Mačka

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Mačka

Príspevok od používateľa p4ra »

Takto sa moj Max nechava rozmaznavat, ked si pyta pozornost. :)
Prílohy
IMG_0441.JPG
IMG_0447.JPG
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Mame kocura z ulice a neverim ze je lubeny menej ako maciak s papiermi. Kym si macky nechovas pre jedlo, predaj, ci na vystavy, moze ti byt ukradnute, ci to bude "kvalitka" alebo poulicna zmeska, dolezita je citova vazba.

Co sa pelechov tyka - nas kocur spava bud na mojej stolicke (to preto, ze tam nesmie), alebo na paplone ked spim (to preto, aby som sa nevyspal uplne pohodlne), alebo v kartonovej skatuli v hale pod stolickou (to preto, lebo tam ma papier ktory susti a vedla spia rodicia ktori chcu spat).. Je to zakerak :D
A co sa macacej udrzby tyka - u nasho je to len zradlo a pitie, cistenie hajzlika a prilezitostne utretie grcov (srst). Ziadnu dalsiu zvlastnu starostlivost nevyzaduje.
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spojka13 »

naša cica v poslednom čase velmo rada rajduje po povale... žeby tam boli myši? :smt081
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

KoCi napísal:Mame kocura z ulice a neverim ze je lubeny menej ako maciak s papiermi. Kym si macky nechovas pre jedlo, predaj, ci na vystavy, moze ti byt ukradnute, ci to bude "kvalitka" alebo poulicna zmeska, dolezita je citova vazba.

Co sa pelechov tyka - nas kocur spava bud na mojej stolicke (to preto, ze tam nesmie), alebo na paplone ked spim (to preto, aby som sa nevyspal uplne pohodlne), alebo v kartonovej skatuli v hale pod stolickou (to preto, lebo tam ma papier ktory susti a vedla spia rodicia ktori chcu spat).. Je to zakerak :D
A co sa macacej udrzby tyka - u nasho je to len zradlo a pitie, cistenie hajzlika a prilezitostne utretie grcov (srst). Ziadnu dalsiu zvlastnu starostlivost nevyzaduje.
takto je aj u nás, kocúr sa naučil spať na podložke od myšky (surovo ju odsunie) a mačka na klávesnici :D
k tej starostlivosti, máme normálne klasické mačky, ja by som to nazval strednosrsté :D , sestra keďže je na vozíčku tak ich strašne ľúbi a pravidelne sa o nich stará, čese ich, niekedy umýva, všetko čo ja kvôli času nemôžem spraviť :)
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

spojka13 napísal:naša cica v poslednom čase velmo rada rajduje po povale... žeby tam boli myši? :smt081
mozno hlada kocura :D
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

možno... ale ma nejaky tajny unikovy vychod odtial... lebo pustiš ju na povalu a vrati cez pivnične okienko...
ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ
Star
Star

Príspevok od používateľa ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ »

tak dam sem aj ja fotku nasho uz neboheho kocura
Prílohy
P7030007.JPG
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Adulko1 »

My mame tiez presne takej farby mladeho kocura, teraz je dost hunaty, tak ked idem okolo neho mi to neda ho pochytat, pohladit :D No proste hunaaac. Myslim, ze lepsie je mat kocura a ko macku, jednak kvoli malym a kocur je myslim lenivejsi, aspon u nas oproti macke a je velmi priatelsky.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

asi si nezažil čo je radosť z malých zlatulinkých mačiatok, a ten pohľad mačky keď ich porodí a stará sa o ne...
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Adulko1 »

Veru ze zazil ... :) Ale co budes s tolkymi maciatkami robit, ked ti ich nikto nechce?? Nemozes ich dat do utulku alebo ich dozivotne "sporit" :roll: Je to velmi zlate a pekne, ale je ich casom velmi vela.
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tu su naše minuloročne mačiatka... žije z nich iba to čierne... všetky mali tažku smrt... mojho čierno bieleho kocura sejmlo auto tak isto ako ryšavobiele mačiatko, a ryšavy kocur sa asi priotravil otravou na potkany... ja som mal len toho kocura... ostatne sme porozdavali...
Prílohy
mačata.jpg
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Rozospaty kocur na mojej posteli...
Prílohy
DSC_0005.jpg
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

