Praca z Biologie

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
okovanec
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Praca z Biologie

Príspevok od používateľa okovanec »

Cawte... Najprv napisem nieco ohladom ostatnych veci aby som sa dostal k problemu. Som na strednej v 3. rocniku gymnazia a pravdepodobne pojdem maturovat z biologie a chemie a nasledne by som chcel ist studovat biologiu. Cital som si nieco o podmienkach na roznych skolach aj u nas aj v Cechach a zistil som ze ak by so bol jednym z uspesnych riesitelov bud olympiady alebo by som slusne spracoval nejaku temu/problem do prace( nieco podobne ako SOČ ale o nieco odbornejsie) mal by som sancu dostat sa na skolu bez prijimaciek a teda by bolo takmer iste ze budem prijaty. Problem je ale v tom ze si neviem vybrat temu a ani ma nic zaujimave na pracu nenapada. Casu mam na to relativne dost ale cim skor zacne tym lepsie :) Chcel by som teda aby niekto kto sa aspom trocha viac ruzumie biologie ci by neporadil nejaku konkretnu temu, alebo presnu vec na ktoru by sa dala urobit dobra praca :) Dakujem za rady :)
propernex
Medium Star
Medium Star

Re: Praca z Biologie

Príspevok od používateľa propernex »

Do biológie sa nevyznám ale byť tebou zájdem za profkou čo ťa to učí, poviem hej aký mám zámer a neverím, že by ti nepomohla s témou a s prácou.
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spojka13 »

presne tak ako piše kamo hore... všade to tak funguje(na strednych), že ked robiš vačši projeekt tak učitel ti len velmi rad pomože, u nas na premyslovke par tikov si robili nahrahadu maturitnej prace... a si myslim ,že aj to dost pomohlo pri prijati tam kde chceli ist
okovanec
Expert
Expert

Príspevok od používateľa okovanec »

Jasne, to neni problem ist za ucitelkou, vlastne uz som sa o tom s nou aj rozpraval lebo som sa na to pytal... Taktiez asi sa pojdme za nou poinformovat este ze aka tema a podobne by bolo dobra ale tiez som chcel sa spytat aj tu ak sa tomu niekto viac rozumie aby som mal viac moznosti na vyber ak chapete ako to myslim :)
Napísať odpoveď