Čo nové by ste privítali na fóre?
Re: Co by ste privitali nove na fore
ja myslím celú sekciu, nie tému určite by sekcia mala úspech 
-
javatar
Hardcore addict
no ja si myslim, ze ako sekcia je to zbytocne - naco zakladat nove temy pre zdielanie videii... ale to nie je na mne aby som ti vyhovel/nevyhovel
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
No pravda a potom by to dopadlo takto:wasted napísal:ja myslím celú sekciu, nie tému určite by sekcia mala úspech
http://www.hojko.com/post1569049.html#p1569049
Len nech to pekne ostane tak ako je..
A v com sa to lisi od samostatnej temy? Vyhladavat v nej mozes velmi jednoducho a nie je to obmedzene iba na youtube, co je vyhoda. Navyse tam presadzujeme povinne pouzivanie popisov, takze tym je hladanie zjednodusene.wasted napísal:ja myslím celú sekciu, nie tému určite by sekcia mala úspech
-
lekoklatik
VIP
oukey + danke leko 
Alebo staci kazdy utorok a stvrtok sledovat novy diel =3 http://www.youtube.com/user/raywilliamj ... end=1&ob=4 
-
Soviet
Darca
Pravdepodobne davno zamietnute, ale v sekcii Volna diskusia to podla mna je dost neprehladne, kedze sa tam riesi uz fakt cokolvek totalne..
Fotografie
Elektronika
Ufo
Stretko
Skola
Hadanie veci a podobne
A temy tym padom aj tie ktore mali celkom dobry zmysel rychlo zapadnu na druhu stranu a drzia sa tam len stabilne..
Asi neni sanca vytvorit daku hlavnu temu (ako sa kedysi dlho premyslalo nad auto moto, kde by sa vytriedili fakt ze najcastejsie zakladane temy vo Volnej diskusii, ci celkovom fore). Dost vela tam citam tem o skole (v zavislosti od mladosti ludi na fore). Ako pozeram nielen vo volnej diskusii sa pise dost o skole..Verim, ze by sa toho nazbieralo na daco osobitne dostatok..
Fotografie
Elektronika
Ufo
Stretko
Skola
Hadanie veci a podobne
A temy tym padom aj tie ktore mali celkom dobry zmysel rychlo zapadnu na druhu stranu a drzia sa tam len stabilne..
Asi neni sanca vytvorit daku hlavnu temu (ako sa kedysi dlho premyslalo nad auto moto, kde by sa vytriedili fakt ze najcastejsie zakladane temy vo Volnej diskusii, ci celkovom fore). Dost vela tam citam tem o skole (v zavislosti od mladosti ludi na fore). Ako pozeram nielen vo volnej diskusii sa pise dost o skole..Verim, ze by sa toho nazbieralo na daco osobitne dostatok..
-
lekoklatik
VIP
Ja si myslím že vedeniu by nerobilo problém vytvoriť nejaké podsekcie,
avšak mám pocit že skôr nechcú aby to dopadlo a na niektorých inyćh fórach,
kde majú napríklad diskusiu rozdelenú skutočne na všadečo od varenia cez pilotovanie lietadla
až po konštrukciu vesmírnej lode a z toho sa prispieva možno tak do 4-8 mych sekcií...
Akože tém je tam skutočne mrte, ale zober si že nový užívateľ si nie je schopný zapamatať
terazjšie pravidlá pre celkové fórum a nie to ešte pamatať si pravidlá pre určitú sekciu...
+ pri zakladaní témy každý nevie kde čo poriadne zaradiť a tak to prasne do voľnej diskusie.
O extrémoch nehovorím, avšk občas je téma skutočne kontroverzná.
Tiež by som síce privítal takéto triedenie pretože hlavne kvôli tomu bordelu čo je vo voľnej
diskusii nechodím... Proste tam mám vytypované niektoré témy do ktorých z času na Čas nazriem
a to mi stačí...
avšak mám pocit že skôr nechcú aby to dopadlo a na niektorých inyćh fórach,
kde majú napríklad diskusiu rozdelenú skutočne na všadečo od varenia cez pilotovanie lietadla
až po konštrukciu vesmírnej lode a z toho sa prispieva možno tak do 4-8 mych sekcií...
Akože tém je tam skutočne mrte, ale zober si že nový užívateľ si nie je schopný zapamatať
terazjšie pravidlá pre celkové fórum a nie to ešte pamatať si pravidlá pre určitú sekciu...
+ pri zakladaní témy každý nevie kde čo poriadne zaradiť a tak to prasne do voľnej diskusie.
