a k tej gramatike: jasne ze by som si to nevsimol pretoze ja tu riesim temu a nie som OT
Slobodomurari, Illuminati + New World Order
Re: Slobodomurari, Illuminati + New World Order
nie vobec
vyvratit mi preco nie...zasa sa mam rozpisovat ze je to hlavny znak spolku? a tebe to stale nic nedokazuje?
a k tej gramatike: jasne ze by som si to nevsimol pretoze ja tu riesim temu a nie som OT
co je to za znak?teda preco ho zatracujes?
ja ho nezatracujem...a aby si sa opytal po milion prispevkov kde sa to rozoberalo ze co je to za znak ja povazujem ze si tu z toho celeho robis len srandu
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
korag: hugito a spol sa ťa tu snažia dotlačiť k sebazamysleniu sa nad nasledovným: KTO povedal, že vševidiace oko a spol. sú znakmi iluminátov? Z akého relevantného zdroja to máš? Čo má ten znak spoločné so svetovládou toho hnutia? Aký máš na to dôkaz? Proste aby si už konečne začal rozmýšľať systémom: tvrdenie + dôkaz. Aspoň v prípade, že to možné je (a v tejto téme to možné je, lebo sa tu preberá téma o konkrétnych ľuďoch/hnutí).
prispevok dozadu vysvetli ze tento znak je hlavnym znakom slobodomurarskej loze a ze skoro vsetci zakladatelia Ameriky boli slobodomurari a zas to iste
aky mas na to dokaz OMG...este povedz ze chces dokaz na to ako vzniklo oko a pyramida alebo co? 
Len na margo toho dokazovania.Len na margo toho, že sa čuduješ, že mi debili nevieme pochopiť tvoje nad slnko jasnejšie dôkazy.
Som hlúpy človek, ktorý nič nevie o svete. Som ochotný akceptovať, že je divné, že sa tie budovy len tak zosypú. A potom sa od teba dozviem, že je tam 1000 ďalších vecí (tento dôkaz ma priklincoval do stoličky, waw!). A že zrazu sa niekto (asi teroristi) volajú ilumináti a že sú svine a kopú za Ameriku. Ja neviem, ty skutočne nevidíš, že si napísal hlúposť, ktorá nič nedokazuje?
Nedávno som tu uverejnil Memorandum o Počeštení Slovenska, ktoré spískala Benešova strana. To je priamy dôkaz toho čo Česi vyčíňali na Slovensku. Skoro všetko z toho dokumentu sa udialo.
VY dokonca neveríte alebo zľahčujete aj priamy dôkaz, nieto ešte dôkazy postranné a indície.
Vy si myslíte tak ako svojho času napísal Slay v inej téme o Hitlerovi, že citujem: Hitler by prišiel a povedal:,, vštekých vás zotročím a vykynožíM?"
Aký dôkaz vy potrebujete? Aj keby sa tu niekto dostal do slobodomurárskej lóže a priniesol dôkazy o ich svinstvách vy by ste neuverili!! A na tom stojí celá táto téma. Vy skrátka nemôžete a nechcete uveriť, že svet riadi hŕstka ľudí, ktorí majú peniaze a moc. Čo samo o sebe nie je vôbec neprestaviteľné, pretože kto má peniaze, má moc a taký vplyv že môže ovplyvňovať čokoľvek od volieb až cez vojny. Najmä Hughito tu neustále spomína moc cirkvi ale sám odmieta pripustiť, že dnes je cirkev už len druhá čo sa týka jej moci a tá postupne slabne. Nikto azda nebude spochybňovať že moc cirkvi v stredoveku bola obrovská, nechápem prečo vám robí taký problém aj dnes si priznať, že sú tu isté sily, ktoré majú väčšiu moc než dnešná cirkev. Keď cirkev dokázala ľudí viesť na križiacke výpravy nemohol by dnes niekto rovnakým spôsobom ovplyvňovať verejnú mienku a viest vojny proti komukoľvek?
Dnes je napríklad skoro všadeprítomné okydávanie cirkvi, lenže aj toto okydávanie má za sebou pozadie. Hughito číta tiež len veci, ktoré mu vyhovujú v jeho križiackej výprave proti "dogmatickej cirkvi". Nepozná problém z druhej strany.
Vy ste naučení, že svet je miestom možností kde si je každý človek strojcom svojho osudu a každý môže byť aj prezident ak chce takým byť a snaží sa o to. Toto vaše "vierovyznanie" ja nezdieľam a preto sa rozchádzame aj v týchto otázkach. Vy nikdy neuveríte, pretože máte vlastné "vierovyznanie", ktoré by prijatím pravdy o slobodomurárstve a iluminátoch sa celkom zrútilo a vo Vás by ostalo prázdno, pochybnosti, naraz by ste nevedeli kto ste čo ste a ani ako sa zariadite. Podkopali by sa vaše celoživotné piliere.
Vaše podvedomie preto nikdy nepríjme túto pravdu aj keby sa našlo x dôkazov, a verte že sa našli, len vy ich nepoznáte a nie sú všetky na internetových stránkach, niekedy treba používať aj hlavu a zrak i vrátiť sa k starým dobrým knihám a spisom. Prečítajte si napr. Knihu Slobodomurárstvo nešťastie našej doby atď..
A iné knihy kde sa opisujú nájdené materiály o Slobodomurároch čo našli len náhodou alebo ich uverejnili pozostalí po bývalých slobodomurároch, je jasné že sa jedná len o útržky, pretože slobodomurári si svoje tajomstvá veľmi dobre strážia, teda nie je možné poznať ich presné ciele a záujmy, dá sa to len inštinktívne zistiť. Nikdy vám nikto nedá o ničom v politike a živote 100 percentný dôkaz, musíte sa rozhodnúť inštinktívne a sami za seba.
