pre javatar:
...s percentami viem pocitat, v tom prispevku som percenta nespominal...
heterosexualny incest je ovela castejsi ako ten homosexualny, preco? pretoze heterosexualov je viac ako homosexualov...a preto je velmi divne, ked uzivatelia ako tehla neustale utocia na homosexualitu kvoli incestu alebo zoofilii, pricom prave vo vlastnych heterosexualnych radoch je to prinajmensom rovnako casta deviacia...preco teda neutocia na heterosexualov ????
pre tehla:
...uz som ti to raz povedal, nemiesaj hrusky s jablkami...co maju prosim ta spolocne homosexuali a zoofilia alebo incest ???? presne tolko spolocneho ako heterosexualita...je pre teba take tazke, ze ludia s rovnakou sexualitou ako mas ty mozu stat prave za touto lobby??? preco mas neustalu potrebu utocit na homosexualov a obvinovat ich aj z veci za ktore absolutne nemoze, pritom vo vlastnych radoch mas ludi, ktori robia presne tie iste veci na ktore utocis, ale na nich akosi cielene zabudas....a prosim ta nefantaziruj, ziaden zakon v EU alebo v USA nie je v platnosti, ktory by ta zatvaral do vazenia za to ze si homofob a podobne kraviny...to by si tam totizto uz davno sedel...
vyhrada vo svedomi je jedna velka sprostost, ked sa spravas v praci neprofesionalne a odmietas obsluhovat takych a takych a takych zakaznikov, tak myslis, ze si nezasluzis padaka ???? ...keby ti ta firma patrila a bol by si majitel, tak nic nepoviem...ale ked si iba obycajny zamestnanec a povies si, ze ty neznasas homosexualov, tak s takymi zakaznikmi nebudes ani hovorit...tak jasne ze ta hned vyrazia...lebo je to primitivizmus, to uz si naozaj kazdy moze stanovovat vselijake kuriozne kriteria na "vyhradu vo svedomi", jeden nebude obsluhovat hnedovlasych zakaznikov, druhy nebude obsluhovat zakaznikov, ktori su nizsi ako on...kam by sme sa preboha s tou vyhradou vo svedomi dostali ???? ako by sa ti pacilo, keby si dobehol na pohotovost so svojimi detmi, a ja by som povedal...deti homofobov neosetrujem, vypadnite...je to moja vyhrada vo svedomi...
pre michal:
...tvrdis, ze pokial sa nezrovnopravnia prava pre homosexualov aj s adopciami...tak si za to, aby nedostali absolutne ziadne prava...cize podla tejto tvojej logiky som postupoval, takze kludne anuluj vsetky bezdetne heterosexualne manzelstva...su podla teba absolutne zbytocne, kedze prava ohladom deti nevyuzivaju...a podla teba, kedze nevyuzivaju prava na deti, nemaju mat ani prava tykajuce sa spoluzitia a majetku...
mohol by si byt konkretny, co si predstavujes pod zlou vychovou homosexualov ??? to ze by deti neviedli ku katolickej cirkvy ?

...to by ma fakt zaujimalo, aka vychova moze byt este horsia...ako vychova nezodpovedneho heteraka, ktori splodi detsko, zanedbava ho, traumatizuje ho a potom sa ho zbavi ako nejakej "veci", musi sa onho starat stat a dieta stale mysli na to, preco ho ta jeho mamicka nechce, preco mamicka nepride na navstevu...aka moze byt este horsia vychova ???? ...a hlavne ako by taki ludia dokazali prejst adopcnym procesom ??? adopcia neprebieha tak, ze prides do domova, ukazes si na nejake dieta a oni ti ho daju...