O extrémoch nehovorím, avšk občas je téma skutočne kontroverzná.
Tiež by som síce privítal takéto triedenie pretože hlavne kvôli tomu bordelu čo je vo voľnej
diskusii nechodím... Proste tam mám vytypované niektoré témy do ktorých z času na Čas nazriem
a to mi stačí...
Podľa mňa by to dosť pomohlo v niektorých témach, napr. do takého ŠPORTu by som si úplne krásne vedel predstaviť podsekcie:
futbal, hokej, posilňovanie, basketbal, tenis..whateever. Bazár? Podsekcie Kúpim, Predám..
A bol by to krok dopredu pre toto fórum.
Dá sa zamyslieť aj nad ostatnými sekciami, len tak z hlavy podsekcie Fotografovanie, Zdravie (rieši sa tu až prekvapivo často) a podobne si určite tiež nájdu svoje miesto.
A posledná vec... Sekcia Ostatné a Voľná diskusia je podľa mňa dosť zbytočne duplicitná.
futbal, hokej, posilňovanie, basketbal, tenis..whateever. Bazár? Podsekcie Kúpim, Predám..
A bol by to krok dopredu pre toto fórum.
Dá sa zamyslieť aj nad ostatnými sekciami, len tak z hlavy podsekcie Fotografovanie, Zdravie (rieši sa tu až prekvapivo často) a podobne si určite tiež nájdu svoje miesto.
A posledná vec... Sekcia Ostatné a Voľná diskusia je podľa mňa dosť zbytočne duplicitná.
podfora som navrhoval uz davno a bolo to zamietnute... pochybujem ze by sa teraz nieco zmenilo
-
t0m4s3
Admin
Mne to viac vyhovuje bez podsekcii, presne z dovodu, ktory uviedol lekoklatik. Navstevujem fora, kde podsekcie su a kym to forum prebehnem, tak mi brada narastie. Neprehladnost sama.
-
Soviet
Darca
Ano to chapem, taktiez mi len a len vyhovuje, ze sa snazi byt co najmenej hlavnych sekcii s temami, to ano..Lebo je to prehladne..Ale Volna diskusia + ostatne su dve velmi podobne, kedze raz je konina v jednej a dalsia v druhej..Podobneho charakteru..
Preto som navrhol spravit nejaky mini prieskum coho je vo volnej diskusii vela a co tam robi hlavne neporiadok..Ako pozeram par stran, tak je tam dost o skole, taktiez sa najdu v ostatnom o skole a tak..
Zdielam nazor leko ohlane toho pozerania Volnej Diskusie..Malokedy tam idem pozriet mimo moje zalozky, kedze viem, ze tam je bordel ale viem, ze sa tam najdu aj normalne temy, len su vzdy rychlo utiahnute do utrob bordelu
Preto som navrhol spravit nejaky mini prieskum coho je vo volnej diskusii vela a co tam robi hlavne neporiadok..Ako pozeram par stran, tak je tam dost o skole, taktiez sa najdu v ostatnom o skole a tak..
Zdielam nazor leko ohlane toho pozerania Volnej Diskusie..Malokedy tam idem pozriet mimo moje zalozky, kedze viem, ze tam je bordel ale viem, ze sa tam najdu aj normalne temy, len su vzdy rychlo utiahnute do utrob bordelu
-
audiotrack
VIP
bazár nemusíte riešiť, ten sa bude celý prerábať. Na fórach kde to majú takto delené mi to príde zdlhavé, kým sa preklikám do časti kde chcem založiť tému či odpovedať tak aj zabudnem čo na tom fore vlastne chcem. Ak sa založí niektorá téma zle (väčšinou spravia chybu nováčikovia) tak sa presunie. Stíhame to, stane sa to tak raz za týždeň a možno aj menej.
soviet: preco si nenastavis zobrazovanie novych prispevkov podla sekcii a potom nedavas zobrazit nove prispevky? potom iba preletis nazvy tem nech su kdekolvek a mas... takto po sekciach som uz strasne davno forum neprechadzal... je to dlhe zbytocne a mnohokrat nezazivne...
leko to napisal pomerne presne, fotenie tu ma 3 temy, doteraz malo 2 a stacili. Posilnovanie ma jednu a myslim, ze tiez staci. Auto-Moto vzniklo preto, ze tie temy nebolo jednoduche zjednotit, ale prave pri temach ktore spomenul Soviet je to podla mna celkom v pohode. Vynimku tvori elektronika, ale kedze tu mame sekcie Mobily&PDA a Pocitace(este s vlastnymi podkategoriami), tak to tiez velmi nevadi. Skor by sa dalo polemizovat o tom, co patri do Volnej diskusie a co medzi Ostatne.
begbee: pri sporte to beriem, ale v sucasnosti mam pocit, ze nevznika az tak vela roznych tem a napriklad pre kazdu ligu staci jedna tema. Je to dane tym, ze o jednotlivych ligach podla mna nediskutuje dost ludi na to, aby to uzivilo jednu sekciu.
