UFO!!!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Verite v UFO?

nie
209
22%
ano
515
53%
mozno
240
25%

Celkom hlasov: 964

@ntonios
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa @ntonios »

Mne sa pacia Ti malinky ufonikovia ... v podstate su to mozno pozemske zvierata ktore doteraz neboli objavene...ktovie... ale nice :)
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa q-parser »

No to je dost mozne. Som pocul, ze existuje este mnoho tvorov, o ktorych nevieme. Neviem ale, ako je to vobec mozne.
babyface4
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa babyface4 »

jj tiez nemyslim ze "sme" tu sami , nejaka ina forma zivota moze existovat , tiez ale neverim na zelenych muzikov s antenkami 8)
Janky
Star
Star

Príspevok od používateľa Janky »

V UFO neverim.Ale verim v Boha a dosť silno.Vždy som si kládol otázku:Vesmir predsa nemohol vzniknut sám, takže ho musel stvoriť boh,alebo zázrak.Lebo tý čo neveria v Boha,vacsinou neveria ani na zazraky.Tak kto iny ked nie boh alebo zazrak???Tak ako potom????Kto ale stvoril boha????Tiež nemohol vzniknut sám od seba. :idea: :idea: :idea:
babyface4
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Janky napísal:V UFO neverim.Ale verim v Boha a dosť silno.Vždy som si kládol otázku:Vesmir predsa nemohol vzniknut sám, takže ho musel stvoriť boh,alebo zázrak.Lebo tý čo neveria v Boha,vacsinou neveria ani na zazraky.Tak kto iny ked nie boh alebo zazrak???Tak ako potom????Kto ale stvoril boha????Tiež nemohol vzniknut sám od seba. :idea: :idea: :idea:
tiez verim v Boha, odmalicka som bol tak vychovavany , chodil som do kostola , chodim aj teraz , dokonca som ministroval , myslim ale ze verit vo veci ako je ina forma zivota nie je hriechom
Janky
Star
Star

No ja predsa netvrdim ze je to hierch.Len kcem aby sa niekto hlbsie zamyslel nad mojou myslienku. 8)
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

Janky napísal:V UFO neverim.Ale verim v Boha a dosť silno.Vždy som si kládol otázku:Vesmir predsa nemohol vzniknut sám, takže ho musel stvoriť boh,alebo zázrak.Lebo tý čo neveria v Boha,vacsinou neveria ani na zazraky.Tak kto iny ked nie boh alebo zazrak???Tak ako potom????Kto ale stvoril boha????Tiež nemohol vzniknut sám od seba. :idea: :idea: :idea:
Podla mojho nazoru v jednom mas pravdu- neverim v boha a to ani neverim na zazraky. Verim v osud a tzv. nahody.

- ked niekto nevie pochopit ako vznikol vesmir, tak si mysli, ze ho vytvoril boh. Ale ako? v Biblii je napisane- Za 6 dni stvoril boh tuto Zem, posledny den oddychoval... Je to viac menej symbolika- ale preco je to tam napisane, ked to nieje pravda...
babyface4
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Les napísal: Podla mojho nazoru v jednom mas pravdu- neverim v boha a to ani neverim na zazraky. Verim v osud a tzv. nahody.

- ked niekto nevie pochopit ako vznikol vesmir, tak si mysli, ze ho vytvoril boh. Ale ako? v Biblii je napisane- Za 6 dni stvoril boh tuto Zem, posledny den oddychoval... Je to viac menej symbolika- ale preco je to tam napisane, ked to nieje pravda...
nie som fanatik ale verit v zivot zalozeny na nahodach :?
Janky
Star
Star

Mna najviac hneva to ze musela byt predsa nejaka zaciatocna energia,alebo nieco take,co stvorilo boha.Ale odkial bola???To sa neda vysvetlit.Nemoze predsa nic byt len tak... :o
cyril
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa cyril »

Tak si to pekne rozoberme:
V nasej galaxii je dost vela ( ratajme miliardy) hviezd podobnych nasemu slnku okolo ktorych mozu obiehat planety ako su v nasej slnecnej sustave.
Takych galaxii je len v nasom relativne blizkom a znamom vesmire asi tisicky. :(
A kolko ich je v tom absolutne uz vzdialenom vesmire tak to je asi tolko ako je hviezd v jednej galaxii. :shock:
No a nedokazem si predstavit ze by bola v takom velkom vesmire len jedna planeta na ktorej sa nachadza nejaka forma zivota. :new05:
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

babyface4 napísal: nie som fanatik ale verit v zivot zalozeny na nahodach :?
Moj zivot sa sklada z tolkych nahod, ze na to by nestacilo napisat jednu knihu, ale len na pokracovanie...
Verim v nahody, preto velmi nerad robim veci, ktore si chcem odopriet.