Vy ste sa už pevne rozhodli že slobodomurári neexistujú, respektíve nie sú nebezpeční, tak nechajte túto slobodnú voľbu aj iným.
Slay neviem kde berieš, že by tu niekto chcel nastolenie národného socializmu. Ak sa ale nič nespraví so súčasnou situáciu vykapeme od hladu a zimy na uliciach. Čiže či plynová komora alebo skapanie od hladu nevidím v tom rozdiel.
Mladí ľudia nemajú kde bývať, nemajú prácu, nemajú čím platiť byty, domy. Zachvíľu nebude ani na základné potraviny. Prežije len hŕstka. Taktiež vysťahovalectvo.
Ak by Hitler chcel Slovákov nakoniec zotročiť či vykynožiť nebolo by to veľmi odlišné od dneška, kedy politika a "slovenské strany" likvidujú pôrodonosť, spôsobujú vysťahovalectvo a postupne ale isto likvidujú celý slovenský národ.
Slovenský národ vymrie ak sa s tým nič nespraví.
ivan co je na tom pravdy ze aj stefanik bol ich bratom? Každý slovenský slobodomurár si i dnes pripomína slová svojho brata M.R.Štefánika: "... snáď nie je zbytočné úsilie moje, snáď prispel som a prispejem k stavbe velechrámu človečenstva a pokroku."
-
tehla
Tomasito to vystihol . Okrem toho, že sme sa dozvedeli, aky je Seth študovany, ovela bohatši ako ostatni prispievatelia, vlastni rozsiahle pozemky a ovlada 7 jazykov – je tu ešte jedna vec čo som si všimol už predtym, okrem toho, že samochvala smrdi. Nie je schopny si spajať suvislosti, dôkazy v skutočnosti nehľada, ide mu len o slepu, absolutne ničim nepodloženu obhajobu svojej pravdy, pri ktorej je ochotny poprieť uplne všetko – ešte aj nos medzi vlastnymi očami.tomasito napísal: Chces dokazy, citaj odkazy vyssie, mnohe veci ta mozno prijmu overit si infos z inych zdrojov- otvorit dalsie linky, knihy... ak budes pytat dokazy dalej, o ziadne dokazy ti v skutocnosti nejde. Ver comu chces.
O Egyptologii ťa ešte trocha poučim: Seth ( Seth / Sheitan / Satan). ...- takže su 2 možnosti:
1) bud o egyptologii vieš velke hovno
2) ten nick si si dal zamerne a to vysvetluje, prečo okultne spolky obhajuješ
Hughito, vysvetli mi, čo konkretne je iracionalna projekcia:
Na spodnej časti bankovky je vypísaný rok 1776 (MDCCLXXVI). Okrem toho, že pyramída s okom je jedna strana štátnej pečate USA je aj logom rádu illuminatov, ktorí si od počiatku zvolili svoje heslo, plán a program latinský nápis pod pečaťou na bankovke : Novus Ordo Seculorum (nový svetový poriadok. Illuminatov založil v roku 1776 Adam Weishaupt, čoskoro po svojom založeni ovladli slobodomurárske hnutie a prevzali nad ním patronát. Adam Weishaupt oko v pyramíde nazýval satanovým okom. Druhá strana pečate (s vyobrazením pyramídy a oka) sa používala velmi málo. v roku 1935, sa obe strany štátnej pečate objavili na jednodolárovej bankovke USA.
Pápež Lev XIII v protislobodomurárskej encyklyke Humanum Genus „Je treba slobodomurárom strhnúť masku a ukázať ich vlastnú tvár, úskoky, aké používajú, aké zvrátené názory majú a ako hanebne konajú.
(Žeby aj pápež Lev XIII bol konšpiratér zo stranky prop? )
Poprosim konkretnu zaujimavu a prinosnu diskusiu, nie nekonečne nudne omačky – ja som študovany, ostatni nevedia nič a chcu ma oklamať, lebo ich to strašne bavi. To len dokazuje konšpiratívnu a paranoidnu osobnosť, v tomto pripade Setha
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Korag: ja som nereagoval spojením "neviem o čom pletieš" o časti, kde spomínaš pyramídu a oko, reagoval som na ten zvyšok. Máš obrovský problém s chápaním príspevkov. Na tvoju narážku o oku a egyptológiu som ti dokonca odpovedal, alebo si si to nevšimol? Ja tvrdím, že tie znaky nič neznamenajú? Nie. Ale na rozdiel od teba a iných netvrdím, že sú priamym a neporušiteľným dôkazom toho, že nám vládnu Slobodomurári. Ty považuješ zopár znakov na bankovke za dôkaz? Dôkaz toho, o čom sa tu celý čas bavíme?
Tá chyba, ktorú som spravil, bola štylistická, nie gramatická. Zjavne ťa na tej strednej škole nič nenaučili, alebo si nedával pozor. Aké univerzitné dôkazy som tu ja dával? Máš tiež vlčiu tmu? Argumentuješ presne tak, ako tvoji súkmeňovci, na nerozoznanie. Ak nemáš argumenty a nevieš diskutovať, tak konštruuješ a časom dôjde istotne aj na osobné útoky. To tu už poznáme.
IvanSk: Na celý tvoj výplod reagovať nebudem, pretože sa mi úprimne nechce. Ale jedna časť mi nedala, citujem: "Vy ste naučení, že svet je miestom možností kde si je každý človek strojcom svojho osudu a každý môže byť aj prezident ak chce takým byť a snaží sa o to. Toto vaše "vierovyznanie" ja nezdieľam a preto sa rozchádzame aj v týchto otázkach." - Tak to sa môžeš rovno odkrágľovať, veď vlastne žiješ úplne zbytočne, svet nie je plný možností a ty nie si strojcom svojho osudu, všetko riadia iní. Veď nechceš byť predsa súčasťou tej mašinérie, nemáš žiadnu nádej na samostatný postup, aký má vlastne zmysel žiť? Na rozdiel od teba totiž vďaka "nepodkopaným pilierom" budeme mať rodiny, poniektorí tu už celkom slušne a šťastne zarábame, budeme mať rodiny a vychováme v mieri a láske svoje potomstvo. Nejako si neviem predstaviť, čo budeš robiť ty.
