
-pisal som hojkovi a ten mi napisal, ze sa mam spytat tu, tak sa pytam kde sa to da presne vymazat...
-pisal som hojkovi a ten mi napisal, ze sa mam spytat tu, tak sa pytam kde sa to da presne vymazat...
-
Grim
Darca
hojko napísal:Tema o FB tu uz je. Okrem toho, hromadne to spravit nejde, takze si bud bloknes celu nastenku v nastaveniach alebo to budes rucne mazat.
ale ja som sa v prvom prispevku pytal ako si ju bloknem tak nebud podrazdeny... je to tazke pochopit?
-
Grim
Darca
Účet -> Nastavení soukromí -> Upravit nastavení
Ake razne kroky treba spravit , ak Vam zablokovali vasu fan page s vyse 10 000 clenmi ? Dakujem .
napisat mail adminom, ale poznam ludi, ktori blokuju stranky na FB a viem, ze dobre vedia co robia 
Jackb ... mohol by si mi prosim Ta zisti nejake tie maily ? Ja viem , co napisat ... diky moc .
chod cez oficialny formular... snad nieco ku tomu najdes:
http://www.facebook.com/help/
to je na helpe odporucany postup...
http://www.facebook.com/help/
to je na helpe odporucany postup...
-
hojko
Site Admin
Zakladatel Facebooku Mark Zuckerberg skoncil v nemocnici. Posledne spravy hovoria o tom, ze ho Chuck Norris stuchol na Facebooku 
ludia, neviete mi poradit? Omylom som zaslal ziadost o priatelstvo. Da sa to nejako zrusit? Ak ano, tak ako?
vdaka
//dakujem pekne
GOOGLE: You can block them and then unblock them. when you check back at their profile the "friend requested" will be gone.