A co sa tyka tejto temy- podla mna BOH ktoreho krestania vyznavaju a modlia sa k nemu neexistuje. Neviem ci som to uz sem pisal, ale toto si myslim. Lebo nikde nieje dokaz, ze skutocne prave ON existuje. Existuje nieco ine, o com nevieme a raz na to urcite prideme... :)
@ntonios
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa @ntonios »

nuz o tom ci exituje boh alebo nie by sme nemali diskutovat lebo sa t0m4s nahneva a kickne za offtopic :D Ale ked ste to uz zacali tak moj nazor je, ze boh je skor symbol ako hmotna alebo nehmotna bytost. Je to nieco za co mozme skryt svoju slabost. Ked je ludom zle, tak sa obracaju na boha, ked je dobre dakuju bohu (samozrejme hovorim o veriacich). Je to nieco ako nas kamarat na vysokom postaveni. On vidi vsetko... Ja osobne v boha neverim. Ale ani ho neodsudzujem. Neutralny postoj.
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Jedna vec je ista - nejaky dovod nas zivot musi mat. Pre nieco sme tu. Nejaky zmysel to musi mat. Aky? To sa snazim zistit a dufam, ze to stihnem zistit skor ako zomriem ;)...
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

tomexx napísal:Jedna vec je ista - nejaky dovod nas zivot musi mat. Pre nieco sme tu. Nejaky zmysel to musi mat. Aky? To sa snazim zistit a dufam, ze to stihnem zistit skor ako zomriem ;)...
kazdy ma na svete svoju ulohu a ked ju splni pojde navzdy prec a bude si "uzivat". no ale aka je vlaste nasa uloha? to je tazko povedat. musime ju hladat vo svojom osviteni a mysleni. podla okultistickych nabozenstiev je zrejme, ze ak zomrieme skor ako stihneme splnit nasu ulohu, vratime sa spat aby sme ju dokoncili, no vsak v inom tele a v inom case
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

viete co ma hneva ?? ze ked budeme mat aj neviem aky dobry teleskop, tak neuvdime skutocnost, tak ako to naozaj je. Lebo t osvetlo co uvidime je stare miliony rokov. Tak vlastne nikdy nebudeme vediet aky je velky vesmir...
opravte ma ak to neni spravne..
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

tomexx napísal:Jedna vec je ista - nejaky dovod nas zivot musi mat. Pre nieco sme tu. Nejaky zmysel to musi mat. Aky? To sa snazim zistit a dufam, ze to stihnem zistit skor ako zomriem ;)...
Tvoja uloha je zit a zomriet, mat potomstvo ktoreho uloha bude tiez len zit a zomriet, to je tvoja uloha.
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal: Tvoja uloha je zit a zomriet, mat potomstvo ktoreho uloha bude tiez len zit a zomriet, to je tvoja uloha.
Tak to si urcite nemyslim... :wink:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

To k tomu patri.. ze si to "nemyslis" .. a to je to jedine co s tym mozes robit, tvoj zmysel zitia je taky isty ako hocijakeho zvierata v prirode, zit - zabezpecit potomstvo aby nas druh nevyhinul - zomriet ... len s tym rozdielom, ze ako clovek, ktory ma vedomie si to mozes "nemysliet" :wink:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Aryan Angel napísal:To k tomu patri.. ze si to "nemyslis" .. a to je to jedine co s tym mozes robit, tvoj zmysel zitia je taky isty ako hocijakeho zvierata v prirode, zit - zabezpecit potomstvo aby nas druh nevyhinul - zomriet ... len s tym rozdielom, ze ako clovek, ktory ma vedomie si to mozes "nemysliet" :wink:
aj zvierata si to mozu "nemysliet" :D
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:To k tomu patri.. ze si to "nemyslis" .. a to je to jedine co s tym mozes robit, tvoj zmysel zitia je taky isty ako hocijakeho zvierata v prirode, zit - zabezpecit potomstvo aby nas druh nevyhinul - zomriet ... len s tym rozdielom, ze ako clovek, ktory ma vedomie si to mozes "nemysliet" :wink:
Desi ma predstava, ze cele moje bytie by malo by len o tom, ze si to tu mam "odzit" nejakych 70 rokov a potom finito. Naco by to bolo dobre, to by sme sa nemuseli ani narodit... :?
Napísať odpoveď