Slobodomurári existujú. A sú dobre zabezpečení. Aj Soroš má prachov kopec a určite je to aj vplyvná osoba, tak ako možno dajme tomu členovia Illuminati. To nik nepopiera, respektíve to nie je aspoň mojím cieľom. Ale to, že ovládajú alebo ovládnu svet, to teda nie.
Citujem?:" Mladí ľudia nemajú kde bývať, nemajú prácu, nemajú čím platiť byty, domy. Zachvíľu nebude ani na základné potraviny. Prežije len hŕstka." - a ty prežiješ? Toto katastrofické kuvikanie ma už nudí. Ale poteším ťa - ja spravím opak prisťahovalectva, vrátim sa totiž na Slovensko. A vrátili sa odtiaľto už mnohí, pretože nevidia svet cez Slobodomurárske katastrofické plány. Asi tak je to.
tehla: od teba som samozrejme nič inteligentné nečakal a tak sa aj stalo
Spravil si výcuc z niekoľkých príspevkov, kde sme sa bavili bez náväznosti o iných veciach a teraz to tu zverejňuješ ako samochválu alebo chválu. Pokiaľ viem, ty si bol prvý, kto sa pochválil, že už ukončil výšku. Kde som ja tvrdil, že som oveľa bohatší ako ostatní prispievatelia? Si chorý, alebo je to ďalší moment tvojej vlčej tmy a halucinácií? Kde som tvrdil, že vlastním rozsiahle pozemky? Zasa haluz? Neovládam 7 jazykov plynule. Ak ťa to poteší.
Zasa ma chceš poučovať o egyptológii, potom, čo si zbabelo zdrhol z tejto diskusie, v ktorej si drístal dve na tri o sethovi? Ten nick som si dal, keď som mal 18 rokov a začal som hrať Counter Strike, v tom veku som na rozdiel od niektorých prítomných zaujímal o úplne iné veci, nie o nejaké spolky, či čo (vôbec netuším, o čom točíš, o akých spolkoch, atď, zasa jedna z tvojich halucinácií). Nie len o egyptológii vieš veľké hovno, ale aj o iných veciach, horšie je, že si tak zaslepený, že si to ani len nevieš priznať, pričom som ti v tamtej diskusii poslal dostatok dôkazov (áno, dôkazov, takto si ich predstavujem) na to, aby si zistil, že trepeš dve na tri. Ale tak na druhej strane chápem tvojim problémom s porozumením písaného textu.
TEHLA, KDE SOM PíSAL, žE SOM šTUDOVANý, žE OSTATNí NIč NEVEDIA A žE MA CHCú OKLAMAť, LEBO ICH TO STRAšNE BAVí???? KDE? Prosím o copypastu alebo citáciu, pretože ináč si zavri ten zobák a prestaň mi konečne pripisovať veci, ktorých nie som autorom. Už ma tým doslova dopaľuješ, ty tu ideš iných obviňovať z neefektívnej diskusie, pričom ty konštruuješ hovadiny, ktoré ľudia nikde nepísali a prezentuješ ich ako ich dielo, pretože ti to tak sedí. Drž sa konečne toho, čo som písal, cituj, čo som písal a nevymýšľaj si sprostosti. To jednoznačne nepridáva na tvojej už aj tak nízkej kredibilite.
Tá chyba, ktorú som spravil, bola štylistická, nie gramatická. Zjavne ťa na tej strednej škole nič nenaučili, alebo si nedával pozor. Aké univerzitné dôkazy som tu ja dával? Máš tiež vlčiu tmu? Argumentuješ presne tak, ako tvoji súkmeňovci, na nerozoznanie. Ak nemáš argumenty a nevieš diskutovať, tak konštruuješ a časom dôjde istotne aj na osobné útoky. To tu už poznáme.
IvanSk: Na celý tvoj výplod reagovať nebudem, pretože sa mi úprimne nechce. Ale jedna časť mi nedala, citujem: "Vy ste naučení, že svet je miestom možností kde si je každý človek strojcom svojho osudu a každý môže byť aj prezident ak chce takým byť a snaží sa o to. Toto vaše "vierovyznanie" ja nezdieľam a preto sa rozchádzame aj v týchto otázkach." - Tak to sa môžeš rovno odkrágľovať, veď vlastne žiješ úplne zbytočne, svet nie je plný možností a ty nie si strojcom svojho osudu, všetko riadia iní. Veď nechceš byť predsa súčasťou tej mašinérie, nemáš žiadnu nádej na samostatný postup, aký má vlastne zmysel žiť? Na rozdiel od teba totiž vďaka "nepodkopaným pilierom" budeme mať rodiny, poniektorí tu už celkom slušne a šťastne zarábame, budeme mať rodiny a vychováme v mieri a láske svoje potomstvo. Nejako si neviem predstaviť, čo budeš robiť ty.
Slobodomurári existujú. A sú dobre zabezpečení. Aj Soroš má prachov kopec a určite je to aj vplyvná osoba, tak ako možno dajme tomu členovia Illuminati. To nik nepopiera, respektíve to nie je aspoň mojím cieľom. Ale to, že ovládajú alebo ovládnu svet, to teda nie.
