Nemá o mňa záujem no aj tak otravuje.

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Nemá o mňa záujem no aj tak otravuje.

Príspevok od používateľa Bushido »

Tak som nenormálny... Vôbec sa za to nehanbím...
pitbullko
Light Star
Light Star
Bydlisko: „Keby som bol postavený pred rozhodnutie medzi zbabelosťou a násilím, zvolil by som násilie“[Gandhi]

Príspevok od používateľa pitbullko »

Napíšem jedno porekadlo, čo som kedysi počul, Bushido nenarážam na teba ani na nikoho. Iba pre zasmiatie možno...

Fena dáva, pes berie! :)
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

No neviem, kde si sa také "porekadlo" naučil, ale skús to nejakej "fene" povedať a uvidíme či bude "pes" brať... S tou babou to mimochodom pokračuje celkom v pohode... Síce je to celé tak trochu zvláštne v tom zmysle, že sa občas tak jemne vadíme kvôli úplným maličkostiam, ale myslím že to ide správnym smerom :)
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

bushido, ako to tak citam tak ona je ten typ baby, ktora sa nenecha nabalit ked ju chalan bali, ale plati na nu ta "taktika" ze sa hras na nedostupneho a ona sa namota... takisto by som to riesil aj so sexom lebo si myslim ze by mohla mozno aj odmietnut ak by si ho navrhol ty, a ak sa bude snazit ze si oblecie nejake sexi pradielko tak by som ho jej len pochvalil a o nic sa nepokusal a nechal to na nu ked tak... tolko moje myslienky a trosku aj skusenosti :oops:
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Heh, diky za radu :) aj keď sa mi to trochu nepáči, že musím svoj záujem prejavovať nezáujmom... ironia...
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

praveze ani zaujem neprejavovat.. poviem ti to takto... do teraz (mam 20) som mal 3 vztahy nevztahy, inak vsetko nezavezne.. a vsetky 3 vztahy sa zacali tak, ze baba zbalila mna ;) ja by som volakedy, teraz uz asi ano, nedokazal chodit s babou ktoru by som zbalil ja lebo by som si nebol "isty" ze ma chce..
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Asi z toho nakoniec nič nebude... síce ma chce stále objímať, ale dnes začala takú tému, že chce, aby som bol jej kamarát a že či potom budem smutný a blbosti a potom, tak som jej povedal, že samozrejme že budem smutný a neviem či to potom bude ako predtým, tak povedala, že si to ešte musí premyslieť... Som z toho nejaký nasraný, že "zasa nič".
kvoco
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kvoco »

hlavne, ze ste nadavali na gogo956, ale on mal pravdu kamo, nemal si sa k cinu a presiel si do pozicie budeme "kamarati"

mozno by ta odpalkovala aj predtym, ked ste boli v posteli, ale aspon by si vedel na com si a usetril by si cas a nervy
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

preco? este nic nevesaj na klinec :) toto nevyzera tak aby si s nou bol kamarat alebo zase nic :) ak by si bol trosku iniciativny ty tak mozno to je tam kde chces a viac menej som si aj isty...sice nepoznam tu osobu ale ako vravis mozno by chcela aj odozvu z druhej strany
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Ale tak medzi časom sme spolu mali sex, ale ona to nazvala ta, že som moc tichý a že sa niekedy správam "čudne"...
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

to neries ;) neboj toto bude na viac... skus sem tam dat najavo ze si rad pri nej a uvidis jej reakciu podla toho sa potom zachovaj
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Dnes som bol s ňou a jej rodinou na horách... Celú cestu ležala na mne, stále mi chce robiť zle, ale ja sa v nej nevyznám... Už fakt netuším čo robiť...
OneTouch
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa OneTouch »

