UFO!!!
V UFO neverim.Ale verim v Boha a dosť silno.Vždy som si kládol otázku:Vesmir predsa nemohol vzniknut sám, takže ho musel stvoriť boh,alebo zázrak.Lebo tý čo neveria v Boha,vacsinou neveria ani na zazraky.Tak kto iny ked nie boh alebo zazrak???Tak ako potom????Kto ale stvoril boha????Tiež nemohol vzniknut sám od seba.

-
babyface4
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
tiez verim v Boha, odmalicka som bol tak vychovavany , chodil som do kostola , chodim aj teraz , dokonca som ministroval , myslim ale ze verit vo veci ako je ina forma zivota nie je hriechomJanky napísal:V UFO neverim.Ale verim v Boha a dosť silno.Vždy som si kládol otázku:Vesmir predsa nemohol vzniknut sám, takže ho musel stvoriť boh,alebo zázrak.Lebo tý čo neveria v Boha,vacsinou neveria ani na zazraky.Tak kto iny ked nie boh alebo zazrak???Tak ako potom????Kto ale stvoril boha????Tiež nemohol vzniknut sám od seba.![]()
![]()
Podla mojho nazoru v jednom mas pravdu- neverim v boha a to ani neverim na zazraky. Verim v osud a tzv. nahody.Janky napísal:V UFO neverim.Ale verim v Boha a dosť silno.Vždy som si kládol otázku:Vesmir predsa nemohol vzniknut sám, takže ho musel stvoriť boh,alebo zázrak.Lebo tý čo neveria v Boha,vacsinou neveria ani na zazraky.Tak kto iny ked nie boh alebo zazrak???Tak ako potom????Kto ale stvoril boha????Tiež nemohol vzniknut sám od seba.![]()
![]()
- ked niekto nevie pochopit ako vznikol vesmir, tak si mysli, ze ho vytvoril boh. Ale ako? v Biblii je napisane- Za 6 dni stvoril boh tuto Zem, posledny den oddychoval... Je to viac menej symbolika- ale preco je to tam napisane, ked to nieje pravda...
-
babyface4
Light Star
nie som fanatik ale verit v zivot zalozeny na nahodachLes napísal: Podla mojho nazoru v jednom mas pravdu- neverim v boha a to ani neverim na zazraky. Verim v osud a tzv. nahody.
- ked niekto nevie pochopit ako vznikol vesmir, tak si mysli, ze ho vytvoril boh. Ale ako? v Biblii je napisane- Za 6 dni stvoril boh tuto Zem, posledny den oddychoval... Je to viac menej symbolika- ale preco je to tam napisane, ked to nieje pravda...
Tak si to pekne rozoberme:
V nasej galaxii je dost vela ( ratajme miliardy) hviezd podobnych nasemu slnku okolo ktorych mozu obiehat planety ako su v nasej slnecnej sustave.
Takych galaxii je len v nasom relativne blizkom a znamom vesmire asi tisicky.
A kolko ich je v tom absolutne uz vzdialenom vesmire tak to je asi tolko ako je hviezd v jednej galaxii.
No a nedokazem si predstavit ze by bola v takom velkom vesmire len jedna planeta na ktorej sa nachadza nejaka forma zivota.
V nasej galaxii je dost vela ( ratajme miliardy) hviezd podobnych nasemu slnku okolo ktorych mozu obiehat planety ako su v nasej slnecnej sustave.
Takych galaxii je len v nasom relativne blizkom a znamom vesmire asi tisicky.
A kolko ich je v tom absolutne uz vzdialenom vesmire tak to je asi tolko ako je hviezd v jednej galaxii.
No a nedokazem si predstavit ze by bola v takom velkom vesmire len jedna planeta na ktorej sa nachadza nejaka forma zivota.
Moj zivot sa sklada z tolkych nahod, ze na to by nestacilo napisat jednu knihu, ale len na pokracovanie...babyface4 napísal: nie som fanatik ale verit v zivot zalozeny na nahodach
Verim v nahody, preto velmi nerad robim veci, ktore si chcem odopriet.
A co sa tyka tejto temy- podla mna BOH ktoreho krestania vyznavaju a modlia sa k nemu neexistuje. Neviem ci som to uz sem pisal, ale toto si myslim. Lebo nikde nieje dokaz, ze skutocne prave ON existuje. Existuje nieco ine, o com nevieme a raz na to urcite prideme...
nuz o tom ci exituje boh alebo nie by sme nemali diskutovat lebo sa t0m4s nahneva a kickne za offtopic
Ale ked ste to uz zacali tak moj nazor je, ze boh je skor symbol ako hmotna alebo nehmotna bytost. Je to nieco za co mozme skryt svoju slabost. Ked je ludom zle, tak sa obracaju na boha, ked je dobre dakuju bohu (samozrejme hovorim o veriacich). Je to nieco ako nas kamarat na vysokom postaveni. On vidi vsetko... Ja osobne v boha neverim. Ale ani ho neodsudzujem. Neutralny postoj.
kazdy ma na svete svoju ulohu a ked ju splni pojde navzdy prec a bude si "uzivat". no ale aka je vlaste nasa uloha? to je tazko povedat. musime ju hladat vo svojom osviteni a mysleni. podla okultistickych nabozenstiev je zrejme, ze ak zomrieme skor ako stihneme splnit nasu ulohu, vratime sa spat aby sme ju dokoncili, no vsak v inom tele a v inom casetomexx napísal:Jedna vec je ista - nejaky dovod nas zivot musi mat. Pre nieco sme tu. Nejaky zmysel to musi mat. Aky? To sa snazim zistit a dufam, ze to stihnem zistit skor ako zomriem...
-
braino.swk
Light Professional
aj zvierata si to mozu "nemysliet"Aryan Angel napísal:To k tomu patri.. ze si to "nemyslis" .. a to je to jedine co s tym mozes robit, tvoj zmysel zitia je taky isty ako hocijakeho zvierata v prirode, zit - zabezpecit potomstvo aby nas druh nevyhinul - zomriet ... len s tym rozdielom, ze ako clovek, ktory ma vedomie si to mozes "nemysliet"
-
tomexx
King
Desi ma predstava, ze cele moje bytie by malo by len o tom, ze si to tu mam "odzit" nejakych 70 rokov a potom finito. Naco by to bolo dobre, to by sme sa nemuseli ani narodit...Aryan Angel napísal:To k tomu patri.. ze si to "nemyslis" .. a to je to jedine co s tym mozes robit, tvoj zmysel zitia je taky isty ako hocijakeho zvierata v prirode, zit - zabezpecit potomstvo aby nas druh nevyhinul - zomriet ... len s tym rozdielom, ze ako clovek, ktory ma vedomie si to mozes "nemysliet"