Citujem?:" Mladí ľudia nemajú kde bývať, nemajú prácu, nemajú čím platiť byty, domy. Zachvíľu nebude ani na základné potraviny. Prežije len hŕstka." - a ty prežiješ? Toto katastrofické kuvikanie ma už nudí. Ale poteším ťa - ja spravím opak prisťahovalectva, vrátim sa totiž na Slovensko. A vrátili sa odtiaľto už mnohí, pretože nevidia svet cez Slobodomurárske katastrofické plány. Asi tak je to.
tehla: od teba som samozrejme nič inteligentné nečakal a tak sa aj stalo
Zasa ma chceš poučovať o egyptológii, potom, čo si zbabelo zdrhol z tejto diskusie, v ktorej si drístal dve na tri o sethovi? Ten nick som si dal, keď som mal 18 rokov a začal som hrať Counter Strike, v tom veku som na rozdiel od niektorých prítomných zaujímal o úplne iné veci, nie o nejaké spolky, či čo (vôbec netuším, o čom točíš, o akých spolkoch, atď, zasa jedna z tvojich halucinácií). Nie len o egyptológii vieš veľké hovno, ale aj o iných veciach, horšie je, že si tak zaslepený, že si to ani len nevieš priznať, pričom som ti v tamtej diskusii poslal dostatok dôkazov (áno, dôkazov, takto si ich predstavujem) na to, aby si zistil, že trepeš dve na tri. Ale tak na druhej strane chápem tvojim problémom s porozumením písaného textu.
TEHLA, KDE SOM PíSAL, žE SOM šTUDOVANý, žE OSTATNí NIč NEVEDIA A žE MA CHCú OKLAMAť, LEBO ICH TO STRAšNE BAVí???? KDE? Prosím o copypastu alebo citáciu, pretože ináč si zavri ten zobák a prestaň mi konečne pripisovať veci, ktorých nie som autorom. Už ma tým doslova dopaľuješ, ty tu ideš iných obviňovať z neefektívnej diskusie, pričom ty konštruuješ hovadiny, ktoré ľudia nikde nepísali a prezentuješ ich ako ich dielo, pretože ti to tak sedí. Drž sa konečne toho, čo som písal, cituj, čo som písal a nevymýšľaj si sprostosti. To jednoznačne nepridáva na tvojej už aj tak nízkej kredibilite.
-
tehla
Tie osobne utoky tu ale vyvolavaš ty, človeče, spamätaj sa a nauč sa, čo je to diskusia. Ty si totiž rodeny provokater a o to ti presne ide. Keby si nemal tak slabe a priblble argumenty, tak by som si fakt myslel, že ťa plati ten soros, aby si rozvracal diskusiu, lebo strašne to tu zasieraš bezobsažnymi flamewars, mne sa zda, že sa do temy politika chodiš len hadať a liečiť si svoje komplexy (z ktorych vyplyva aj samochvala)seth82 napísal:Ak nemáš argumenty a nevieš diskutovať, tak konštruuješ a časom dôjde istotne aj na osobné útoky. To tu už poznáme.
Tak si slušne a šťastne zarabaj, koho to zaujima? zaujimave, že už ťa netrapi, či tvoje deti budu slušne a šťastne zarabaťseth82 napísal:budeme mať rodiny, poniektorí tu už celkom slušne a šťastne zarábame, budeme mať rodiny a vychováme v mieri a láske svoje potomstvo. Nejako si neviem predstaviť, čo budeš robiť ty.
vieš zase veľke hovno, lebo za cely čas, čo som tu som vyšku narozdiel od teba spomenul 2-krat a to ako reakciu na teba a slaya, ked ste považovali za nevyhnutne zdôrazňovať, aki ste vzdelani oproti ostatnym. Takže asi takseth82 napísal:Pokiaľ viem, ty si bol prvý, kto sa pochválil, že už ukončil výšku.
Ďalšia uboha provokacia, na ktoru ti odpoviem asi tolko – chod doprdele.seth82 napísal:Si chorý, alebo je to ďalší moment tvojej vlčej tmy a halucinácií?
Zbabelo som zdrhol? Zaujimavo si vysvetľuješ neochotu diskutujucich reagovať na tvoje provokačne ničim nezaujimave hluposti. Poviem ti to rovno: tych verzii o sethovi je strašne veľa a v diskusii s tebou som pokračovať nechcel, lebo sa mi protivý štýl, akým diskutuješ, zamerne provokuješ, niekto kôli tebe dostane ban a potom sa hraješ na chudaka.seth82 napísal:Zasa ma chceš poučovať o egyptológii, potom, čo si zbabelo zdrhol z tejto diskusie, v ktorej si drístal dve na tri o sethovi?
V jednom prispevku za sebou použiješ tieto 2 tvrdenia:
"Slobodomurári existujú. A sú dobre zabezpečení. Aj Soroš má prachov kopec a určite je to aj vplyvná osoba, tak ako možno dajme tomu členovia Illuminati. To nik nepopiera, respektíve to nie je aspoň mojím cieľom. Ale to, že ovládajú alebo ovládnu svet, to teda nie."
"vôbec netuším, o čom točíš, o akých spolkoch, atď, zasa jedna z tvojich halucinácií"
a mňa nazveš chorým? Fu ha, človeče, okrem toho, prečitaj si nazov temy, ak si presvedčeny, že tie spolky neexistuju, tak nechapem, čo ešte v tejto teme oxiduješ, članky čitať nebudeš, všetky dôkazy budeš ignorovať a ešte sa budeš hrať na drzeho. čo ty si o sebe mysliš? že su tu všetci na to, aby ti niečo dokazovali? Sa preber konečne
Poviem ti to rovno – nesom tvoja cvičena opica, nebudem ti tu copypastovať každu hluposť na vyžiadanie, takže radšej drž tu p..u ty a už na mňa nereaguj. Niekolkokrat som ti to jasne dal najavo a aj tak furt budeš rypať. A inak to, že sa budeš ohaňať tou priblblou „diskusiou“ o egyptologii som si myslel – presne to pasuje k tvojmu typu osobnosti, ktory si na takychto ubožiactvach honia egoseth82 napísal:Prosím o copypastu alebo citáciu, pretože ináč si zavri ten zobák
Myslim, že ty si čim ďalej tym viac pridavaš na svojej už aj tak vysokej (kre)debiliteseth82 napísal:To jednoznačne nepridáva na tvojej už aj tak nízkej kredibilite.