Zdravim,
ako som si to tak cital,tak som si uvedomil,ze som v podobnych problemoch. Ja mam 19,ona 16 :oops:
Ako sme sa zoznamili,si uz nepamatam...bolo to asi pred 2 mesiacmi. Vlastne siel po nej jeden kamarat,lenze on bol strasne hanblivy a nedokazal vobec nic urobit...takto sa to vlieklo hodne dlho,no potom som sa zoznamil s nou ja...
Vacsina nasich diskusii prebiehala na fb a podobnych hovadinach,kedze jej sa teraz cez zimu nechce chodit von...strasne som ju chcel a aj som jej to daval dost najavo,ale ona si furt myslela ze si len robim sradnu abo co...raz sme sa dostali do takej situacie,ze napisala ze sa asi pomalicky vytrati z nasho zivota(mojho a kamosovho)...ja som jej napisal,ze tak sa radsej na nu vykaslem ja a nech ju ma aspon kamos,ze ju nechcem stratit uplne,ked uz z toho nemoze byt vztah.potom ma zacala presviedcat,ze aby som to nerobil(samozrejme ja som to urobil,lebo som chcel dosiahnut presne opacny efekt-nalepi sa na mna este viac )...a takto sa to cele dosralo :( :( ...o den neskor sme to este prebrali a povedala mi,ze ma nechce a napokon som z nej vytiahol,ze ma skutocne chcela, ale ze sa to den predtym poriadne do*ebalo a ja som ju "prenechal" tomu druhemu...ked som ju presviedcal,aby sa to vratilo do starych kolaji,povedala mi,ze uz to nebude nikdy take...
teraz(asi po mesiaci) je to v takom stadiu,ze sme super kamarati,ale ona si furt mysli,ze som sa na nu vysral(obcas o tom este prehodime nejake to slovko)...este aj vcera som jej napisal,ze ju milujem a ak ma este zaujem,tak nech nezopakuje to, co pred mesiacom...proste by som ju chcel,lenze ona to asi furt nevie pochopit alebo skor NECHCE pochopit...aj som ju volal von viackrat,ale akosi sa jej vobec nechce teraz...parkrat sme boli,ale to som radsej nerobil nic,lebo z jej strany nebol ziadny zaujem...som v takej situacii,ze jeden den to vyzera ze ma chce a na druhy zas nie :( Fakt uz neviem co robit,ale vykaslat sa na nu nechcem :(
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ach jo :)

Nuz ja som vcera take nieco riesil.. a prisiel som nato ze nefunguje to a preco? lebo nema zaujem lebo vraj nema cas, cize ked nema cas tak nema cas nebudem sa predsa tiskat tam kde ma nechcu aj ked ma trha aby som jej napisal. Skus urobit to ze jej das trosku vydychnut ale zase nezanevri na nu pockaj nech sa sama ozve a podrz ju podla mna je len zmatena a nevie co teraz ma robit vydrz, ja viem lahko sa to vravi a tazsie robi ale uvidis aky to bude mat efekt
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

OneTouch: 16 rokov je veľmi málo... Teda ja už som si v tvojom veku s takou holkou vôbec nemal čo povedať... Oni absolútne nemajú predstavu o svojom partnerovi, len väčšinou utekajú zo vzťahu do vzťahu a nikdy niesú spokojné, pričom nikto netuší prečo. 21 je tiež ešte málo, niektoré dievčatá si už dokážu svojho partnera vážiť, ale tých nieje tak veľa. Oni tiež ešte nemajú ucelenú predstavu čo chcú v živote robiť a ako by mal vyzerať ich partner. Možno rozmýšlajú nad tým, či si nedokážu nájsť niečo lepšie, naozaj neviem... A tiež neviem ako sa k nej mám chovať, lebo tým že jej budem dávať najavo svoje sympatie to nebude fungovať...
wrtulka33
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa wrtulka33 »

Zdravím..
Ja sa musím priznať, ale kedysi som zažívala podobné stavy..
Išlo o to, že keď som bola mladšia a prišlo k tomu, že sa mi nejaký chalan zapáčil , tak hneď ako som zistila, že má aj on o mňa záujem, tak ma omrzel - čiže som s ním nič nechcela mať.. Skončilo sa to z mojej strany skôr, než to celé eštelen začalo..
Stávalo sa mi to veľakrát, až kým som nespoznala jedného chalana..
Ten ma natoľko očaril, veľmi si ho vážim až sme spolu už 3. rok. Je to moja prvá veľká láska..
Bushido napísal:OneTouch: 16 rokov je veľmi málo... Oni absolútne nemajú predstavu o svojom partnerovi, len väčšinou utekajú zo vzťahu do vzťahu a nikdy niesú spokojné, pričom nikto netuší prečo. .
V tomto s Tebou nemôžem 100%- ne súhlasiť.. Nie všetky sú také, ako si napísal.
Už v 16tich som vedela, čo chcem ako to chcem a s akým tipom muža chcem byť.
Nebola som nikdy prelietavá a ani nemám na to povahu resp. žalúdok..
Od 16tich mám jedného priateľa..

