Scart rozdvojka

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Blade.m
Medium Star
Medium Star

Scart rozdvojka

Príspevok od používateľa Blade.m »

Cau, pls poradili by ste mi kde by som zohnal kvalitnejsiu rozdvojku na scart? V TV mam vystup na 1 scart a chcel by som tam napojit satelit a dvd, takze potrebujem v TV rozdvojit scart. Kupil som u nas v miestnom elektre nejaku rozdvojku za 5 €, ale ked som zapojil dvd a satelit, tak kvalita obrazu klesla o polovicu a to minimalne. Preto by som potreboval poradit nejaku dobru rozdvojku (cena/vykon), aby mi to nezobralo na kvalite obrazu. Ak mate niekto s tym skusenost a vyriesili to, tak pls poradte nejaky fajn e-shop kde by som ju kupil, dik :).
johny541
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Scart rozdvojka

Príspevok od používateľa johny541 »

Skúsenosť s tým nemám, ale pozeral by som rozdvojku s prepínaním vstupov, že raz funguje jeden, potom druhý ak niečo také existuje. Skús google :)
R@mon
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R@mon »

Ahoj, neda sa ti napojit Sat k DVD prehravacu a dvd prehravac na TV? Neviem aky mas dvd prehravac, ci ma nejaky scart alebo iny konektor pre ine vstupne zariadenie, ale vacsinou maju. Myslim, ze by to bolo lepsie prepojenie ako prepinat rucne nejaky prepinac niekde za TV.
Pripadne ti pomoze taketo nieco:
http://www.swsd.sk/digitus-scart-prepin ... 89558.html
Blade.m
Medium Star
Medium Star

dik, obom K+...to domace kino ma vzadu dost vystupov, skusim to teda tym sposom spojazdnit a uvidim ako to pojde...dik za rady :)
Luigy88
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Luigy88 »

Keby sa ti to nepodarilo (o com pochybujem , aj ja to mam riesene podobne) , tak v Tescu maju taku rozdvojku na scart ktora sa da prepinat.
Bohvie co to urcite nestoji , sused to pouziva , hovori , ze je to OK. Ale zas je samozrejme nevyhodou , ak chces prpepnut zo satelitu na DVD musis vstat....
Ale troska sportu nezaskodi :)
Blade.m
Medium Star
Medium Star

no takze skusal som to to poprepajat, ze satelit je cez scart a dvd je cez kable, ale ta kvalita nic moc...asi sa skusim poobzerat po tej rozdvojke, ktora sa da prepinat...lebo stale prepajat scart z dvd a satelitu sa mi teda nechce :D
Napísať odpoveď