rozdelenie disku

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
robinko93
Medium Star
Medium Star

rozdelenie disku

Príspevok od používateľa robinko93 »

Dobry den chcel by som si rozdeliť 500 GB disku na dve časti, ked idem cez ovladacie panely, sprava diskov tak mi ponukne ze mozes oddelit maximálne asi 220 GB co by som aj chcel, tak to aj tak dám. tak mi to rozdeli a ked si ten novy zvazok dam vytvorit cez toho sprievodcu všetko preklikam tak ako ma byt, dam pismeno F ktore je nasledujúce a ked dam dokončit tak mi pise nieco ze neni dostatok pamate alebo take niečo. stiahol som si aj program ktory sa vola MiniTool partition a ten mi pise to iste, preto sa chcem spýtať či by sa to nedalo spraviť nejako aby som ho mohol rozdeliť alebo to nebude možné. dakujem
caesar1987
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: rozdelenie disku

Príspevok od používateľa caesar1987 »

ten disk je prazdny?
robinko93
Medium Star
Medium Star

nie prazdny nie je, je tam naistalovaný windows a uz aj nejaky ine programy, ale v tom to asi nebude, lebo mam aj druhy NB a tam islo rozdelit v pohode aj ked tam bo nainstalovany windows ale vista, ja mám win 7
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Hmm..Niesom si isty ci sa da za jazdy len tak rozsirovat/rozdelovat disk na ktorom je system a je jediny na Win 7..
Nezda sa mi to..
Pouzil by som ked uz tak nejaky Partition Magic nato..Popripade toto: http://www.extend-partition.com/resourc ... ows-7.html
vikko78
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa vikko78 »

dá sa to.....pravý klik na tento počítač,spravovať, správa diskov, kliknuť pravym na disk C a tam je v ponuke zmenšiť svazek.(teda ja to mam v cz) on ti vyráta o kolko sa dá maximalne c zmenšiť a potom zo zbytku vytvoríš partíciu........ale na tom c musíš mať viac ako polovicu volnú.
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

Paragon Partition Manager 11.0 Pro

s tymto softikom to ide bez problemov na 7, robil som to, disk nemusi byt prazdny, nemusi tam byt volna polovica... potvrdis zmenu particie a vytvorenie novej, rebootne ti Pc, popresuva veci a frcis... Partition Magic ma tak odrbal, ze mi zmazal data z HDD, tento Paragon to nespravi na 100%
robinko93
Medium Star
Medium Star

dakujem za pomoc, pomocou Paragon Partition Manager 11.0 Pro som ho uspesne rozdelil. DIK :)
Napísať odpoveď