Co sa tyka Zdravia, tak to sme zamietli uz davnejsie s tym, ze tu su mozno 2ja ludia, ktori vedia poradit na dostatocnej urovni (a aj tych som tu dlhsie nevidel) a preto by asi vacsina tem koncila tym, ze treba navstivit doktora, pretoze vzdy je lepsie raz vidiet ako dlho pisat na fore.
Pokial ide o bazar, tak jeho rozdelenie a vylepsenie je v plane, len zatial na to nebol cas.
begbee: pri sporte to beriem, ale v sucasnosti mam pocit, ze nevznika az tak vela roznych tem a napriklad pre kazdu ligu staci jedna tema. Je to dane tym, ze o jednotlivych ligach podla mna nediskutuje dost ludi na to, aby to uzivilo jednu sekciu.
Co sa tyka Zdravia, tak to sme zamietli uz davnejsie s tym, ze tu su mozno 2ja ludia, ktori vedia poradit na dostatocnej urovni (a aj tych som tu dlhsie nevidel) a preto by asi vacsina tem koncila tym, ze treba navstivit doktora, pretoze vzdy je lepsie raz vidiet ako dlho pisat na fore.
Pokial ide o bazar, tak jeho rozdelenie a vylepsenie je v plane, len zatial na to nebol cas.
Možno je to už spravené, ale nešlo by poradňu pri kúpe rozšíriť aj o neelektroniku? To ma len tak teraz napadlo...
No ten bazar je spraveny ako mod pre phpbb, ale pred nahodenim to treba otestovat a doladit, nuz a netrufam si odhadnut, kedy sa to podari.
Pokial ide o poradnu, tak som za, ale zavisi to aj od dalsich clenov vedenia.
Pokial ide o poradnu, tak som za, ale zavisi to aj od dalsich clenov vedenia.
Asi pred rokom som sa tam chcel poradiť o kúpe kvalitnejšieho nožíka a bolo to zmazané, vtedy ma to dosť zamrzelo, odvtedy som tam nebol. Hlavne teda nevidím dôvod prečo by sa tam nemohlo radiť pri akejkoľvek kúpe.
-
Thommas
Addict
Nič?BiGTomEE napísal:Nie, nie nie... To má byť do poradne, hneď hodím nejaký príklad...
//autoeditácia príspevku (10 Jan 2011, 21:03)
Zatiaľ len kúsok, ak by sa to dalo zrealizovať napísal by som to celé
Ako sa správne pýtať pri skladaní počítača?
Využitie počítača
Napíšte, na čo má byť počítač využívaný:
- na kancelársku prácu, počítač bez nárokov na vysoký výkon
- primárne na hry
- na prácu s 3D grafikou, na programy CAD vyžadujúce profesionálnu grafiku, na prácu s videom, zvukom
- alebo iné, kombinácie vyššie uvedených alebo iné konkrétne využitie
Cena zostavy
Najdôležitejším faktorom pri skladaní počítača je stanovená maximálna cenová hranica. Od nej sa odvíjajú všetky komponenty, a aj výkon samotného počítača.
Preferovanie výrobcov
Ak preferujete konkrétnu značku komponentu, výrobcu/výrobcov napíšte, aby sme to mohli zahrnúť v našich príspevkoch, najvšeobecnejšie sa dá napísať "preferujem ati a intel, ramky kingston a pevné disky WD".
Podľa možností potom vytvoríme aj viac možností, medzi inými aj zostavy s inými značkami a predložíme podklady, prečo je kúpa takej kombinácie výhodnejšia, jej klady a zápory atď.
Monitor
Nezabudnite napísať, či k zostave bude kupovaný aj monitor, či je už zahrnutý v cene uvedenej vyššie, prípadne:
- uhlopriečku (17", 19", 20" a pod.)
- odozvu ( ak máte špecifickú)
- panel (napr. TN)
- preferovaného výrobcu
- rozlíšenie
- či má byť Plazma, LED alebo i.
(toto isté by som mohol spraviť aj na notebooky)