Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
-
Ryan Giggs
VIP
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
...presne to som hľadal...ďakujem...
-
fycke
Light Expert
pocujte.. potrebujem pomoct najst jeden film.. bol to horor a odohraval sa v zrusenej nemocnici alebo liecebni.. kde doktori skusali rozne pokusne veci na ludoch.. a neskor (o par desiatok rokov) tam mensia partia ludi sla a postupne zomierali.v tom filme. je jeden duch sa mi zda ze nejaka mala holka. a ona ako duch. zabija ludi.a nakoniec prezije len jedna holka ..a oni z tej budovynemozu vyjst.. a nakoniec sa jej nejako podari vyjst tak, ze preplazi takym tunelom a vnom su mrtve tela tych ludi co tam davnejsie zabijali. dakujem vopred..
-
JeffHardyy
Light Professional
tunel smrti?
// nemáš zač
// nemáš zač
-
fycke
Light Expert
Jeeej diqy. ano je to Tunel Smrti. dakujem moc 
Jak sa vola filmco nedavno davali na JOJke? Viem len ze sa im narodilo decko z aids a potom jeho otec zomrel
caute hladam film o invázii dinosaurov... jedine 2 sceny ktore si z toho filmu pamatam boli: nejaky dinosaurus tusim to bol T-rex rozparal jedným svihnutím laby človeku brucho a z neho mu vypadli črevá
potom dalšia scena, ktoru si pamatam bola, že nejaký dinosaurus skočil na auto pod ktorým sa niekto skrýval a zacala z popod toho auta striekat krv
bol to asi nejaký horror lebo som bol vtedy malý a dosť som sa bál... mohol byt z tych 80-90-tych rokov
No podla mna je to Jursky Park, tam t-rex rozsliapol auto
http://www.csfd.cz/film/8644-jursky-park/galerie/
// 4:35 Krv sice nestrieka, ale dost sa to podoba tvojmu opisu.
// 4:35 Krv sice nestrieka, ale dost sa to podoba tvojmu opisu.
ee neni to jursky park... tam vyslovene striekala krv, bolo to tusim nejake lambourghini alebo nejaky sportiak, 2 chlapici kukali cez ulicu a blizil sa k nim dinosaurus tak jeden (alebo obidvaja??) sa isli skryt pod auto a dinosaurus vyskocil na auto a zacala striekat krv, iba to... ziadne prevracanie auta alebo daco podobne
Hladam meno filmu jeden typek isiel zo svojim synom z hokeja a zastavili sa na benzinke a tam vtrhli dajaki grazli v kuklach a jeden znich podrezal jeho synovi krk macetou...myslim si ze jeho otec bol pravnik neviem
Hej to je on vdaka K 
-
Reli.C
Medium Star
heh no teraz by som potreboval pomoc pre zmenu ja
. nedávno som videl trailer na jeden film (neviem či už vyšiel) a už som úplne zabudol ako sa volal. stučný opis čo som postrehol a prečítal: hlavnou postavou filmu je starší pán na dedine, ktorého každý považuje za čudáka a viac-menej ho nikto nemá rád. s nikým neudržiava kontakt, sa rozhodne usporiadať svoj pohreb a na ktorý pozve všetkých obyvateľov dediny. trošku na pitchu popis, ale viac vám nenapíšem, keďže som zatím videl len trailer
.
vopred ďakujem
///neoiron: k+ poslaná
vopred ďakujem
///neoiron: k+ poslaná
je to serial, a asi novy, a ludia sa tam zrazu vsetci prebudia, a potom nieco.. nic viac neviem...
dakujem..
Flashforward
http://www.csfd.cz/film/259920-flashfor ... udoucnost/
sice oni najprv zaspia ale tak potom sa aj prebudia a serial novy .) tak hadam to bude ono
sice oni najprv zaspia ale tak potom sa aj prebudia a serial novy .) tak hadam to bude ono
-
DeJF
Addict
Nazdar .
Bratranec potrebubuje vedet názov jedneho filmu ,videl len trailer minulé leto...
Opis : "Mal to byť taký film,niečo v nejakom labáku vytvorili a potom im to ušlo,vyzeralo to ako mimožemštan ,bolo to tak hororovo robené,celý trailer bol z labáku.."
Neviete náhodou ?
Bratranec potrebubuje vedet názov jedneho filmu ,videl len trailer minulé leto...
Opis : "Mal to byť taký film,niečo v nejakom labáku vytvorili a potom im to ušlo,vyzeralo to ako mimožemštan ,bolo to tak hororovo robené,celý trailer bol z labáku.."
Neviete náhodou ?
Hladam nejake filmy typu: gladiator, centurion, troja ... atd 
-
axxis
Addict
novy Robin Hood je uplne skvely ak si ho nahodou este nevidelBobr napísal:Hladam nejake filmy typu: gladiator, centurion, troja ... atd
spliceDeJF napísal:Nazdar .
Neviete náhodou ?
http://www.csfd.cz/film/191308-splice/