Inak som zvedavy, či tak provokuješ aj v realnom živote, alebo si len priblbly internetovy „hrdina“. Ak to robiš aj v reale, si už asi veľakrat dostal po hube. A ten smail akože na zmiernenie toho, čo hovoriš si strč niekde doprdele
Ten zvysok???Citas sa? zvysok bol jedine to ze som spomenul ze ked ma prist na dokazy a hlavne fakty s tvojej strany hodis sem wikipediu...to uz povazujem za uplne akademicku mudrost fakt ked sem hodis taky blud...to bol zvysok,neviem aky zvysok si este zaregistroval pretoze tam nic ine uz nebolo.Mam obrovsky problem s chapanim prispevkov a pritom cela moja reakcia sa tykala hlavne piramidy a ty tu zacnes hovorit o nejakom zvysku a tomu ci chapem sebe a tebe a podobne tvoje vyplody,pritom k zakladu si nezareagoval o tom co som hovoril. Aspon je videt jako tomu chapes ty ked az takto odbacas. A chcel si tu dokazy a dali sme ich sem tak diskutuj a reaguj na ne...Presne ako s tou gramatikou,ty nevies o com je hlavna tema ked furt odbacas? Teraz si ja polazam otazku ci ty chapes tomu co ti napisem...popripade sa vyjadri v siedmych jazykoch vratene spanielciny a ciastocne spanielcinyseth82 napísal:Korag: ja som nereagoval spojením "neviem o čom pletieš" o časti, kde spomínaš pyramídu a oko, reagoval som na ten zvyšok. Máš obrovský problém s chápaním príspevkov. Na tvoju narážku o oku a egyptológiu som ti dokonca odpovedal, alebo si si to nevšimol? Ja tvrdím, že tie znaky nič neznamenajú? Nie. Ale na rozdiel od teba a iných netvrdím, že sú priamym a neporušiteľným dôkazom toho, že nám vládnu Slobodomurári. Ty považuješ zopár znakov na bankovke za dôkaz? Dôkaz toho, o čom sa tu celý čas bavíme?
Ostatne reakcie k uzivatelom Tehla a Ivan komentovat ani nebudem...najprv napises na zaciatku tvojej reakcie ''od teba som to cakal'' a podobnymi nezmyslami a potom zas zapises polovicu svojho komentu kravinami a bludami ako je to vo zvyku...prepac ale z tohoto tvojho prispevku ako celku je videt ako sa nadradujes nad ostatnych a nebavis sa s nimi na tej istej urovni
Mna neprestava fascinovat ako ti robi problem pochopi stvor riadkovu citaciu.seth82 napísal:Neprestáva ma fascinovať, ako vy (rozumej ty, tehla, Ivan) neustále vyžadujete odpovede, pričom vy sami buď neodpovedáte na otázky, alebo na ne odpovede nepoznáte.
V tom pripade musis uznat ze nejaky vycuc alebo kratke dokazi sa tu nedaju dat, musis to jednoducho studovat a dat si dohromady suvislosti, vytvorit si svoj vlastny zaver. Lenze mi obaja vieme ze teba o ziadne dokazi nejde, to by si sa choval uplne inac.Že je to komplikovaná téma? Áno, je.
Koniec koncov sam tu priznavas ze ta to nezaujima a ze namas cas, takze ano si provokater, tiez inak si neviem vysvetlit aj to tvoje bydlisko, cisto provokacia.
Vazne neviem odkail ty vies co ja viem. A odpoved mas v tej tomasitovej citacii.Ako sa tak pozerám, tak veľmi tajné nie sú, veď vy o nich prakticky všetko viete
Mas tu 57 stran (poslednych 20 je mozno len nejaky flame so slayom alebo s tebou tkaze ziadne normalne informacie) ale zbytok si vazne myslis ze sme tu len tak tliachali o tom istom co s tebou? Si tu jeden z najstarsich clenov fora, v dobach ked tato tema bola na vrchole co sa tyka poskytnutych informacii uzivatelmi ktori sa tomu ozaj rozumeli si ty bol niekde zalezeny v diere a drzal si hubu a teraz sem ides mudrovat ked uz nikto z nich neprispieva a ziadas dokazi. A mozem ta osrat si to precitaj ked ta to zaujima.Áno, je - v tejto diskusii žiadne releventné zdroje uvedené neboli a ak áno, ich dôveryhodnosť by som porovnal k úrovni dôvery CERNu voči mojím vedomostiam o Higgsovom bozóne.
Takze popieras toto: Faktom je, ze slobodomurari- illuminati su tu, maju svoju medzinarodnu strukturu, ritualy okultizmu su v tychto spolocenstvach bezna vecTo vyznačené boldom ja nepovažujem za fakt a rád by som vedel, že akým právom to autor faktom nazval.