To si mu akurat zasvietil svetlo v izbe? Moj vyzera tak podobne ked mu take nieco spravim. Ale chcel by som prehlbit temu. By som rad vedel ake skody dokazu macky napachat. Napriklad moja cica prekotila klietky s papagajmi, a pozerala sa na nich ako behaju po izbe, nie raz bol kvetinac na koberci. A co vase?
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Moja rozdriapala koženné kreslo. O troch rano pomaly pravidelne začala škrabať, no a vyskoč rozospatý ju popohnať... Škoda že som nevedel že existuje nejaky sprej :)
patro16
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa patro16 »

ako sa vyraba perzska macka: :D
http://halbot.haluze.sk/image/10111
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

PsychoS: Nie, spravil som asi tri fotky ked spal, pricom sa zobudil. Je to fotene s bleskom.
luculiiik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa luculiiik »

U nás, žiaľ, mačky dlho nevydržia. Máme hlúpeho suseda...
Raz sme mali krásneho oranžového (nevedeli sme sa dohodnúť na mene, tak bol pán Kočúr), na čele mal hnedé veľké písmeno M, bol veľmi zlatý. Lenže nám ušiel a susedov pes sa o neho "postaral". :(
Potom sme mali aj druhého (Kubko na fotkách). To bol hrozný lenivec, nič mu nevadilo... :)
Prílohy
Kubinko.jpg
Kubinko.jpg (86.1 KiB) 797 zobrazení
Kubko.jpg
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

KoCi napísal:Ja uz som na macacie skrabance tak zvyknuty, ze ma to uz ani nejak nesvrbi. A umyt? Dezinfekcia? V zivote som na skrabanec nepouzil a to som pocastovany kadecim. Ten nas je tak trochu nevdacnik a neuvedomuje si, ze hryzt/skriabat ruku, ktora ho lubi, je nefer a sproste, najma ked ho v tej ruke drzim :D.

To ze obcas mnaukam aj ja, znamena ze som nieco od neho chytil? :D
Chyba sa stala už pri výchove od mačiatka. Tiež som mal micku, vlastne kocúra, a keď bol mačiatko, tak sme sa hrali, nechali sme ho kusat do palcov, všetko ťahať, škrabkať... Ale keď vyrástol ostalo mu to, a kusal nás. Raz ráno som ho už ale nenašiel. Zrejme šiel na výlet za mačkami a niečo sa mu muselo stať. Alebo ho deti ukradli, neviem. Mali sme ho v rodinnom dome.

Najkrajšie bolo, keď som sa ráno zobudil, začal mňaukať /prosiť o jedlo/, dal som mu konzervu, všetko zjedol, potom som si uvaril kafe, sadol na lavičku pri dome, prišiel za mnou, vyliezol na kolená a tak sedel celý čas pri /na/ mne. A všade kde som šiel, išiel so mnou, alebo s bratom, priateľkou, no so všetkými. Škoda že ho už niet. Jo, a dostal to najoriginálnejšie mačacie meno na svete : Muro :D Ale časom sme ho premenovali na Čiči. Jemu to proste tak sedelo, že Čiči... :)

//autoeditácia príspevku (19 Jan 2011, 13:49)
Keby mal nietko mačiatka na darovanie, okresy KE, KS, TV, PO, RV, MI, TV, SB a tak, nech sa ozve, dojdem.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

V Kosicoch mas pekne maciatka na darovanie :)
http://zvierata.bazos.sk/inzerat/629394 ... ciatka.php
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Soviet dík, ale majú tam podmienku citujem: Vylučujem možnosť darovať ich niekomu do rodinného domu,prípadne na chytanie myší. A moja sice nebude na chytanie myší, ale do rodinného domu to bude. A klamať a nikoho presviedčať a prosiť sa nebudem.
Napísať odpoveď