zabezpecenie auta proti kradezi
zabezpecenie auta proti kradezi
Poradi mi niekto ako si auto zabezpecit rozmyslam nieco na radiacu paku . mate niekto nejake skusenosti popripade tipy...
Re: zabezpecenie auta proti kradezi
Zamknutie paky ponuka asi najlepsi pomer cena/vykon. Velmi spolahlive su tiez systemy nalokalizaciu ukradnuteho auta, staci si len vybrat podla vyrobcu. No a tie tycky na zablokovanie volantu nekupuj, da sa ich zbavit behom niekolkych sekund (elektricka bruska, tekuty dusik,...).
Dobry je tiez Zederlock, doteraz udajne neprekonany.
Dobry je tiez Zederlock, doteraz udajne neprekonany.
Zabezpecovanie ma skor odradit zlodejov. Pokial mas auto, ktore sa moc nekradne tak defend lock. Pokial koncern tak potom skor Zeder. A pokial mas o svojho milacika najvacsi strach tak imobilizer VAM http://www.vam01.sk/index.php?id=9
Doplkovo este vyhladavaciu sluzbu, ale to sa uz musi jednat o drahe auto. Navyse kazde auto sa da ukradnut nech je akokolvek strazene, takze ani dobra poistka nie je na zahodenie.
Doplkovo este vyhladavaciu sluzbu, ale to sa uz musi jednat o drahe auto. Navyse kazde auto sa da ukradnut nech je akokolvek strazene, takze ani dobra poistka nie je na zahodenie.
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
hmm najucinejsie je asi zamykanie riadenia tu je niecom otom: http://www.youtube.com/watch?v=Te7sxh3HQ64 a o tomto neviem co si mam mysliet: http://www.youtube.com/watch?v=_hQOQFcJ ... re=related zeby to bolo take jednoduche? hmm..
mam nisan almeru co citam tak sa moc nekradnu ale istota je istota.. nechcem zase nieco drahe co som pozeral niektore su dost drahe... imobilizer mam ale nejak sa nerozumiem co to vlastne je 
najlepsi je zeder co som si o tom dost precital. tie elektricke blbosticky su dost nespolahlive 
neviem kde som to cital resp. videl no to je jedno ale odbornici sa tam zhodli ze zamknutie rychlostnej paky je najneucinnejsi sposob zabezpecenia z dovodu ze ti auto mozu odtiahnut/odtlacit na spojke
moj sposob zabezpecenia je asi najlacnejsi nosim v aute stary telefon a raz tyzdenne ho nabit to ma naozaj nezabije
nieje to sice dvakrat spolahlive
ale lepsie ako nic
moj sposob zabezpecenia je asi najlacnejsi nosim v aute stary telefon a raz tyzdenne ho nabit to ma naozaj nezabije
nieje to sice dvakrat spolahlive
No urcite je viac ucinny ako tyc na volante. Tu ide o to, ze ked si ma zlodej vybrat, tak radsej vezme auto bez zamknutej paky, pretoze s nim moze normalne odist. To sa tyka aut, ktore sa kradnu najviac, je jasne ze ked mas auto z ktoreho je v meste len par kusov, tak si s nim poradia bez ohladu na zabezpecenie.
no ved ano ja sa nehadam len som podal dalej vysledok ktory som sa dozvedel, cize nieje to moj nazor ale nazor skupiny odbornikov
je jasne ze kto chce tak ukradne a mozes mat na aute barsaky ancikrist
je jasne ze kto chce tak ukradne a mozes mat na aute barsaky ancikrist
ja som sa zas docital ze ta pakna neni ziadna vyhraccimo napísal:neviem kde som to cital resp. videl no to je jedno ale odbornici sa tam zhodli ze zamknutie rychlostnej paky je najneucinnejsi sposob zabezpecenia z dovodu ze ti auto mozu odtiahnut/odtlacit na spojke
moj sposob zabezpecenia je asi najlacnejsi nosim v aute stary telefon a raz tyzdenne ho nabit to ma naozaj nezabije![]()
nieje to sice dvakrat spolahliveale lepsie ako nic
ja som chcel aj na predne bocne okna neviditelne cierne folie z bezpecnostneho dovodu
aby mi nebolo do auta vobec vidiet lenze ako vieme nato certifikat neni
a pocul som ze zato mozu zhabat aj technicak
inak ten zederlock funguje tak ze pred kazdym startom auta sa musi odomknut pod volantom?
aby mi nebolo do auta vobec vidiet lenze ako vieme nato certifikat neni
a pocul som ze zato mozu zhabat aj technicak
inak ten zederlock funguje tak ze pred kazdym startom auta sa musi odomknut pod volantom?
keď máš auto zamknuté zederlockom, tak máš zamknuté riadenie, a vôbec nenaštartuješ kľúčikom
a cenovo je ako na tom ten zeder... ja nemam najnovise bmv jedine v meste
tak nechcem do toho investovat vela...
a k tomu telefonu da sa to nejako vystopovat podla neho ? a co tak nejaky autoalarm ?
a k tomu telefonu da sa to nejako vystopovat podla neho ? a co tak nejaky autoalarm ?
Cena systému ZEDER je 290 EUR (8 736,54 Sk) s DPH aj s montážou na ich stranke co nieje zla cena
to sa mi zda dost... asi si namontujem nejaky alarm a to bude vsetko popripade stary telefon do auta...
Skuseny autickar ti alarm deaktivuje do 20 sekund.
Ja som riesil zabezpecenie Zederom, nakolko sa mi to zdalo ako najlepsi sposob, zatial.
Ja som riesil zabezpecenie Zederom, nakolko sa mi to zdalo ako najlepsi sposob, zatial.
skuseny autickar si poradi aj s tym zederom moj nazor...
Zatial si neporadil
Ten zamok je totiz odolny proti bumpingu. Pred casom nejaky rus zacal predavat univerzalne kluce, nakoniec mu na to zo Zederu odpovedali, ze to funguje iba na predvadzacich kusoch a ze v bezne instalovanych zariadeniach s tym nepochodi. Pri Zederi je zatial jedinou moznostou odtiahnutie.
este neni dokaz o tom ze by zeder niekto prekonal a odisiel na aute aspon som sa o tom nikde nedozvedel ak o takom vies rad si to precitam.
alarm je najhorsia vec. mobil neviem, vecsinou tie auta davaju do garazi kde nemas ziadne pokrite a tam to prehladavaju popripade maju rusicky za par eur.
alarm je najhorsia vec. mobil neviem, vecsinou tie auta davaju do garazi kde nemas ziadne pokrite a tam to prehladavaju popripade maju rusicky za par eur.