Len tak pre zauimavost slobodomurari maju vlastnu stranku http://www.humanizmus.sk/ alebo rotary kluby http://www.rotary.org/en/aboutus/siteto ... fault.aspx atd atd
Alebo vyzsie stupne B´nai B´rith, kde su za clenov prijmani vyhradne len zidia. Kociska kehila http://www.kehilakosice.sk/brit1.html
V Bratislave maju pobocku BB tolerancia http://deletsme.blogspot.com/2010/01/lo ... slave.html
Illuminatov zalozil Adam Waishaupt to jest historicky fakt http://en.wikipedia.org/wiki/Adam_Weishaupt na neho mali vplyv Rothschildovci.To isté platí o tej slávnej rodinke a o NWO.
Vplyv tejto rodiny je tiez fkatom aj to akym sposobom sa dostali k moci a peniazom, o nich je tu pisane snad na kazdej strane ale ked trvas na nejakom zhrnuti tak
http://www.europskenarody.info/rothschi ... tnica.html
http://www.europskenarody.info/Dejiny_d ... ovcov.html
Na zaver opat zopakujem, jedna sa o velmi komplikovanu temu ktora sa neda rozobrat len tak jednou vetou alebo nejakym vycucom. Pojem svetovlada a ovladnutie sveta tu pouzivate len a len vy, realita neni tak jednoducha a ja osobne sa tomuto zjednodusenemu pojmu vyhybam ak si si nahodou nevsimol. Takze poprosim ak nabuduce budes do huby brat moje meno reaguje konkretnou citaciou.
Naozaj má tá vaša americká jednodolárovka skryté posolstvo ? Zaujímavé, že v historickej obci panuje iný názor.
- vševidiace oko síce patrí medzi slobodomurárske symboly, ale pod. znaky používali už starovekí Egypťania a v tomto našom prípade ide o zobrazenie Boha (vieme, ako nábožensky je Amerika založená, majú to dokonca na tých peniazoch aj napísané). To by slobodomurári dovolili ? Takí antikristi a satanáši ?
- ani 13 stupňov pyramídy neodkazuje na tajné spiknutie. Toto číslo odkazuje na 13 pôvodných amerických kolónií.
- nápis NOVUS ORDO SECLORUM neznamená "Nový svetový rád", je to chybný preklad. Znamená to "Nový poriadok pre ďalšie časy"
zmysel to má taký, že USA vstupujú do novej éry.
Novus ordo seclorum does not mean "new world order."
Takže, ako zvyčajne, píšete sem len nezmysly a vykonštruované hovadiny, ale i keby na jednodolárovku Slobodomurári naozaj svoje symboly pretlačili, nie je to dôkaz ich svetovlády. Lenže pre vás je dôkaz zrejme volačo iné, ako pre ostatných ľudí.
kali:
http://picasaweb.google.com/kehilabnbr/ ... 8511993986
To, že majú niekde svoje lóže ma znamenať čo ? Si normálny ? Je to taká istá organizácia/spolok ako nejaké LPR či Priatelia Zeme.
- vševidiace oko síce patrí medzi slobodomurárske symboly, ale pod. znaky používali už starovekí Egypťania a v tomto našom prípade ide o zobrazenie Boha (vieme, ako nábožensky je Amerika založená, majú to dokonca na tých peniazoch aj napísané). To by slobodomurári dovolili ? Takí antikristi a satanáši ?
- ani 13 stupňov pyramídy neodkazuje na tajné spiknutie. Toto číslo odkazuje na 13 pôvodných amerických kolónií.
- nápis NOVUS ORDO SECLORUM neznamená "Nový svetový rád", je to chybný preklad. Znamená to "Nový poriadok pre ďalšie časy"
Novus ordo seclorum does not mean "new world order."
Kód: Vybrať všetko
* Novus ordo seclorum does not mean "new world order." Novus ordo seclorum is an 18th-century Latin phrase (derived from a 1st-century B.C. one).
* "New world order" is a 20th-century English phrase that, if converted to Latin, would not be novus ordo seclorum.
* Seclorum is a plural form. New worlds order!?
* Charles Thomson specifically said the motto refers to the new American Era commencing in 1776. Ako som tu písal, prví, ktorí išli proti týmto spolkom boli kresťania, resp. cirkev svätá. Pápež v tomto nie je pre mňa žiadna autorita.Pápež Lev XIII v protislobodomurárskej encyklyke Humanum Genus „Je treba slobodomurárom strhnúť masku a ukázať ich vlastnú tvár, úskoky, aké používajú, aké zvrátené názory majú a ako hanebne konajú.
Takže, ako zvyčajne, píšete sem len nezmysly a vykonštruované hovadiny, ale i keby na jednodolárovku Slobodomurári naozaj svoje symboly pretlačili, nie je to dôkaz ich svetovlády. Lenže pre vás je dôkaz zrejme volačo iné, ako pre ostatných ľudí.
kali:
Hí, títo ľudia ovládajú svetAlebo vyzsie stupne B´nai B´rith, kde su za clenov prijmani vyhradne len zidia. Kociska kehila
To, že majú niekde svoje lóže ma znamenať čo ? Si normálny ? Je to taká istá organizácia/spolok ako nejaké LPR či Priatelia Zeme.
Tvoji "sparingpartneri" ale nie.Pojem svetovlada a ovladnutie sveta tu pouzivate len a len vy, realita neni tak jednoducha a ja osobne sa tomuto zjednodusenemu pojmu vyhybam
ts ts ts..
Opakujem to, že slobodomurári existujú nie je dôkaz ničoho. Súhlasil by som s tým, že boli pri vzniku ústavy USA, čo sa logicky odzrkadlilo na nejakých znakoch. A čo? Je to spoločnosť, ktorá už dávno nie je tajná a verejne sa definuje a demonštruje. Náboženstvo v nej nehrá rolu a prijímajú členov bezohľadu na vierovyznanie, každý si tam môže veriť hocičomu - teda spájať ich z náboženskou postavou satana je len známka neznalosti a toho, že človek čerpá z tristo rokov starej obrannej propagandy cirkvi. Definujú sa ako apolitická skupina. A ich nový svetový poriadok je len obdoba všetkých nových svetových poriadkov, ktoré poznáme. Rovnako ako je novým svetovým poriadkom rímskokatolíckej cirkvi celý ideálny kresťanský svet, tak je vízia slobodomurárov humanizmus a bratstvo celého ľudstva. Toto je ich sebaidentifikácia. Keďže týmto ideálom sa mohli za posledných 300 rokov venovať len ľudia dostatočne intelektuálne a majetkovo zabezpečení nie je vôbec žiadne tajomstvo prečo tam takí ľudia aj naozaj boli, vrátane Štefánika. Opakujem takto sa hnutie samo identifikuje.
Spájanie so satanom, ničením sveta a neviem čím - to je vaša konštrukcia, podložená len a len cirkevnou propagandou ktorá logicky musela reagovať na hnutie, ktoré vyznáva človeka a rozum so slobodnou vierou v akéhokoľvek stvoriteľa. Rovnako reagovali židia v svojom náboženstve na kresťanstvo, ktoré vznikalo ako židovská sekta s univerzálnejšími princípmi, preto bolo nebezpečné a ako vidno báli sa oprávnene. Preto rovnaký prístup zvolila cirkev ku všetkému čo bolo univerzálnejšie než ona sama.
Ako by ste vy pred 300 rokmi keď človek nepoznal ešte ani klavír či ortuťový teplomer a bol plne odovzdaný ideám cirkvi, nejakých 150 rokov po upálení Galilea za jeho slobodný názor, reagovali na progresívne nové myšlienkové hnutie, ktoré vsádza na človeka a rozum? Ako? No rovnako ako cirkev označením za kacírov, diablov etc.
Samozrejme psychopati do toho musia miešať satana, iluminátov, židov, psiu mater a neviem čo. Je to smiešna túžba po senzácii, nič viac. Na bankovke je pyramída, tzn. všetci umrieme. Nezmysly. Samozrejme fantázii sa medze nekladú. Ja sa Vám len skrátka čudujem, to naozaj hraničí z duševným zdravím a duševným pokojom, nemôžete byť celkom normálny. Keď sa na to namotá nejaký 17 ročný hrdina tak tomu nezazlievam nič, v 17 tich som rovnako nasával tieto informácie. Ale Kali, ty už máš koľko, alebo nejaký Krija, veď vy už ste dospelí ľudia, možno máte rodiny, veď to už je fakt trošku na hlavu.
Opakujem to, že slobodomurári existujú nie je dôkaz ničoho. Súhlasil by som s tým, že boli pri vzniku ústavy USA, čo sa logicky odzrkadlilo na nejakých znakoch. A čo? Je to spoločnosť, ktorá už dávno nie je tajná a verejne sa definuje a demonštruje. Náboženstvo v nej nehrá rolu a prijímajú členov bezohľadu na vierovyznanie, každý si tam môže veriť hocičomu - teda spájať ich z náboženskou postavou satana je len známka neznalosti a toho, že človek čerpá z tristo rokov starej obrannej propagandy cirkvi. Definujú sa ako apolitická skupina. A ich nový svetový poriadok je len obdoba všetkých nových svetových poriadkov, ktoré poznáme. Rovnako ako je novým svetovým poriadkom rímskokatolíckej cirkvi celý ideálny kresťanský svet, tak je vízia slobodomurárov humanizmus a bratstvo celého ľudstva. Toto je ich sebaidentifikácia. Keďže týmto ideálom sa mohli za posledných 300 rokov venovať len ľudia dostatočne intelektuálne a majetkovo zabezpečení nie je vôbec žiadne tajomstvo prečo tam takí ľudia aj naozaj boli, vrátane Štefánika. Opakujem takto sa hnutie samo identifikuje.
Spájanie so satanom, ničením sveta a neviem čím - to je vaša konštrukcia, podložená len a len cirkevnou propagandou ktorá logicky musela reagovať na hnutie, ktoré vyznáva človeka a rozum so slobodnou vierou v akéhokoľvek stvoriteľa. Rovnako reagovali židia v svojom náboženstve na kresťanstvo, ktoré vznikalo ako židovská sekta s univerzálnejšími princípmi, preto bolo nebezpečné a ako vidno báli sa oprávnene. Preto rovnaký prístup zvolila cirkev ku všetkému čo bolo univerzálnejšie než ona sama.
Ako by ste vy pred 300 rokmi keď človek nepoznal ešte ani klavír či ortuťový teplomer a bol plne odovzdaný ideám cirkvi, nejakých 150 rokov po upálení Galilea za jeho slobodný názor, reagovali na progresívne nové myšlienkové hnutie, ktoré vsádza na človeka a rozum? Ako? No rovnako ako cirkev označením za kacírov, diablov etc.
Samozrejme psychopati do toho musia miešať satana, iluminátov, židov, psiu mater a neviem čo. Je to smiešna túžba po senzácii, nič viac. Na bankovke je pyramída, tzn. všetci umrieme. Nezmysly. Samozrejme fantázii sa medze nekladú. Ja sa Vám len skrátka čudujem, to naozaj hraničí z duševným zdravím a duševným pokojom, nemôžete byť celkom normálny. Keď sa na to namotá nejaký 17 ročný hrdina tak tomu nezazlievam nič, v 17 tich som rovnako nasával tieto informácie. Ale Kali, ty už máš koľko, alebo nejaký Krija, veď vy už ste dospelí ľudia, možno máte rodiny, veď to už je fakt trošku na hlavu.
ako sa to uz povedalo, ti co o tom nic nevedia tu teraz davaju same bludy a nezainteresovane veci....hughito napísal:Naozaj má tá vaša americká jednodolárovka skryté posolstvo ? Zaujímavé, že v historickej obci panuje iný názor.