Osobne si myslím, ak Ti smiem poradiť Bushido, tak sa nepretvaruj, nerob žiadne ignorácie, buď taký, ako to v sebe cítiš, a ak si to ona neváži, nevie to pochopiť, nevyzná sa sama v sebe, tak to nemá zmysel... Chce to len čas..
Aj ja som to celé pochopila, až pri človeku, ktorý ma musel ako sa povie OČARIŤ...
OneTouch
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa OneTouch »

lollo napísal:ach jo :)

Nuz ja som vcera take nieco riesil.. a prisiel som nato ze nefunguje to a preco? lebo nema zaujem lebo vraj nema cas, cize ked nema cas tak nema cas nebudem sa predsa tiskat tam kde ma nechcu aj ked ma trha aby som jej napisal. Skus urobit to ze jej das trosku vydychnut ale zase nezanevri na nu pockaj nech sa sama ozve a podrz ju podla mna je len zmatena a nevie co teraz ma robit vydrz, ja viem lahko sa to vravi a tazsie robi ale uvidis aky to bude mat efekt
ona mi hocikedy napise sama...sem tam mi prezvoni...v skole ju stretavam na chodbach...tazko sa jej vyhnem a ak sa o to pokusim,tak to bude vyzerat tak,ze uz s nou nechcem byt ani kamarat...este je tu jeden velky problem...nie som jediny,s kym sa takto kamarati a ak polavim,tak to bude brat automaticky,ze kaslem na nu a uz nebudem jej super kamarat.momentalne ma ma iba za kamarata,ktore ho ma rada a vraj teraz nechce nikoho(ze je rada,ze ma takych kamaratov akych ma a staci jej to)...sama mi pisala,ze kaslem na nu a pritom som ju vela razy volal von a ona sla asi len 4 razy...a kebyze aj na ten fb nejdem a v skole sa jej budem len zdravit,tak pochybujem,ze u nej to zabere.navyse vcera som jej akurat o tom pisal,ze sa tu asi neukazem par dni a nakoniec som jej napisal,ze to nespravim(bol by som potom za klamara).jedine tak dnes este najst dovod preco tam neist a az v piatok ju zavolat von,lenze aj tu sa vyhovarala ze ide s kamaratkou von...a zas nie je taka,ze bali len chlapcov.podla mna jedna z tych normalnejsich
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Bushido napísal:OneTouch: 16 rokov je veľmi málo... Teda ja už som si v tvojom veku s takou holkou vôbec nemal čo povedať... Oni absolútne nemajú predstavu o svojom partnerovi, len väčšinou utekajú zo vzťahu do vzťahu a nikdy niesú spokojné, pričom nikto netuší prečo. 21 je tiež ešte málo, niektoré dievčatá si už dokážu svojho partnera vážiť, ale tých nieje tak veľa. Oni tiež ešte nemajú ucelenú predstavu čo chcú v živote robiť a ako by mal vyzerať ich partner. Možno rozmýšlajú nad tým, či si nedokážu nájsť niečo lepšie, naozaj neviem... A tiež neviem ako sa k nej mám chovať, lebo tým že jej budem dávať najavo svoje sympatie to nebude fungovať...
ahoj a ten tvoj na teba neskusal take ignoracne techniky? Lebo u mna je to trochu zlozite a neviem az tak dobre zaujat babu lebo nie som az taky zhovorcivy, tak neviem ako si ju inak udrzat...
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Bushido cituješ si vlastný príspevok ? :D
wrtulka33
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa wrtulka33 »

Bushido:
,,ahoj a ten tvoj na teba neskusal take ignoracne techniky? Lebo u mna je to trochu zlozite a neviem az tak dobre zaujat babu lebo nie som az taky zhovorcivy, tak neviem ako si ju inak udrzat..."

Ak si tým narážal na mňa, tak ani veľmi nie..
Na začiatku ,ak by ma ignoroval, tak by ma odradil..Samozrejme hneď mi nepovedal na rovinu, čo ku mne cíti, išlo to všetko postupne, od danej iskry až po začatie vzťahu..
Vo vzťahu je to už iné, ak sa sem tam pohneváme a jeden druhého zaignorujeme, vtedy to znamená, že sa máme asi nad niečím zamyslieť, čo sme povedali alebo vyparátili..
Napísať odpoveď