rozdelenie disku
rozdelenie disku
Dobry den chcel by som si rozdeliť 500 GB disku na dve časti, ked idem cez ovladacie panely, sprava diskov tak mi ponukne ze mozes oddelit maximálne asi 220 GB co by som aj chcel, tak to aj tak dám. tak mi to rozdeli a ked si ten novy zvazok dam vytvorit cez toho sprievodcu všetko preklikam tak ako ma byt, dam pismeno F ktore je nasledujúce a ked dam dokončit tak mi pise nieco ze neni dostatok pamate alebo take niečo. stiahol som si aj program ktory sa vola MiniTool partition a ten mi pise to iste, preto sa chcem spýtať či by sa to nedalo spraviť nejako aby som ho mohol rozdeliť alebo to nebude možné. dakujem
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: rozdelenie disku
ten disk je prazdny?
nie prazdny nie je, je tam naistalovaný windows a uz aj nejaky ine programy, ale v tom to asi nebude, lebo mam aj druhy NB a tam islo rozdelit v pohode aj ked tam bo nainstalovany windows ale vista, ja mám win 7
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Hmm..Niesom si isty ci sa da za jazdy len tak rozsirovat/rozdelovat disk na ktorom je system a je jediny na Win 7..
Nezda sa mi to..
Pouzil by som ked uz tak nejaky Partition Magic nato..Popripade toto: http://www.extend-partition.com/resourc ... ows-7.html
Nezda sa mi to..
Pouzil by som ked uz tak nejaky Partition Magic nato..Popripade toto: http://www.extend-partition.com/resourc ... ows-7.html
-
vikko78
Medium Professional
dá sa to.....pravý klik na tento počítač,spravovať, správa diskov, kliknuť pravym na disk C a tam je v ponuke zmenšiť svazek.(teda ja to mam v cz) on ti vyráta o kolko sa dá maximalne c zmenšiť a potom zo zbytku vytvoríš partíciu........ale na tom c musíš mať viac ako polovicu volnú.
Paragon Partition Manager 11.0 Pro
s tymto softikom to ide bez problemov na 7, robil som to, disk nemusi byt prazdny, nemusi tam byt volna polovica... potvrdis zmenu particie a vytvorenie novej, rebootne ti Pc, popresuva veci a frcis... Partition Magic ma tak odrbal, ze mi zmazal data z HDD, tento Paragon to nespravi na 100%
s tymto softikom to ide bez problemov na 7, robil som to, disk nemusi byt prazdny, nemusi tam byt volna polovica... potvrdis zmenu particie a vytvorenie novej, rebootne ti Pc, popresuva veci a frcis... Partition Magic ma tak odrbal, ze mi zmazal data z HDD, tento Paragon to nespravi na 100%
dakujem za pomoc, pomocou Paragon Partition Manager 11.0 Pro som ho uspesne rozdelil. DIK