- vševidiace oko síce patrí medzi slobodomurárske symboly, ale pod. znaky používali už starovekí Egypťania a v tomto našom prípade ide o zobrazenie Boha (vieme, ako nábožensky je Amerika založená, majú to dokonca na tých peniazoch aj napísané). To by slobodomurári dovolili ? Takí antikristi a satanáši ?![]()
- nápis NOVUS ORDO SECLORUM neznamená "Nový svetový rád", je to chybný preklad. Znamená to "Nový poriadok pre ďalšie časy"zmysel to má taký, že USA vstupujú do novej éry.
Ako som tu písal, prví, kto šiel proti týmto spolkom boli kresťania, resp. cirkev svätá. Pápež v tomto nie je žiadna autorita.
kali: Hí, títo ľudia ovládajú svethttp://picasaweb.google.com/kehilabnbr/ ... 8511993986
To, že majú niekde svoje lóže ma znamenať čo ? Si normálny ? Je to taká istá organizácia/spolok ako nejaké LPR či Priatelia Zeme.![]()
Tvoji "sparingpartneri" ale nie.
ano oko nad pyramidou nad je Bozie oko ale odrezana pyramida a v nej vlozene oko je znak ktory vytvoril sam Weishaupt,najde si to aj na nete jak chces neni to moj vymysel...Seříznutou pyramidu vybral univerzitní profesor z Ingolstadtu Adam Weishaupt (1748-1830) jako symbol bavorských iluminátů, který založil v roce 1776
co sa tyka 13 stupnov - nenapadlo ta nieco take ze existuje dojzmysel danej veci a iluminati su v takycht veciach profici? cela jednodolarovka sa da pochopit viaczmyselne a cislo 13 znamena aj 13 elitnych rodin ktore ovladli Ameriku(aj to si mozes najst na nete)
NOVUS ORDO SECLORUM - doslovne novy poriadok pre nove casy mas pravdu, ale je to len skomolenina noveho svetoveho radu , dalsi dvojzmysel
dalej uz tvoje vety stoja za hovno len na toto si vedel zareagovat...inak piramida s okom je len maly utrzok s toho vsetkeho...takychto veci je strasne vela a ze ide o nahodu to silne pochybujem...mozeme pokracovat teda:
Rímske číslice. Na základni pyramídy sú vidno Rímske číslice v nasledovnom poradí: MDCCLXXVI. V prípade že si to preložíte do súčasných znakov objavíte číslo 1776. Teraz to dostáva desivý význam. Rok 1776 bol rokom v ktorom boli založení Ilumináti. To nemože byť náhoda - toto je urcite tiez nejaka nahoda

Jednoznačne: Sova, symbolizujúca pohanského Molocha...dalsia suvislost spajana s molochom su kazdorocne oslavy politickej spicke v Bohemian grove:
- ak si vsimnes vypada presne tak isto
dalej:
- pozri sa na ten obrazok priadne a vidis ze tam je nieco co tam byt nema
-Ako vidíte, pamatihodnosti Woshingtonu DC sú pospájané do takýchto tvarov. Je vidieť trojhranný tvar pyramídy, ktorí spája pamatihodnosti Woshingtonu od Jefferson memorial, po biely dom a Capitoll Hill - to neni fake a je to normalne videne zo satelitnych snimkovdalsie fakty:
Približne 2 z každých 3 Amerických prezidentov a osobností verejného života
sú slobodní murári, alebo s nimi úzko spolupracujú!
- ak si myslis ze je to vykonstruovane fanatikmi co nemaju co robit, tak si to pozri kdekolvek na nete a najdes tam aj jakym sposobom sa robil tento vzorecEste nejake dokazy? lebo toto stale neni nic.
1776 = Deklarácia nezávislosti Spojených štátov
podla teba zastanci komplet vsetkych knspiracii(nielen iluminatov) ktorych je milion a prevazna vacsina su zdravi dospeli ludia na ktorych maju aj protizastancovia konspiracii nazor dobry su vymleti? toto je absolutne subjektivny nazor jedneho cloveka a to teba ze su to psychaci...mne pripadas ako psychycky naruseny na to co si napisalslay napísal:Nič nič a stále ničts ts ts..
//autoeditácia príspevku (17 Jan 2011, 16:54)
dalsi dvojzmysel za ktorym sa schovavaju iluminati to ti nedoslo?skuki napísal:1776 = Deklarácia nezávislosti Spojených štátov
Tu by niekto dokazal najst dvojzmysel aj v mojom rannom moci ako pozeram
... Respektive ten kto niecomu za kazdu cenu chce uverit tak tomu aj uveri. To uz fakt moze na internete napisat hocikto hocico a vzdy sa najde par oveciek, ktore ho budu slepo nasledovat a suhlasit s nim.
presne tak a vzdy sa najde aj par oveciek co bude verit cenzurovanym oficialnym faktom,ktorym sa nezaoberaju a len tomu naivne veria
Čo dodať, toto je nejaký druh psychózy.
Tie vaše nezmysly som zrušil ako žádost o byt, ale pre teba to je "dvojzmysel".
Taký dvojzmysel sa dá vykonštruovať na všetko.
Pár mesiacov späť tu jeden blázon "dokazoval" na moste Apollo a jeho rozmeroch to, že tam je plno symbolov odkazujúcich na Slobodomurárov. Ty, korag, robíš niečo podobné.
Tie vaše nezmysly som zrušil ako žádost o byt, ale pre teba to je "dvojzmysel".
Pár mesiacov späť tu jeden blázon "dokazoval" na moste Apollo a jeho rozmeroch to, že tam je plno symbolov odkazujúcich na Slobodomurárov. Ty, korag, robíš niečo podobné.