Trinaste znamenie?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
krankenwagen
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Trinaste znamenie?

Príspevok od používateľa krankenwagen »

No, dnes som nasiel toto: http://www.diva.sk/clanok/28056/rozkol- ... -znamenie/ ,je to podla vas pravda? Osobne na horoskopy neverim, ale je zaujimave dozvediet sa v 16r. ze som panna :D
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Trinaste znamenie?

Príspevok od používateľa javatar »

to ako na mna uz nebude teraz sediet charakteristika mojho znamenia ale ineho? :lol:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

vraj... ale tak kazdy kto ma zazil vie, ze ja rozohodne vaha nebudem, a ani ziaden skorpion, ktoreho poznam...
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

to máš tak... keď sa ľudia nudia, vymýšlajú hlúposti a takto to potom dopadne :smt069
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

S horoskopmi je to tak že dajú tam cca 5 udalostí alebo momentov ktoré sa vám stanú v najbližších dňoch tak aby si každý z toho niečo vybral. Môj názor
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

skuki kto tu rieši horoskopy? :aasmile11:
mne to je totálne jedno, horoskopy nesledujem, na tie povery okolo znamení neverím :)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

ja som ich kedysi cital ale "ad acta" - teda som si precital "co sa mi vcera stalo"
niekedy to bola fakt zabava
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Aj tak ide o nezmysly, tak čo. :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

jediny horoskop, ktorym sa riadim :D
Prílohy
164334_1685698036663_1664032555_1540473_2865113_n.jpg
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Filipito napísal:skuki kto tu rieši horoskopy? :aasmile11:
mne to je totálne jedno, horoskopy nesledujem, na tie povery okolo znamení neverím :)
Ty vo svojom príspevku ich riešiš :D A aj zakladateľ témy.Horoskopy patria k znameniam.Načo inak ich tu máme?Je to neoddeliteľný celok.
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

to trináste znamenie je podľa mňa riadna volovina. odjakživa som v znamení býka a aj to na mňa sedí (som tvrdohlavý, cieľavedomí, pohodlný a občas aj sebecký). i keď je teraz to ďalšie znamenie, stále som zostal v znamení býka. trináste znamenie nemá ani zmysel a po pravde ani neviem, čo hadonos je. ak to niekto viete, tak môžte napísať podstatu toho znamenia.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Noobsz DJ napísal:to trináste znamenie je podľa mňa riadna volovina. odjakživa som v znamení býka a aj to na mňa sedí (som tvrdohlavý, cieľavedomí, pohodlný a občas aj sebecký). i keď je teraz to ďalšie znamenie, stále som zostal v znamení býka. trináste znamenie nemá ani zmysel a po pravde ani neviem, čo hadonos je. ak to niekto viete, tak môžte napísať podstatu toho znamenia.
Aj keby si bol v znamení Panny či Raka by to na teba sedelo.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...podľa mňa by tam malo byť...veď ho bezdôvodne vyhodili...tak prečo ho tam nedajú?...

http://sk.wikipedia.org/wiki/Zvieratn%C3%ADk
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Táto téma ohladom horoskopov,znamení,temperamentov,partnerských vztahov medzi znameniami, ma zaujima aj ked na internete je ohladom toho docela chaos. Pozrem si niekolko stránok a na kazdej stránke to býva miestami dosť odlišne rozpísané. Tak preto si ja osobne robím svoj vlastný názor na to. Raz mi výjde že som melancholik a živel zem, inokedy že to je melancholik a živel voda, alebo flegmatik a živel, voda alebo zem. Skrátka je v tom guláš. Znamenie som panna, pár dní po levovi a ako sa tak poznám aj mám niektoré vlastnosti Leva ( živel oheň ) Ked aj pribudlo to 13. znamenie Hadonos tak sa tie dni poposúvali a v najnovšom horoskope mi vychádza že som Lev. Partnerská zhoda mi najviac vychádza s ohnivými a zemskými znameniami ako Lev,Baran,Panna,Kozorožec,Býk a občas Skorpion. Ono sa vraví že protiklady sa pritahuju alebo že vrana k vrane sadá ale je to podla mna dost individuálne. Može to fungovať alebo aj nemusí. Bez komunikácie,kompromisu,rešpektu,vernosti atd to nepojde. Tolko moje poznatky k tejto téme. :)
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Si v prechode?
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Blastbit napísal:Táto téma ohladom horoskopov,znamení,temperamentov,partnerských vztahov medzi znameniami, ma zaujima aj ked na internete je ohladom toho docela chaos. Pozrem si niekolko stránok a na kazdej stránke to býva miestami dosť odlišne rozpísané. Tak preto si ja osobne robím svoj vlastný názor na to. Raz mi výjde že som melancholik a živel zem, inokedy že to je melancholik a živel voda, alebo flegmatik a živel, voda alebo zem. Skrátka je v tom guláš. Znamenie som panna, pár dní po levovi a ako sa tak poznám aj mám niektoré vlastnosti Leva ( živel oheň ) Ked aj pribudlo to 13. znamenie Hadonos tak sa tie dni poposúvali a v najnovšom horoskope mi vychádza že som Lev. Partnerská zhoda mi najviac vychádza s ohnivými a zemskými znameniami ako Lev,Baran,Panna,Kozorožec,Býk a občas Skorpion. Ono sa vraví že protiklady sa pritahuju alebo že vrana k vrane sadá ale je to podla mna dost individuálne. Može to fungovať alebo aj nemusí. Bez komunikácie,kompromisu,rešpektu,vernosti atd to nepojde. Tolko moje poznatky k tejto téme. :)
To je hotové umenie povedať všetko a zároveň nič.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Beardie- skoro v prechode, niečo medzi levom a pannou, takže na mna to sedí. Som skorej vážny,kludnejší typ človeka a pri zlej nálade neprijemny, hnevlivý. Nesmejem sa často, a smutný bývam ojedinele. Takze na mna to sedí.
Ephramko- tiež si napísal niečo a zároveň nič a hlavne nie k téme, tak reku napíš svoj nazor na tie znamenia bud tak dobrý :)
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Nepochopil, nevadí
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict